Aslına bakarsan zararsiz hayvanlar. Isirmaz rahatsiz etmez kendi halinde...Ama işte cok igrencler ya :-(Aynen hep gece faaliyetteler neden olduğunu pek anlamasam da:)
Kanalizasyonda dolaşıp evde turlamasalar çok iyiler aslında:))Aslına bakarsan zararsiz hayvanlar. Isirmaz rahatsiz etmez kendi halinde...Ama işte cok igrencler ya :-(
Teşekkürler inşallah hiçbirimiz bir daha yaşamayız böyle şeyler:)Sinekten korkan biri olarak tuylerim urperdi uff fena oldumAllah yardımcınız olsun
Bu senaryonun aynısını yaşadım birebir.Banyomda klozet hizasının üstünde havalandırma penceresi var içeri bir girdim onun yanında abartmıyorum avucum kadar krem renge yakın bir akrepBide krem renkleri en tehlikesi bi soksa Allah korusun canim bizde bu ara bağevine ggeldik daha dun banyomuzda öldürdüm bitane alistim ben ama bi daha ilaclarin bnce siz
Akrepler beni hale getirdi ya ne kadar şüpheci oldum ama çok sevindim senin adınaBu dünkünden küçük müydü peki fotosunu çekebildin mi canım!benim hiç aklıma gelmedi karşılaştığımda..hep eşli gezerler diyorlardı doğruymuş demek ki...Diğerini görüp öldürmeye kalksam çok zor ölüyor büyükler böcek ilacı falan fayda etmiyor..Senin öldürdüğün büyük olan fırçadan sonra başka bir işlem gördü mü
Bu senaryonun aynısını yaşadım birebir.Banyomda klozet hizasının üstünde havalandırma penceresi var içeri bir girdim onun yanında abartmıyorum avucum kadar krem renge yakın bir akrepNapacağımı şaşırdım böcek ilacı vardı sıktım adam tınlamadı bile bana mısın demedi,korkudan camdan aşağı ittirdim bende camı da sıkıca kapadım...Zehirli olabilir,siz nasıl hakladınız onu ama benim ki abartmıyorum avucum kadardı
Evde aslında bende pişmanım ama biraz hareketlenince korktum sonuçta el kadar bir şey..İlaç sıktım belki sersemler diye hiç fayda etmedi,siz nası yaklaştınız ilaçla mı müdahele ettiniz?Benimki de baya büyüktü ayni dediğimiz gibi ama keşke oldirseydiniz yine musallat olabilir
yaaaa resmen evden soğudumAnacimm. Benim eski evimde olmustu. 5 kattaydim dusun oraya cikmislar. Lar diyorum cunku 2 tane gormustum. Bizim evin hemen yaninda su kanali vardi kucuk. Ordan geldigini tahmin etmistik. Bi tanesi bembeyaz yatak basligimdaydi (ay allahimm aklima geldikce kendimi cirmalayasim geliyo) bi taneside holdeydi simsiyah kocaman esim oldurmustu. Ben tek olsam kapiyi ceker evi terkederdim yemin ederim. Karinca gorsem esime sesleniyorum gel bunu al diye. Kasinti tutuyoo..
ben o anda kesin bayılırım herhaldeBu senaryonun aynısını yaşadım birebir.Banyomda klozet hizasının üstünde havalandırma penceresi var içeri bir girdim onun yanında abartmıyorum avucum kadar krem renge yakın bir akrepNapacağımı şaşırdım böcek ilacı vardı sıktım adam tınlamadı bile bana mısın demedi,korkudan camdan aşağı ittirdim bende camı da sıkıca kapadım...Zehirli olabilir,siz nasıl hakladınız onu ama benim ki abartmıyorum avucum kadardı
Valla aynı korkuyu yaşamaya başladım bu konuda tecrübeli birisi yardımcı olursa ona çok minnettar kalırım bu mübarek gündeBenimki de baya büyüktü ayni dediğimiz gibi ama keşke oldirseydiniz yine musallat olabilir
ben de cok fena oldumSinekten korkan biri olarak tuylerim urperdi uff fena oldumAllah yardımcınız olsun
Valla aynı korkuyu yaşamaya başladım bu konuda tecrübeli birisi yardımcı olursa ona çok minnettar kalırım bu mübarek günde
Sizdeki cesarete gerçekten şapka çıkarılır o kadar büyük akrebin üstüne nası bastınız ayağınıza dolanmadı mı kuyruğuyla sokuyorlar bir de açık renkler zehirliymiş...Bizimki beni görünce hareketlendi zaten o büyüklüğü de korkutmaya yetti beni sizinkine siz o kadar yaklaştığınızda faaliyete geçmedi mi?Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olmaya çalıştığınız için:)Canim pek tecbureye gerek yokki sadece gördüğün yerde sen ondan gizli ol ve soğukkanli olmaya calis eline ne ggeçerse üstüne at oldurmesede onu o an hareketsiz yapar sonrada zaten bnm gibi üstünde zipla valla bn bi darbe vurduktan sonra üstünde zipliyorum
ben demın ne tarz evlere girer dıye bakarken nette resmını gorunce fena oldumSizdeki cesarete gerçekten şapka çıkarılır o kadar büyük akrebin üstüne nası bastınız ayağınıza dolanmadı mı kuyruğuyla sokuyorlar bir de açık renkler zehirliymiş...Bizimki beni görünce hareketlendi zaten o büyüklüğü de korkutmaya yetti beni sizinkine siz o kadar yaklaştığınızda faaliyete geçmedi mi?Çok teşekkür ederim bu arada yardımcı olmaya çalıştığınız için:)
Sıkılmadan ilgilendiğiniz için teşekkür ederim emin olun dualarımda yer alacaksınız:)Çünkü bildiğiniz korku yaşıyorum o akrebi ölmeden gitti evden ve her an eve girebilir..Siz hemen farkettiniz mi bulunduğunuz yerde yoksa sonradan mı akrebi gördünüz..İlk gördüğünüzde siz ne yaptınız o ne yaptı ne kadar sürdü öldürmeniz yardımcı olur musunuz?Belki bunalttım ama gerçekten yazdıklarınızın her birini aklıma kazıyorum belki bugün bende karşılaşırımÖnemli değil canim tabiki canliyken ziplasam ayagimi tutar fircayla beynini ezdikten sonra ayagima terligimi giyip hallediyoum isini fircayla öluyo zaten ama bnm iicim rahat etmiyo
Evet. Ne işin var evde ya. Git takıl kankilerinle oralarda. Eve girince eninde sonunda oleceksin.Kanalizasyonda dolaşıp evde turlamasalar çok iyiler aslında:))
hangi şehirdesiniz merak ettimKızlar mutfak kapısını açtınız ve karşınızda el kadar krem rengi bir akrep ne yapardınız,daha önce başına gelenler var mı??Bizzat yaşadığım olay önerilerinize ihtiyacım var ilaçlatmıştık evi halbuki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?