Evde bitmek bilmeyen sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamaya çalışmaktansa eleştirmekten başka bir şey yaptıkları yok
Yahu anlıyoruz da kim sana ne yapsın.
Anneni babanı mı dövelim, erkek kardeşine kalk iş bul lan deve mi diyelim. Güya torpil yapanlara aaa ama çok ayıp diye cık cık mı yapalım?
İnsanlar diyor ki ayakların yere basmıyor
İnsanlar diyor ki mabadın çalışmayı yemiyor
İnsanlar diyor ki huyun kötü ve geçimsizsin
İnsanlar diyor ki kaliteli işler kalifiye insanlat içindir.
Millet anlıyor sorun sende.

Ben bu kıza bırak bebeğimi, pizzamı da emanet etmem. O işleri de zor bulur.
Hata bizde ki fazla ciddiye aldık. Birden bire " Bu ülkede değil yurt dışında !" Dediği yerde gülme tuttu beni. Saat 8de dışarda olmaya korkan kız olmayan yabancı dili ve parasıyla yurt dışı hayali kuruyor. Tanıdıklara takmış kafayı, tanıdıkla iş bulamıyorsa onlar sayesinde yurt dışına gidecek.
Cidden ne denir bilemedim. Umarım kpssde kaydırma yapar da iyi bir puan alır, iş bulur. Son umudum bu ihtimal

Hayal de olsa gidicem ve o gün geldiğinde buraya yazicam sana da kapak olur

Bu ülkede surunmektense yurtdışında sürünmeyi tercih ederim ! Orda ya kasiyerlik ya garsonluk vb işler yapacağımı bilmiyorum sonuçta mutlu olucaksam yaparım sorun yok
Bir yüksek lisans iki doktora diplomam var.
İleri derecede ingilizce biliyorum
Mesleğimde 24. yılım
Ben bu kadar uçmuyorum.

Bahane mi ! Yok artık ya bu ülkenin gençlerinin halinden anlamiyorsaniz susun artık! Sizin gibiler yüzünden zaten bu b.ktan sistemin içindeyiz
Olması güç hayallere tutunup zaman kaybı yaşıyorsunuz önce elinizde ki imkanşar dahilinde yapabileceklerinizi yapın kpss çalışmak vs gibi. Yurtdışına parayla bile gitmesi zor şu zamanda.

Akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın Bekir.

Bahane mi ! Yok artık ya bu ülkenin gençlerinin halinden anlamiyorsaniz susun artık! Sizin gibiler yüzünden zaten bu b.ktan sistemin içindeyiz
Vallahi en son dün bu boktan sistemin içinde atanmış 24 yaşında bir uzman yardımcısıyla tanıştım. Belli ki sistem sadece size boktan

Valla tutamıyorum kendimi, gülme tuttu 10 dakikadır. Allah iyiliğini versin konu sahibinin
Bir yandan üzülüyor insan ama diğer yandan her şeyi kendine hak görüşü insanın asabını bozuyor.
Özgüven diyeceğim diyemiyorum, öyle olsa bile altı boş. Polis olmam güvenlik görevlisi olacağım diyor yahu. Güler misin ağlar mısın.

Ay evet bazen üzülüyorum da yani. Yine de insan biraz kendini bilmez mi yahu Ben ne çaba harcadım, benim neyim var da bunlara layık görüyorum kendimi demez mi?

Ay evet bazen üzülüyorum da yani. Yine de insan biraz kendini bilmez mi yahu Ben ne çaba harcadım, benim neyim var da bunlara layık görüyorum kendimi demez mi?
İşte demiyor deseydi bunları yazıyor olmazdı. Hayal kurmayı anlarım, hedefler hayallere bağlı olarak kurulur ve yolu yürümeyi kolaylaştırır ama bu başka bir vaka.

Bir yüksek lisans iki doktora diplomam var.
İleri derecede ingilizce biliyorum
Mesleğimde 24. yılım
Ben bu kadar uçmuyorum.
O senin sorunun senin dil bilmen bu ülkede birşey ifade etmiyor lisans diploması doktora diploması da birşey ifade etmiyor

Hak görmem asabini mi bozuyor sayemde asabinizi bozuyorum bende bu yorumlarınızı okudukça gülüyorum

Evde işsiz dolu birbirinize sarmışsınız. Abiniz simit alıp satsın. Sizin işiniz yoksa yevmiye usulü işler vardır gidip çalışın. Garsonluk yapın, tezgahtarılık yapın bir iş yapın hem elinize para geçer hem kaos ortamı azalır. Ailede en çok babanıza üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…