Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sizin ,yani bu yorumlardakilerin kafası aynı senin gibi çalışıyor. Size açılan konudaki sorulardan başka herşeye cevabınız var. Öyle gerekmeyen yerlerde konuşursanız ya bu niye konu açmış ki dersiniz oldu mu canım

Biraz akıl ve mantığınızı kullansanız linclemek yerine aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Denizden çıkarılan bir insana nasıl müdahale ediliyor. Veya yol ortasında boğazına bisey kaçan birisine Solunumu geri gelmesi için müdahale edilmiyor mu? Kimse oturup ambulans beklemiyor hanım efendi. İlk Yardım cahili misiniz nesiniz anlamıyorum. Size işinin ehli bir ebe olduğunu söylüyorum sizce ilk yardımı bilmiyor mu bu insan.Tek tek hepsine cevap veremiycem bebeğin kalbi durursa yok solunum olmazsa yok öyle yok böyle diyenlere gelsin bu yanıt.

Valla komiksiniz devlet hastahanelerine kayıt yaptirmazsaniz doğum sürecinde kolay kolay kabul bile etmiyorlar hastahanenin sorumluluk alacağına nasıl bu kadar eminsiniz git nerede doğurduysan onlar düzeltir deneyecekleri ne malum çocuk sizin akıl sizin bize neki en fazla haberlerde okur vay akilli der geçeriz

Evet aradığım cevaplar bunlardı çok teşekkür ederim.

Doktorsuz dogummu olur? Asla! Ya dikis gerekirse, ya bebek kanala takilip cikamazsa? Bissru ihtimaller var. Lutfen iyi duusnun

Doktorsuz dogummu olur? Asla! Ya dikis gerekirse, ya bebek kanala takilip cikamazsa? Bissru ihtimaller var. Lutfen iyi duusnun
Ya bebek stresten yön değiştirirse?
Ya bebeğin kalp atış sorunu olursa ?
Nst olmadan nasıl bakılacak

Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…