- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi stsareseven
-
Ablacım aynen ya diğerine hemen döneceğim 3 ay tamamlansın hiç sevmedim alışamadım daDiğerine dön bencede ona alışkındık çünkü,3 ay süresi var herhalde öyle biliyorum.
Bencede diğeri daha güzeldi bekleyeceksin artık biraz daha:)) benim nick değiştiğini düşüsene hayatta olmaz:))Ablacım aynen ya diğerine hemen döneceğim 3 ay tamamlansın hiç sevmedim alışamadım da
Canım sen ciddi misin ya nerden vardın bu kanıya.Oksijensiz kalabileceğini düşünmemiş ya ben delireceğim burada gözüm seyirdi sinirden
Hahaha cidden bak benimki de olmadı iğrenç oldumBencede diğeri daha güzeldi bekleyeceksin artık biraz daha:)) benim nick değiştiğini düşüsene hayatta olmaz:))
Yukarıda yazmadın mı ?Canım sen ciddi misin ya nerden vardın bu kanıya.
Sizin ,yani bu yorumlardakilerin kafası aynı senin gibi çalışıyor. Size açılan konudaki sorulardan başka herşeye cevabınız var. Öyle gerekmeyen yerlerde konuşursanız ya bu niye konu açmış ki dersiniz oldu mu canımDoğumdan hemen sonra hastaneye gidecekseniz doğumu da hastanede yapın ne bu fantezi? Maksadınız hastane ile işinizin olmaması, evinizde doğurup sonrasında da hastane ile alakanız olmadan devam etmek zannettiğim için o soruyu sordum çünkü başka bir kafayla evde doğum düşünmenin ne sebebi olabilir? Zaten eninde sonunda hastaneye gideceksen evde niye doğuruyorsun diye de sorarlar yani ama siz sorulsun istemiyorsanız buraya da konu açmayacaksınız o zaman ki ben yargılamadan merak edip sordum sadece ne bu tavır? Düşündüysen her şeyi doğur evinde o zaman ne diye buraya konu açıp polemik oluşturuyorsun deli mi ne.
Ne yazmışımYukarıda yazmadın mı ?
Düşünüyorsunuzda cevaplarınız ne peki? Bizede çözüm yollarınızı yazarsanız tamam o zaman mantıklı evde
Biraz akıl ve mantığınızı kullansanız linclemek yerine aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Denizden çıkarılan bir insana nasıl müdahale ediliyor. Veya yol ortasında boğazına bisey kaçan birisine Solunumu geri gelmesi için müdahale edilmiyor mu? Kimse oturup ambulans beklemiyor hanım efendi. İlk Yardım cahili misiniz nesiniz anlamıyorum. Size işinin ehli bir ebe olduğunu söylüyorum sizce ilk yardımı bilmiyor mu bu insan.Tek tek hepsine cevap veremiycem bebeğin kalbi durursa yok solunum olmazsa yok öyle yok böyle diyenlere gelsin bu yanıt.
Evet aradığım cevaplar bunlardı çok teşekkür ederim.Türkiye'de çok tercih edilmese bile yurtdışında pekçok insan bu yolu seçiyor artık. Kuzenim (Almanya’da) evde doğum yaptı.
Evet ebe ve eşiniz yeterli. Ancak öncesinde mutlaka gerekli tüm kontrolleri yaptırmış olun. Bebeğin pozisyonu, kordon, suyu, çatı muayenesi vb.. Doğum anı ve sonrası için oluşabilecek komplikasyonlar için alternatiflerinizi detaylı bir şekilde planlayın. Hangi aşamada hastahane aranacak, ne kadar sürede hastahaneye yetişebiliyorsunuz gibi detayları gözden geçirin.
Diğer sorunuza gelecek olursak o çığlık çığlığa doğum sahnesi filmlerde oluyorZaten eğer o şekilde bağırırsanız rahat bir şekilde doğumu tamamlamanız mümkün değil. Düzenli bir şekilde nefes alıp verdiğiniz sürece de komşuları rahatsız edecek bir ses olmayacaktır.
Yine de yırtılmanızın ve kanamanızın olması, bebekte oluşabilecek herhangi bir sorunda hastahaneye geç kalınması gibi ihtimaller olduğunu unutmayın
Alışıyoruz ya önceki nicke değiştirincede şaşırma oluyor.Hahaha cidden bak benimki de olmadı iğrenç oldum
Doktorsuz dogummu olur? Asla! Ya dikis gerekirse, ya bebek kanala takilip cikamazsa? Bissru ihtimaller var. Lutfen iyi duusnunİşinin ehli meşhur bir ebe kendisi. fakat ayriyeten evde doğumda yanımda olması için konuştuğum kadın doğum doktoru yok. Malum evde doğum konusuna bakış bizim ülkemizde çook gerilerden geldiği için bunu doktorlar kabul etmez diye düşünüyordumm ama yinede danisabilecegim Bi kadın doğum uzmani biliyorum. Yorumun için teşekkür ederim .
Ya bebek stresten yön değiştirirse?Doktorsuz dogummu olur? Asla! Ya dikis gerekirse, ya bebek kanala takilip cikamazsa? Bissru ihtimaller var. Lutfen iyi duusnun
Valla komiksiniz devlet hastahanelerine kayıt yaptirmazsaniz doğum sürecinde kolay kolay kabul bile etmiyorlar hastahanenin sorumluluk alacağına nasıl bu kadar eminsiniz git nerede doğurduysan onlar düzeltir deneyecekleri ne malum çocuk sizin akıl sizin bize neki en fazla haberlerde okur vay akilli der geçe
Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.Ben Hollandada yasiyorum ve burda evde dogum cok normal bisey bu devirde olurmu diyenleri anlayamiyorum. Hastanede dogurupta basina nenisler gelenlerde var yani. Sonucta yaninizda ebe olacak ve tecrubesi olacak mudahale edenilir ve en ufak seyde hastaneye gidebilirsiniz. Riskiniz varsa zaten kontrollerde soyler doktor ona gore olup olmayacagina karar verirsiniz.
Bende evde dogumu cok istiyordum ama kilomdan dolayi maalesef hastanede dogum yapmak zorundayim. Eskiden dogum yapanlar nasil yapmissa bizde yapabiliriz dogamizda var bu sonucta. Bence nasil rahat ediyorsaniz oyle yapin. Ses konusuna gelince komsulariniza haber verin onceden evde dogum yapicam diye ses duyunca gelmezler ozaman.
Niye devlet hastanelerinde doktorlar mi dogurtuyor sanıyorsun? "Ebe "kavramı ne anlama geliyor? Biz düşünmeden mi yola çıkacağız?Doktorsuz dogummu olur? Asla! Ya dikis gerekirse, ya bebek kanala takilip cikamazsa? Bissru ihtimaller var. Lutfen iyi duusnun
11 ocağa kadar böyleyim bin pişmanımAlışıyoruz ya önceki nicke değiştirincede şaşırma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?