Evde calısan abla kötü kokuyor

Ter kokan bır ınsana daha dogrusu terı rahatsı edıcı kokan bır ınsana ıslak mendıl,dus,deo falan bunlar cozum degıl.banyodan on dk.sonra yıne baslar kokmaya.en guzelı roll onlar.baska cozum bılmıyorum ben.

Guzel sözleriniz icin tesekkur ederim :) ben bugun ev cok sıcak ben cok terliyorum ıslak mendil aldım yukarı koydum sen de ne zaman istersen kullanabilirsin tarzında biraz söylemeye calıstım. Insallah sorunu çözeriz bakalım. Olmadı dediğiniz gibi anneme söyleyeceğim o bulsun bir care cunku o da basta topu bana atmıştı..

kendınden örnekler vererek anlat terk kokmaktan korktuğunu, sürekli duş aldığını, temizliğin önemli olduğunun ,kokunun bir çok hastalığı davet ettığını anlat oda anlar artık

Parfüm vererek bunu çok kibarca belli etmişsiniz zaten. Bilemedim ki daha ne yapılır.

Yani söyle bir sey var surekli evde camlar acık olduğu icin evin icinin kötü korkması gibi bir durum olmuyor Allahtan ama hani bir insan yürür de arkasından önünden koku gider ya bu parfüm kokusu da olabilir baska kötü bir koku da olabilir.. Bu da aynı böyle bir durum maalesef.. Ben bugun kendi çapımda denedim bir seyler hani ev sıcak ben terliyorum sen de terlersen ıslak mendil aldım yukarıda istediğin zaman kullan diye insallah cozulur sıkıntı olmaz :) cok asırı kilolu ya da böyle surekli baharatı yiyen ya da pis dağınık bir insan olsa ona bağlarım da hiç de öyle degil cok temiz hoş bir bayan

Abla hergun, ic camasirlarini deyistirmiyor olabilir.
Ya da giydigi kiyafeti yikamadan tekrar giyiyordur.
Bu durumda ne yaparsan yap kokar.
Sorununa cozum bulabilecegini sanmiyorum.
Acik acik karsina alip bu konuyu konusmaya yuregin varsa konus derim, ama sanmam yapabilecegini.
Cunku insan utanir bunlari baska bir insana soylemeye.

Burda da bir bayan var cevremde, koltuk alti oyle kotu kokuyor ki.
Soylemek istiyorum, sonucta kotu birsey kokmak, ama soyleyemem.

Biliyorum ki koltuk altina rollon surmuyor, ve kiyafetlerini tekrar tekrar giyiyor yikamadan.
Nasil soylenir ki ?
Kardesim deyil, annem deyil.

Calışma koşulları gayet iyi. Asla zorluk çıkaracak isler yaptırmıyoruz. Her gün asırı agır veya yogun isler de yapmıyor günlük evi temizleyip düzenleme toz alma vs isler yapıyor cay kahve falan. Agır temizlik haftada bir iki oluyor. Zaten o günlerde de bütün temizlik bitince erken gidiyor terli terli evde zorla oturmuyor. Istediği zaman dus alır kıyafetleri ve eşyaları bizde zaten. Ben kendisine (annemden 10 yas küçük) gidip abla ter kokuyorsun dersem asıl ben yerin dibine girerim ve annem babam duysa cok kızar nasıl böyle konuşursun diye. Öyle yapmaktansa burada anonim bir sekilde tavsiye almak bana daha mantıklı geldi. Tercih meselesi tabii; ama ben kimseyi rencide etmedim.

Benim de vardı arkadaşım, serviste yanıma otururdu ve hareket ettikçe leş gibi kokardı. Bir gün "ayy roll-onum bitmiş eskisi de pek güzel kokmuyordu, marketin orada ineyim de alayım" dedim, "roll-on ne ki, kaça satılıyor" diye sordu bana

:)
bizim kizin durumu da oyle olabilir.
Ama ben nasil soylerim ki.
Egitimli insanlar.
Esi de mi birsey demiyor anlamiyorum ben.

Sag olun tesekkur ederim mesajınız icin :) cunku ben gercekten bana şımarık muamelesi yapan veya sanki kucumsuyormusum gibi emekçi tavır takınan insanlara cevap vermemeye çalışıyorum. Yani demek istediğimi özellikle 180 derece tersinden anlamaya çalışan insanlar var ki bu kadar dikkatli oldugum halde. Benim erkek kardesim hem ergen hem de bol saçlı sakallı tüylü bir cocuk ve her gun deli gibi spor yapar ama kokmaz mesela. Olay fiziksel hareketten kaynaklanmıyor bence ben de spor yaparım ama ben de kokmam. Yani bir sekilde çözmeye çalışacağız durumu. Asla onu rencide etmek istemem hem ailem cok kızar hem de kendisinden cok memnunuz, aramız bozulsun istemem.

