- Konu Sahibi stsareseven
-
Okuduğum en dogru ve en kapak yorum buO zaman diş ağrısı yaşadığımızda da berbere gidip çektirelim çünkü eskiler öyle yapmış ve biz nazlanmayalım.
EvetEvde suda doğum falan mı düşünüyorsunuz ?
Canım ebelerin görevi ney tam olarakOkuduğum en dogru ve en kapak yorum bu
+++++++++++
Cidden yorumların genel seviyesi baya düşük pes doğrusu.Marjinal olmak adına akıl tutulması yaşamak bu olsa gerek
Allah akıl fikir versin
Herkese esprili karşılik vermek de senin icin marjinallik herseyi sen biliyosun aferimm kızz takdir ettim ..bebeginin sağlıkla gelmesini dilerimCidden yorumların genel seviyesi baya düşük pes doğrusu.Amin canım kardeşine yaptığın duanın aynısını melekler senin için diliyor çok amin
Evimin hastaneye yakın olduğunu belirtmiştim direk hastaneye gecicez inşallah kontroller için. Tabi doğum bu sonuçta tüm olası olumsuzlukları değerlendiriyoruz ve aynı şekilde doğum esnasında ters giden Bi şeyler olunca da degerlendirecegimiz gibi. tüm detayları sizler gibi biz ebeveynleri başta düşünüyoruz zaten.Evde doğurmak gerçekten cesaret işi ve farklı bir bakış açısı bir şey diyemiyorum, saygı duyuyorum ama bebek doğduktan sonra bebek doktorunun gerekli kontrolleri yapması gerekiyor ve doğum sonrası hemen vurulması gereken önemli aşılar ve yapılması gereken önemli testler var bu aşamaları nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?
Asil sen neden bu kadar gerginsin canımHerkese esprili karşılik vermek de senin icin marjinallik herseyi sen biliyosun aferimm kızz takdir ettim ..bebeginin sağlıkla gelmesini dilerim
Bir iki eğitimi alan Bi ebe ile de görüşülürmü hiç Şimdi zaten eğitimler hep online. Sırf neonatal eğitim alan biri olarak seçim yapmadık Ebe tanıdık ,meşhur biraz ya işinin ehli Allah ın izniyle. Olası Epizyotomiye kadar herşey düşünülmüş.Bebekte doğum esnasında bir komplikasyon olsa nasıl müdahale etmeyi düşünüyorsunuz,Ebeler yenidogana sayet neonatal resusitasyon egitimi almadiysa mudahale edemez.egitim alanda evde ne kadar yapabilirse...Yenidogan yoğun bakım ünitesi olmayan yerde bile doğum yapmaya çekinirken sizdeki bu cesaret ilginc doğrusu.
Senin icin gerildim bebek icin gerildim...dogumdan sonra hasteneye gidicez yazmissin bide ..hayatim dogurup bebegi sarip kendin nasil bisey yaşayacagini bile bilmiyon o halde kalkip hastaneye mi gidicen bide bune saçma bi program allasenAsil sen neden bu kadar gerginsin canım
Cok farkli seylerden bahsediyoruz ama neyse..O asamada yasanabilecek en basit sey emin olun epizyodur zaten.insallah tek sıkıntınız epizyotomi olur.Kolay gelsin.Bir iki eğitimi alan Bi ebe ile de görüşülürmü hiç Şimdi zaten eğitimler hep online. Sırf neonatal eğitim alan biri olarak seçim yapmadık Ebe tanıdık ,meşhur biraz ya işinin ehli Allah ın izniyle. Olası Epizyotomiye kadar herşey düşünülmüş.
Bende evde doğmuşum biliyor musunben evde doğmuşum :)
Dogum saatım bılınmıyor diye hep üzgünüm. Lütfen not edin saati :)
Şaka bir yana herhangi bir aksi durumda hemen müdahale edelebilir olacak mı ?
Ben olsam korkardım sanırım. Acil bir durum olabilir diye.
Diye sormuşsun, hayır yeterli değil. Hastane denen yapıdaki bihaber olduğunuz ekipmanlar biz insanlar için var. Bu ekipmanlar, doktorlar ve asistanlar senin evinde yok.Selam arkadaşlar. Güvenilir bir ebe desteğiyle birlikte evde doğum planlıyorum. Evim hastaneye yakın. Aklıma takılan bi kac soru sormak istiyorum sizlere1Doğum sürecinde yanımda sadece eşim ve ebemin olmasını istiyorum . Sizce yeterli mi?
Sizinde ilk defa duymanız bana farklı geliyor açıkçası ama ne yapalım. Herkesin ilgilendiği, takip edip arastırdığı meseleler farklı sonuçta.Cok farkli seylerden bahsediyoruz ama neyse..O asamada yasanabilecek en basit sey emin olun epizyodur zaten.insallah tek sıkıntınız epizyotomi olur.Kolay gelsin.
Neyi ilk defa duymam?Sizinde ilk defa duymanız bana farklı geliyor açıkçası ama ne yapalım. Herkesin ilgilendiği, takip edip arastırdığı meseleler farklı sonuçta.
Kendi dogumumu hatırlayınca yapmak istediğiniz şeye inanamadim.Evimin hastaneye yakın olduğunu belirtmiştim direk hastaneye gecicez inşallah kontroller için. Tabi doğum bu sonuçta tüm olası olumsuzlukları değerlendiriyoruz ve aynı şekilde doğum esnasında ters giden Bi şeyler olunca da degerlendirecegimiz gibi. tüm detayları sizler gibi biz ebeveynleri başta düşünüyoruz zaten.
SEAH ya da Adatıp, bence ön görüşmenizi yapıp yoğun bakıma kabul edip etmeyeceklerini bir sorun.Evimin hastaneye yakın olduğunu belirtmiştim direk hastaneye gecicez inşallah kontroller için. Tabi doğum bu sonuçta tüm olası olumsuzlukları değerlendiriyoruz ve aynı şekilde doğum esnasında ters giden Bi şeyler olunca da degerlendirecegimiz gibi. tüm detayları sizler gibi biz ebeveynleri başta düşünüyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?