evde bulunan saç teli...

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
ben çokk zor durumdayım ve kafam çok karışık sizlerden fikir almaya çok ihtiyacım var.akşam çamaşırları yıkamak için sepetten alırken bir saç teli gördüm benim değil buna eminim benim saç telim ince.yeni doğum yaptım evimde kalmadık annemdeydik 1 ay oldu geleli evimize ve o günden bu yana 2 kişi geldi evimize fazala kişiylede görüşmedim bu saç teli nerden geldi kafam allak bullak.eşime sordum bilmiyorum ben dedi.bebeğimizin üzerine yemin etti ama ben çok düşünüyorum.saç teli nasıl gelir.eşimin başka şüphelendirici tavırları olsa hemen gideyrim durmam bile oda bunu biliyor ama saç teli için ayrılmakta biraz tuhaf geliyor aldatmamı oluyor bu sizce?var mı böyle yaşayan normal mi değil mi?

Saç teli bu heryerden gelebilir. Otobüse bindiğimde bazen oturduğum koltuktan bulaşıyordu bana uzun sarı saç teli mesela, benim saçlarım sarı değildir. Biraz tiksindirici ama

Sabah sabah şaka mı yapıyorsun Saç bu her yerden gelir... Tıkış tıkış gidilen otobüslerde, yolda yürürken çarpıştığın bayandan, hastanede kaldığınız dönemde hemşirelerden her yerden bulaşır...

benim bulunduğum yer büyük bir yer değil ve eşimin işide bayanlarla değil.sadece evlere giriyor arıza için ama saç telinin gelmesi için çok yakın temas olması gerekmez mi?kafayı yicem sabahtan beri aldatma olsa eğer 1 dakika durmam giderim ama buda kesin bir kanıt değil sadece saç teli ama oda düşündürücü.normal mi değil mi evinde yaşayan var mı?

ne diyosunuz allah aşkına ne şakası işim yok şakamı yapıcam burda.birşey danışmak ve fikir almak için yazdım.hiç tartışma yaşıcak halim yok burada bizim bulunduğumuz yer öyle otobüsle tıklım tıklım gidilecek bi yer değil..

Ne tamiri yapıyor bilmiyorum ama sonuçta farklı farklı ortamlara giriyor eşiniz... Arkadaşta söylemiş otobüste oturduğun koltuktan bile bulaşıyor... Belki sizin üzerinize yapışıp geldi saç...

adam yok demiş evladının üstüne yeminler etmiş...
başka bişeyde yok ne halinde ne tavrında anlattığın kadarıyla..
bence çok takılma zehir etme..
bişey varsa çıkar zaten ortaya..

boşuna evham yapıyorsun bence daha yeni bebiiniz olmuş tadını çıkar...benim saçlarım kendimi bildim bileli dökülür ve çok alakasız yerlerden çıkar bazen...sen bile getirmiş olabilirsin o teli evine boşu boşuna sıkma canını eşinide üzme...çocuğunuzun üzerine yemin etmiş daha büyük yemin mi olur

tamamen boşuna kuruntu yapıyorsun tek bir saç teli ya bu inan rüzgar bile getirebilir onu hiç dert etme birde yeni doğan bir çocuğun üzerine yemin eden bir baba boşuna yemin etmez ki eşinin günahını alma muhtemelen doğum sonrası hormanlarınızla ilgilidir biraz zaman geçse kendinize güleceksiniz

ben eşime sordum benden erkek saçı çıksa üzerimde görsem napardın diye bana ben sana güvenirim kötü şey aklıma getirmem saç bulaşabilir dedi bende bir saçın bulaşabilmesi için çok yakın temas olması gerekir dedim.yanlış mı düşünüyorum ben?buraya o yüzden konu açtım çoğunluk birşey söylüyorsa onu dinlerim ve dönüp kendime bakarım bende mi sorun var diye ama eğer aldatma gibi birşey olursada 1 dakika durmam çocuğumda olsa hemen giderim..

