- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi stsareseven
-
Aniden sezaryen gerekse napacak ebeniz , neden bu risk ...İşinin ehli meşhur bir ebe kendisi. fakat ayriyeten evde doğumda yanımda olması için konuştuğum kadın doğum doktoru yok. Malum evde doğum konusuna bakış bizim ülkemizde çook gerilerden geldiği için bunu doktorlar kabul etmez diye düşünüyordumm ama yinede danisabilecegim Bi kadın doğum uzmani biliyorum. Yorumun için teşekkür ederim .
Ekmek bıçağıynan...Aniden sezaryen gerekse napacak ebeniz , neden bu risk ...
Bende evde doğum yaptım ama maalesef dikişlerimi ebe iyi yapamamış ,ama hastanede doğum yapanlar üşütüyor diye bilgim var birde bedenini sıcak tut , ben 1 hafta ayağa kalkamadım eşim wc kucağında götürmüştü sonra kalktım ,hızla iyileştim
Evde doğum daha konforlu gozukebilir ama dogumdan sonra bebisin asilari ve kontrolleri oluyor, ozellikle aşısı cok onemli. Ayrıca sadece ebeyle dogum yapmaya ben olsam korkardim.
Evde doğum daha konforlu gozukebilir ama dogumdan sonra bebisin asilari ve kontrolleri oluyor, ozellikle aşısı cok onemli. Ayrıca sadece ebeyle dogum yapmaya ben olsam korkardim.
Evde doğumu destekleyen bir kişinin bebeğine aşı yaptıracağını sanmıyorum.
Hastanede doğum yaptığım halde bebeğe aşı yaptırmak istiyor musunuz diye sordular çünkü
İnşallah yaptirir ya ne diyimZaten evde doğumun tercih edilme sebeplerinin en başında aşı yaptırmamak geliyor. Yani soruyu soran kişi için bu söylediğinizin bir önemi yok
Ölüm gibi bir ihtimalin %0,00001'i bile risk değil mi? Ne demek ya olmazsa?Ne alaka… evde dogumda bebek olebilir su olabilir bu olabilir diyen sizlersiniz bende buna cevap veriyorum sonucta. Ya olmazsa?
Bebeğin evde doğumla ölmesi durumunda ebeveynler hukuken suçlu bulunmaz mı diye bir düşünüp bir bilene sormak istedim.İyi bir hstanedeyseniz basiniza bir sey gelmez, onlem almak denir buna. Benim hamileligim de bebek de gayet normaldi ama en son hatirladigim 25 kisinin (doktor+hemsire) benimle ve bebegimle ilgilendigiydi
Yargilanirlar ama ceza almazlar (sahsi fikrim)Bebeğin evde doğumla ölmesi durumunda ebeveynler hukuken suçlu bulunmaz mı diye bir düşünüp bir bilene sormak istedim.
Hem size hem konu sahibine merakımdan sormak istedim. Evde doğum yapmayı desteklemenizin sebebi inançlarınizla mi ilgili?Zaten konu sahibini kararini vermis ben sizle ayni fikri savunmuyorum diye yüklenemezssiniz cesaret edip goze alinabiliyorsa yapilir ben sağlik kurulusunu kötülemiyorum bana gore bu doğru sizle ayni fikri savunmak zorunda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?