Sevgili konu sahibi...Yasemin bitkisi de ter için birebir,şimdi aklıma geldi.
Çayı,parfümü vs.varsa alabilirsiniz. :)

Yıkanmadan o er kokusuna parfüm sıksa daha kötü olur.Kadın hiç mi fark etmiyor bu durumu acaba?Yani insan ter kokunca fana olur . ://

haklısın bazı insanların kokusu ne kadar hijyenik olsalar da gitmiyor,

benim bir arkadaşım vardı böyleydi o kadar bakımlıydı ama kokardı .

Kesinlikle katılıyorum sevgili @kito72 . Bizim eskiden evimize haftada uç gelirdi bir bayan temizlik icin ama sonra annem bir hastalık geçirdi ve asla yorulmasını istemiyoruz o yüzden eve her gun yardımcı birinin gelmesi daha uygun oldu. Hem biz de daha rahat ediyoruz hem de ona iş kapısı açılmış oldu. Burada yanlıs bir sey yok ki. Herkes kendi evinin işini yapsa birçok insan işsiz kalırdı.

Konu sahibesi iyi niyetiyle konu açmış. Zaten kıracak kınıyacak olsa yüzüne söylerdi!

Bu kadınların kaynalaları görümceleri koksa çekecekler sanki . :)

Kızlar iyi ve güzel sözleriniz icin tesekkur ederim inanın burada söylediklerimi özellikle tersinden anlayan insanlar var cevap vermek icin uğraşmıyorum bile ama cok şükür beni anlayanlar var sag olun :) gercekten olayın maddiyatla ilgisi yok, benim cok yakın bir arkadasım da kötü kokuyordu mesela. Bugun bir sekilde ben terliyorum iste sen de terlersen çekinme ıslak me dil aldım yukarıda var kullan falan dedim ama bakalım nasıl olacak. Geçenlerde yaseminli ıslak mendil görmüştüm olmadı onu koyarım oraya :)

katılıyorum. müdürüm patronum da benim yapamadıklarımı yapıyor o zaman her gün gelsin ağzıma .. töbe töbe

Yok yahu hiç çekerler mi, kimse ter kokusuna düzenli olarak maruz kalmak istemez.

Cok sıkıntılı bir durum gercekten bugun bir sekilde ıslak mendil ve deodorant kullanımına teşvik etmeye calıstım ise yarar insallah. Cunku asla pis bir insan degil dediğiniz gibi bazılarının teni kokuyor galiba...

Bence ıse yaramayacak gıbı..cunku en yakın cevresınden bır kısı bıle soylemedı mı acaba boyle bırsey.en azından cevremde ter kokan ınsanlar yıllardır bu ozellıklerını muhafaza edıyorlar.

Yani benden önce kızı falan söyler bence kızı da küçük degil lisede cunku. Baska bir care bulamadım bugun de söylerken biraz utandım ama en azından biraz teşvik edici olmuştur diye dusunuyorum

Bebekken tuzlanmadıysa kokar parfümde çare değil birde çok et yiyenler genelde kokuyor
Kimi insanlara işlemiyor bu kimyasallar canım.
Bir arkadaşım var.Kız tertemiz,bakımlı...En iyi parfümleri,roll onları kullanır ama kokuyor malesef.
Belki de ter bezleri ile alakalı bir durumdur bu.

Cok tesekkur ederim... Ben zaten onlara cevap bile vermedim onlar bastan kötü niyetli ve saldırıya hazır olarak girmişler konuya. Halbuki okusalar!! Her gun bize geliyor o abla, birisi yazmış agır is yaptırıyorsunuz birisi yazmış baska kaç eve gidiyor. Olay fikiksel harekete bağlı terlemeden doğan bir koku olsa her spor yapan insan kötü kokardı. Deodorant kullansa bence çözülür bu problem ama benim aldığım parfüm deodorant da kızın a gitmiş muhtemelen. Ve dediğiniz gibi giydiği kıyafetlerden kaynaklı da olabilir onlara dikkat etmemiştim hiç. Mesajınız icin tesekkur ederim :)

Bebek tuzlanmadıysa kesinlikle kokar yabancılarda ondandır kokuları pisdir ve parfüm kullanmaları bundan dolayıdır , tuzlanmamış bebek yoktur diye düşünüyorum benim kızımıda kaynanayla eşim tuzlamış ben o vakit işyerindeydim ve 40 taş toplanıp suyun içine konur ve bu suyla yıkanır hayatta bedensel güçlü ve sağlıklı olması içinmiş benim kaynana çok bilmiş ,bebekkende kızımı arap rimeli sürerdi kaşları güzel olsun diye , birde ayakları eğri olmasın diye 1 ay bebeği bana sardırdı kız olunca (kendisinin kızı yok)
Sorma ben o tuzlama olayini cok iyi biliyorum.
Annem tuzlamisti benim kizimi, yavrumun poposunun bir yeri pisikmis sanirim, bir icli icli agladi ki gidip hemen yikadim.
Anneme cok kizmistim.
Esimin de haberi yok hala.

Tuzlamak iyi olabilir ama pisikken yapmamak lazim sanirim :)
Kuzucugumun o kucucuk haliyle ic cekmesini hic unutamiyorum :)
Yavrum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…