- Konu Sahibi my_angel_87
-
bak işte canlı örnek... ayy düşündüm kocamın montunda sarı uzun saç teli bulsam diye:)) artık şüpheden önce aklıma sen geleceksin:))
aklına kötü birşey getirme..
bizimkiler her akşam evlerine üstlerinde sarı uzun saçla gidiyolar
ben çokk zor durumdayım ve kafam çok karışık sizlerden fikir almaya çok ihtiyacım var.akşam çamaşırları yıkamak için sepetten alırken bir saç teli gördüm benim değil buna eminim benim saç telim ince.yeni doğum yaptım evimde kalmadık annemdeydik 1 ay oldu geleli evimize ve o günden bu yana 2 kişi geldi evimize fazala kişiylede görüşmedim bu saç teli nerden geldi kafam allak bullak.eşime sordum bilmiyorum ben dedi.bebeğimizin üzerine yemin etti ama ben çok düşünüyorum.saç teli nasıl gelir.eşimin başka şüphelendirici tavırları olsa hemen gideyrim durmam bile oda bunu biliyor ama saç teli için ayrılmakta biraz tuhaf geliyor aldatmamı oluyor bu sizce?var mı böyle yaşayan normal mi değil mi?
evet demez ama sarılıncada habersiz o saç teli üzerinede gelebilir di mi?bilmiyorum benden farklı saç teli görünce hemen aldatma geliyor aklıma ama bi yandanda düşünüyorum aldatma olsa başka şeylerde olurdu
çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum
Neden aldatma denince hep sarı saç geliyor akla ? :)
....
Hamilelik ve özellikle lohusalık dönemi, hala bilimsel olarak çözümlenememiş duygular yaşatıyormuş.
Dışarıdan bakınca komik-gereksiz görünen, yaşayan için büyük felaket olmuş gibi görünebiliyormuş..
Evime kamera taktırmayı düşünüyorum bu dönemlerimde
erkeler eşlerini hep sarışın bayanla aldatıyor acabaaaaa
Şimdi dedektiflik yaptıracaksınız , dedektif Seda iş başında :)
Saç telinin size ait olmadığına emin misiniz ?
Saç teli hangi kıyafetin üstünden çıktı ? Pantolon mu ? Gömlek mi ?
Ona göre yakın temas , uzak temas boyutunu irdeleyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?