benim okadar çok saçlarım dökülüyordu ki annem saçlarımı sırtımdan elektirik süpürgesiye topluyordu bazen evin penceresinden öyle dışarıya savuruyordum demem o ki ya eşinizin geçtiği yerdede biri saç tellerini savurmuşsa olabilir böyle birşey saç teli bu hiçte sarmaş dolaş olmasına gerek yok

Canım herhangi biyerden bulaşmış olabilir rüzgarda uçup yapışmıştır en basitinden. Çok farklı renk değilse senin saçında olabilir çünkü benden bazen bi saç düşüyo misina dersin öyle kalın bazen düşüyo kedi tüyü gibi rengide daha açık daha koyu olabiliyo saç tellerinin. Senin eşyana bulaşıp çamaşırların içine karışmışta olabilir.
Bikaç kez aynı saç telini yakalarsan o zaman belki diyebilirim ama şimdilik şüphelencek bi durum yok bencede.
Ayrıca canım böyle sudan sebeplerden bebişinin üstüne yemin ettirme babasıda olsa nihayetinde insandır bu konuda demiyorum ama başka bi durum olur yalandan yemin eder saatine denk gelir el kadar masumun ne suçu var eşin bi hata yapsa bile vebali çocuğuna kalmasın.

sen bence kuruntu yapmışsın adam aldatmış olsa çöp bile bırakmaz ortada ki bırak sepetteki saç kılını, ne yani sarılan kadın saçından tel koparıp karısı bunu sepette kesin görürür dur ben bunu gömleğine ileyim demez boşa dert ediyorsun bence canım sen ayrıca bebeğinin üstüne yemin etmiş bi adam o kadar zora sokma bence eşini boşa şüpheleniyorsun

iç saç olmuyor
tamam haklısınızda bende başka türlü iananmıyorum ki vede ben her tartışmada yada inanmadığımda bebeğime yemin ettirmiyorum yoksa aldatıyor olarak bakıcaktım.daha öncede bir kere denk geldi tişörtünde başkada görmedim hani öyle şüpelenicek bir davranışı olmadı ama şimdiye kadar 2 kere saç gördüm onlarda benim saçımdan farklı saçlar.sıklıkla görünce aldatmış mı olur off ne kadar zor evlilik yürütmek öyle mi böyle mi diye düşünmek ne zor.

evet demez ama sarılıncada habersiz o saç teli üzerinede gelebilir di mi?bilmiyorum benden farklı saç teli görünce hemen aldatma geliyor aklıma ama bi yandanda düşünüyorum aldatma olsa başka şeylerde olurdu

benim saçlarım çok dökülüyor
işyerinde koltuklara oradan da çalışan erkek arkadaşlarımın üstüne geliyor
kaç defa saçlarımı üstelerinden topladılar
illa yakın temasa gerek yok ki
boşuna kuruntu yapmayın

çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum

neden kuruntu yapıyorsun daha önce böyle bi sorunla mı karşılaştın

bir ömür böyle tırnaklarını yiyerek aldattı mı aldatmadı mı diye geçmez ki. güvenmiyorsan ayrıl zaten.

Canım yalan yerede yemin edilir bi yeminle mi inancaksın? Eşin yeminden korkan dindar biriyse zaten zinada yapmaz. Yemin etmesine inanıyosunda aldatmadığına niye inanmıyosun?
Saç teli başkasından bulaşmışsa parfüm kokusuda bulaşmıştır varmıydı öyle bişe?
Seni şüphelendircek başka şeyler olmalı mesela ben hiç şüphelenmem aklıma dahi gelmez iyice salmam kontrol ederim falan ama kuruntum yoktur yani çünkü beni şüpheye düşürcek hareketlerine hiç rastlamadım saç vs hiç incelemem gördüğümü hatırlamıyorum görsemde öyle düşünmezdim gizli bişey yapsa eminim daha temkinli olur değil saç kirpik bile bırakmazdı üstünde.
Sen başka şeylerden mi huylandın? Şüpheli başka hareketleri veya önceden vukuatları varsa o zaman belki kuruntunda haklısın ama sadece bu sebepten kendini yok yere üzüyosun. Varsa başka hareketleri bunu eşinle konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…