Evde calısan abla kötü kokuyor

temizlikle ilgili değil bazı insanların teri kokuyor, çözüm mü ? sanırım pek yok :)

emekçilikle durumla alakası yok bence , isteyen insan her durumda temiz olabilir
bizim komşu bir teyze vardı evi sobalı ve banyosu buz gibiydi , sobanın üzerinde su kaynatır iki güne bir mutlaka duşunu alırdı buz gibi banyoda üstelik , bir kere bile koktuğuna şahit olmadım

deodorat parfüm daha da kötü kokmasına sebep olur bence, çalışırken terliyordur, yapacak birşey yok bence, eve gidip duş alıp kıyafetlerini değiştirene kadar kokmaya devam edecek, bence bu konuyu umursamamak en iyi çözüm

Ter kokan bır ınsana daha dogrusu terı rahatsı edıcı kokan bır ınsana ıslak mendıl,dus,deo falan bunlar cozum degıl.banyodan on dk.sonra yıne baslar kokmaya.en guzelı roll onlar.baska cozum bılmıyorum ben.

:)
bizim kizin durumu da oyle olabilir.
Ama ben nasil soylerim ki.
Egitimli insanlar.
Esi de mi birsey demiyor anlamiyorum ben.

Bence de tek çözüm roll on. Bugun bir sekilde onu deodorant ve parfüm kullanmaya teşvik edici seyler yaptım ama insallah ise yarar. Direkt de söyleyemem cunku. Kıyafet durumuna cok dikkat etmedim ama kendisi de cok temiz bir insan aslında. Yarın insallah bir gelişme olur :)

temizlikle ilgili değil bazı insanların teri kokuyor, çözüm mü ? sanırım pek yok :)

Insallah düzelir umursamamak zorunda kalmayız yani ben inanıyorum bir sekilde değişeceğine temiz bir insan cunku yavaş yavaş teşvik ede ede olacak diye umuyorum :)

Zordur söylemek elbet fakat hiç canına tak etmiyor mu? Benim kv nin teri cookkkkk pis kokar bir soylemedim iki soylemedim baktim olmuyor. Cok pis kokuyorsun artik yikan dedim simdi arada kokuyor yikanmayi sıklaştrdi..
Senin bahsettigin terin kokusunu tahmin ettim iyi miden kaldiriyor

Ahh bu konuda bende çok takıntılıyım işywrinde karşı odamdaki abla çok kokuyo ve kapının önünden geçerken bile alıyorum kokuyu ama bende söyleyemem kii

Arkadaşlar bir çok öneride bulunmuş zaten..
Ben sadece şöyle bir şey eklemek istiyorum.
Parfümleri teninize sıkmayın kıyafetlerinizin üstüne sıkın :)

Deodorantlarin icinde kimyasallar varmis abla ve cogu isede yaramiyor zaten.. bundan sonra karbonat kullanacam
sanada tavsiye ederim.. Allah korusun meme kanseri felan yapiyormus bu deodorantlar diyebilirsin

dogru da yani

Kadın temiz diyorsun o vakit ev islerini yetiştirmek için hızlı hızlı yapıyordur, bir de yemekleri de o yapıyorsa tamam zaten ne yaparsan yap o ter kokusuna engel olamazsın. Çünkü anladigim kadari ile eviniz de büyük.

Yani ev işi deyip geçmeyin kadın aldığı paranın hakkını vermek iiçin bayagi yoruyor kendini demek ki.Bana yardimci bayan geliyorve o da oöyle ter kokuyor çünkü eli hızlı derler ya öyle hızlı hızlı yapıyor ama ben hiç takilmadim bu konuya sonuçta sizinle saatlerce oturmuyordur o yüzden sizde fazla takilmayin. Ya da kendini fazla yorma abla hızlı hızlı değil yavaş yavaş yap artık olduğu kadar deyin.

Bu tür şeylerin ciddiyetle söylendiği zaman çok rencide edeceğini düşünürüm. O yüzden hep samimiyetle ve şakayla karışık söylenmesini uygun buluyorum. Şimdi yaşıtın arkadaşın olsa çok daha kolay olurdu. Ama kendinden büyük biri olunca zor. Benim için işin püf noktası bu ter meselesinin öyle çok ciddi, büyük ve rahatsız eden bir sorun değilmiş de insanlık haliymiş gibi aksettirilmesi.
Karşındaki kişi alıngan değilse yine şakaya vurup söyleyebilirsin aslında.
Ama bir de şu var. Eğer iş sonrası kokuyorsa çalışmaktandır, anlayışla karşılanabilir. Ama geldiğinde de ve hep öyleyse yanlış. Sürekli kokmanın bahanesi olmaz. Su, sabun, deodorant, olmadı kokuya karşı karbonat bulunması zor şeyler değil.

her ev temizleyen insan ter mi kokuyor?
''yorgunluktan duş almaya hali kalmıyor.'' ne güzel bir cümle bu böyle.
bir duş almak, deodorant sürmek insanın 15 dakikasını alır.
ve işi ''temizlik'' üzerine olan bir insanın kendi bedeninin temizliğini ihmal etmesi anlayışla filan karşılanamaz kusura bakmayın.
ben de yaz güneşi tepeme vururken günlerce ağır beden işçiliği yaptığımı bilirim ama buram buram ter koktuğumu hatırlamam.

Bazı insanların teni kokar. Duşta alsa , bi şişe parfümü üstüne boca etse kokar. Çalıştığım iş yerinde bi kız acayip kokuyor böyle soğan gibi yanına yaklaşmak istemiyor çoğu insan.
Kendilerini farketmiyorlar mı merak ediyorum . Bu kızla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aynı işi yapıyoruz. Bana mis gibi kokuyosun hangi duş jelini , parfümü kullanıyosun diye soruyor herkes .
Kısacası bunun yapılan işle , terlemekle vs alakası yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…