- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi stsareseven
-
Öyle düşünme sakın.11 ocağa kadar böyleyim bin pişmanım
Yazdıklarını kendine yakıştırıyorsun bellikiÖzür dileyerek soruyorum ev de dogumu isteme sebebiniz istenmeyen bir gebelik mi haberlerde duyuyoruz ev de doğurdu çöpe attı 13 yaşındaki yada üniversite öğrencisi vs vs.
Eğitimcisiniz herhalde demi..Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.
Vebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.Eskiden kilolu olanlar da evde doguruyormus. Neden kendinizi ve bebeginizi riske atmayip hastanede doguracakken; baskasinin bebeginin vebalini almaya hazirsiniz?
Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlarıNe gibi hazırlık mesela? Kuvez, entube takımı falan mı oluyor evlerde ?
Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlarNe gibi hazırlık mesela? Kuvez, entube takımı falan mı oluyor evlerde ?
Oturda araştırNasıl bir hazırlık bi anlatır mısınız ? Ayrıca da yukarı da yazdım önlemi alıyoruz takdiri Allah’a bırakıyoruz kader diye bir şey var hastahanede fe olabilir kimse olmaz demiyor zaten .
Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.
Neyi araştırayım ?Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlar
Oturda araştır
Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlar
Oturda araştır
Nereden düştük şu konuya yaaaFarkindamisiniz konu ile alakasız cevaplar dışında tek bir açıklamanız yok sebep yok çözüm yok. Diyorum ya buradaki kimseyi zerre ilgilendirmiyor bir insan bile bile uçurum kenarında yürüyorsa ister düşer ister yürür banane ki
Off madem kimsenin düşüncesine tahammülünuz yok ne diye sordunuz buraya . Gidip evinizde dogursaydiniz yaVebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.
Yok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.
Siz hayırdır ya??? İnsanlara böyle hakaret etme hakkını kim veriyor size?? Yok ülkemiz de şöyle de böyle de millette bir yaşadığı ülkeye çamur atma yarışı. Siz bu kadar mükemmel araştırdıysanız burada neyi soruyorsunuz insanlara. Çok biliyormuşsunuz ya kimsenin aklına da ihtiyacınız yok.Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlar
Oturda araştır
Yurt dışını örnek veriyor da. Oranın doğum politikası bambaşka. Hamilelik boyunca 3 ultrason hakkının olduğundan ,bir kaç ayda bir kontrole gidebildiklerinden bahsetmişti bir arkadasim. Burda herşey elimizin altında. Birde begenmiyorlar.Siz hayırdır ya??? İnsanlara böyle hakaret etme hakkını kim veriyor size?? Yol ülkemiz de şöyle de böyle de millette bir yaşadığı ülkeye çamur atma yarışı. Siz bu kadar mükemmel araştırdıysanız burada neyi soruyorsunuz insanlara. Çok biliyormuşsunuz ya kimsenin aklına da ihtiyacınız yok.
Gelişmek dediğiniz eskiye dönmek mi? Evde doğum yapıp bebeğini kaybeden kendi canından olan kaç kadın var bunu da araştırın. Bebekte bir komplikasyon olsa bebek yoğun bakım ünitesi gerekecek hastane yanı başınızdaymış ama pardon!
Kayınvalidem emekli ebe , köylerde evlerde ,tarlalarda doğum yaptırmış. Hep nasıl riskli olduğunu , ani değişen şartların çok zorladığını anlatir. Ki kadın köy sağlık ocağında çalıştığı için hastane ortamında doğum yaptırmamış hiç bu konuda en tecrübeli olabilecek kisi50 sene önce anneme ilk doğumunu babannem evde yaptırtmış zorla,ölümden dönmüş annem. Rahmetli babam bu devirde evde doğum mu kaldı cahil cahil iş yapıyorsunuz bir daha evde doğum olamayacak demiş.
Yurt dışı hakkında çok bilgim yok ama üç hamilelik yaşadım biri boş gebelikti. Hamilelik ve doğum süreçlerim gayet güzel ilerledi hastanelerde. Devlet hastanesinde de özel hastanede de doğum yaptım hiçbir farkı yoktu.Yurt dışını örnek veriyor da. Oranın doğum politikası bambaşka. Hamilelik boyunca 3 ultrason hakkının olduğundan ,bir kaç ayda bir kontrole gidebildiklerinden bahsetmişti bir arkadasim. Burda herşey elimizin altında. Birde begenmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?