- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
yok hayır sadece saç teli vardı parfüm kokusu yoktu.dedim ya ben 2 kere böyle birşeyle karşılaştım.bi kerede üzerinde parfüm kokusu vardı ama erkek parfümüydü başkada birşey yakalamadımCanım yalan yerede yemin edilir bi yeminle mi inancaksın? Eşin yeminden korkan dindar biriyse zaten zinada yapmaz. Yemin etmesine inanıyosunda aldatmadığına niye inanmıyosun?
Saç teli başkasından bulaşmışsa parfüm kokusuda bulaşmıştır varmıydı öyle bişe?
Seni şüphelendircek başka şeyler olmalı mesela ben hiç şüphelenmem aklıma dahi gelmez iyice salmam kontrol ederim falan ama kuruntum yoktur yani çünkü beni şüpheye düşürcek hareketlerine hiç rastlamadım saç vs hiç incelemem gördüğümü hatırlamıyorum görsemde öyle düşünmezdim gizli bişey yapsa eminim daha temkinli olur değil saç kirpik bile bırakmazdı üstünde.
Sen başka şeylerden mi huylandın? Şüpheli başka hareketleri veya önceden vukuatları varsa o zaman belki kuruntunda haklısın ama sadece bu sebepten kendini yok yere üzüyosun. Varsa başka hareketleri bunu eşinle konuş.
4 senelikevliliğim boyunca sadece 2 kere saç teline rastladım ben vede bir kere parfüm kokusu duydum ama erkek parfümüydü başkada birşey görmedim şüphelenicek haraketleri yok sadece bunlar ama ben o kadar takıntılı biriyim ki bunlar bile beni aldatmış gibi geliyor hayır normal mi değil mi onuda bilmiyorum zaten sürekli gözlemlerim bir hareketi olsa anında ayrılırım ama bunları yaşadım 2 kere saç teli gördüm ama normal mi değil mi bilmiyorum
ben çokk zor durumdayım ve kafam çok karışık sizlerden fikir almaya çok ihtiyacım var.akşam çamaşırları yıkamak için sepetten alırken bir saç teli gördüm benim değil buna eminim benim saç telim ince.yeni doğum yaptım evimde kalmadık annemdeydik 1 ay oldu geleli evimize ve o günden bu yana 2 kişi geldi evimize fazala kişiylede görüşmedim bu saç teli nerden geldi kafam allak bullak.eşime sordum bilmiyorum ben dedi.bebeğimizin üzerine yemin etti ama ben çok düşünüyorum.saç teli nasıl gelir.eşimin başka şüphelendirici tavırları olsa hemen gideyrim durmam bile oda bunu biliyor ama saç teli için ayrılmakta biraz tuhaf geliyor aldatmamı oluyor bu sizce?var mı böyle yaşayan normal mi değil mi?
çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum
benimde öyle, ve saçlarım uzun ve sarı yani çok dikkat çekiyor
özelliklede kışın montlarımızı aynı askıya asıyoruz ve saçlarım geçiyor onların montlarına
bi gün dayak yiyecekler benim yüzümden
bak işte canlı örnek... ayy düşündüm kocamın montunda sarı uzun saç teli bulsam diye:)) artık şüpheden önce aklıma sen geleceksin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?