- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Ter kokan bır ınsana daha dogrusu terı rahatsı edıcı kokan bır ınsana ıslak mendıl,dus,deo falan bunlar cozum degıl.banyodan on dk.sonra yıne baslar kokmaya.en guzelı roll onlar.baska cozum bılmıyorum ben.
Abla hergun, ic camasirlarini deyistirmiyor olabilir.
Ya da giydigi kiyafeti yikamadan tekrar giyiyordur.
Bu durumda ne yaparsan yap kokar.
Sorununa cozum bulabilecegini sanmiyorum.
Acik acik karsina alip bu konuyu konusmaya yuregin varsa konus derim, ama sanmam yapabilecegini.
Cunku insan utanir bunlari baska bir insana soylemeye.
Burda da bir bayan var cevremde, koltuk alti oyle kotu kokuyor ki.
Soylemek istiyorum, sonucta kotu birsey kokmak, ama soyleyemem.
Biliyorum ki koltuk altina rollon surmuyor, ve kiyafetlerini tekrar tekrar giyiyor yikamadan.
Nasil soylenir ki ?
Kardesim deyil, annem deyil.
Benim de vardı arkadaşım, serviste yanıma otururdu ve hareket ettikçe leş gibi kokardı. Bir gün "ayy roll-onum bitmiş eskisi de pek güzel kokmuyordu, marketin orada ineyim de alayım" dedim, "roll-on ne ki, kaça satılıyor" diye sordu bana
:)
bizim kizin durumu da oyle olabilir.
Ama ben nasil soylerim ki.
Egitimli insanlar.
Esi de mi birsey demiyor anlamiyorum ben.
Yarın yazacağım mutlaka :)Insallah oyle olur.bızı de guncellemeyın unutma sakın:)
temizlikle ilgili değil bazı insanların teri kokuyor, çözüm mü ? sanırım pek yok :)
emekçilikle durumla alakası yok bence , isteyen insan her durumda temiz olabilir
bizim komşu bir teyze vardı evi sobalı ve banyosu buz gibiydi , sobanın üzerinde su kaynatır iki güne bir mutlaka duşunu alırdı buz gibi banyoda üstelik , bir kere bile koktuğuna şahit olmadım
deodorat parfüm daha da kötü kokmasına sebep olur bence, çalışırken terliyordur, yapacak birşey yok bence, eve gidip duş alıp kıyafetlerini değiştirene kadar kokmaya devam edecek, bence bu konuyu umursamamak en iyi çözüm
öf yani ama.Koltuk altlarına Botox yaptirin
Neyine ofledin cok pardon..?öf yani ama.
Kadin sizin yapamadiginizi yani ev temizliği yaptigi için ter kokuyor oolabilir mi ? Muhtemelen gittiği tek kadinda siz değilsiniz ve muhtemelen yorgunluktan evde duş almaya hali kalmiyor. Benim annemde bizi ev isleriyle okuttu. Cok iyi bilirim ve kurban olurum ben o ter kokularina.. Konunuzu anlayistan çok uzakta ve üzücü buldum. Burnunuz emeğe yorgunluğa bu kadar hassassa ev işinizi kendiniz yapin. Hatta birkaç kişinin gidip evinin ttemizligini de yapin, bakalim siz nasil kokacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?