- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
ne diyosunuz allah aşkına ne şakası işim yok şakamı yapıcam burda.birşey danışmak ve fikir almak için yazdım.hiç tartışma yaşıcak halim yok burada bizim bulunduğumuz yer öyle otobüsle tıklım tıklım gidilecek bi yer değil..Sabah sabah şaka mı yapıyorsunSaç bu her yerden gelir... Tıkış tıkış gidilen otobüslerde, yolda yürürken çarpıştığın bayandan, hastanede kaldığınız dönemde hemşirelerden her yerden bulaşır...
benim bulunduğum yer büyük bir yer değil ve eşimin işide bayanlarla değil.sadece evlere giriyor arıza için ama saç telinin gelmesi için çok yakın temas olması gerekmez mi?kafayı yicem sabahtan beri aldatma olsa eğer 1 dakika durmam giderim ama buda kesin bir kanıt değil sadece saç teli ama oda düşündürücü.normal mi değil mi evinde yaşayan var mı?
iç saç olmuyorCanım herhangi biyerden bulaşmış olabilir rüzgarda uçup yapışmıştır en basitinden. Çok farklı renk değilse senin saçında olabilir çünkü benden bazen bi saç düşüyo misina dersin öyle kalın bazen düşüyo kedi tüyü gibi rengide daha açık daha koyu olabiliyo saç tellerinin. Senin eşyana bulaşıp çamaşırların içine karışmışta olabilir.
Bikaç kez aynı saç telini yakalarsan o zaman belki diyebilirim ama şimdilik şüphelencek bi durum yok bencede.
Ayrıca canım böyle sudan sebeplerden bebişinin üstüne yemin ettirme babasıda olsa nihayetinde insandır bu konuda demiyorum ama başka bi durum olur yalandan yemin eder saatine denk gelir el kadar masumun ne suçu var eşin bi hata yapsa bile vebali çocuğuna kalmasın.
evet demez ama sarılıncada habersiz o saç teli üzerinede gelebilir di mi?bilmiyorum benden farklı saç teli görünce hemen aldatma geliyor aklıma ama bi yandanda düşünüyorum aldatma olsa başka şeylerde olurdusen bence kuruntu yapmışsın adam aldatmış olsa çöp bile bırakmaz ortada ki bırak sepetteki saç kılını, ne yani sarılan kadın saçından tel koparıp karısı bunu sepette kesin görürür dur ben bunu gömleğine ileyim demez boşa dert ediyorsun bence canım sen ayrıca bebeğinin üstüne yemin etmiş bi adam o kadar zora sokma bence eşini boşa şüpheleniyorsun
çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?