Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tabii ki ne vakalar var. Bir can dünyaya geliyor kolay mı. O kadar imkan varken niye evde doğum yapmak gibi riske girilir.

Bebeginin canını sokakta bulmayan Bi tek sensin dimi akıllı bıdık seniii

Bence gerilerden gelen sizin düşünceniz.Evde doğum yapmak kaçıncı yüzyılda kaldı.?
Ay bu nasıl cahillik .cidden ben olmasam size hala evde doğumun varlığını hatırlatacak birisi yokmuş. Kız iyiki yetiştim sizi aydınlatmaya da ..yüzyıllar öncesinde var sanıyordun demek

Boyle bir seyi göze alamam doğru da bulmuyorum.
Gebelik surecim guzel giderken bi anda riskli gebe oldum. Doğumda da boyle olmayacağı ne malum. Birakin evi, yenidoğan yoğun bakimi olmayan bi hastanede doğum yapamam artik icim rahat şekilde.
Esiniz yerinde olsam da izin vermezdim onunda çocuğu ve söz hakki var.

Gitmiş 2isim koymayın dediğim msja dislike atmış gülesim geldi insan bi okur
Neye dislike atacağını şaşırmış sağa sola koşturuyo Ama kendi yediklerine yetişemez -82 emoji puana ulaşmış bile. Doğum sırasında oksijensiz kalmak konusunda tecrübesi var sanırım kendi de kalmış sanırım. Çok verimli bir kan akışı yok sadece hakaret üzerine kurulu, ya da trollün teki evde oturmuş ortalığa sallıyor.

Oksijen olsa böyle olmazdı zaten

Bak benim kuzenimden özel hastanede en lüks yerde doğum yaptı bende oradaydım. Ama sonraki günlerde çocuk çok uyuyormuş fark edememişler sarılıktan yoğun bakıma alındı. Ah cahil kuzenim özel hastanede yapmasaydı böyle olmuycakti simdi yazdıklarınızı okuyup nasıl bir mantık iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…