Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eğitimcisiniz herhalde demi..

Eskiden kilolu olanlar da evde doguruyormus. Neden kendinizi ve bebeginizi riske atmayip hastanede doguracakken; baskasinin bebeginin vebalini almaya hazirsiniz?
Vebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.

Ne gibi hazırlık mesela? Kuvez, entube takımı falan mı oluyor evlerde ?
Ebe ot gib geliyor dimi doğuma. Ya hiç mi dusunemiyorsunuz bunlar
Nasıl bir hazırlık bi anlatır mısınız ? Ayrıca da yukarı da yazdım önlemi alıyoruz takdiri Allah’a bırakıyoruz kader diye bir şey var hastahanede fe olabilir kimse olmaz demiyor zaten .
Oturda araştır

Farkindamisiniz konu ile alakasız cevaplar dışında tek bir açıklamanız yok sebep yok çözüm yok. Diyorum ya buradaki kimseyi zerre ilgilendirmiyor bir insan bile bile uçurum kenarında yürüyorsa ister düşer ister yürür banane ki

Oturda araştır

Ne getirecek ya komiksiniz evde serum takmak bile yasak alerji gelişir diye, ufacık sorunda kaybolacak o ebe haberiniz yok

Bence konunuzu kapattirin,burda 1 tane kendi icin keyfince laf olsun diye yapılan yorum yok ama sizin hepsine - yok canım- - he canım- diye değişik bir üslupla verdiğiniz cevaplar var,böylede sürüp gidecek.polemige donustu .Konu actiysaniz her yoruma acik olmalısınız, ki olgunlukla hiç birini karsilamamissiniz. Tecrubesini,bilgisini,düşüncesini,olabilecek seyleri söyleyen insanlari cahil ilan etmekte ayrı bir cahillik bence.

Son düzenleme:
Nereden düştük şu konuya yaaa

Vebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.
Off madem kimsenin düşüncesine tahammülünuz yok ne diye sordunuz buraya . Gidip evinizde dogursaydiniz ya

Oturda araştır
Siz hayırdır ya??? İnsanlara böyle hakaret etme hakkını kim veriyor size?? Yok ülkemiz de şöyle de böyle de millette bir yaşadığı ülkeye çamur atma yarışı. Siz bu kadar mükemmel araştırdıysanız burada neyi soruyorsunuz insanlara. Çok biliyormuşsunuz ya kimsenin aklına da ihtiyacınız yok.
Gelişmek dediğiniz eskiye dönmek mi? Evde doğum yapıp bebeğini kaybeden kendi canından olan kaç kadın var bunu da araştırın. Bebekte bir komplikasyon olsa bebek yoğun bakım ünitesi gerekecek hastane yanı başınızdaymış ama pardon!

50 sene önce anneme ilk doğumunu babannem evde yaptırtmış zorla,ölümden dönmüş annem. Rahmetli babam bu devirde evde doğum mu kaldı cahil cahil iş yapıyorsunuz bir daha evde doğum olmayacak demiş.

Yurt dışını örnek veriyor da. Oranın doğum politikası bambaşka. Hamilelik boyunca 3 ultrason hakkının olduğundan ,bir kaç ayda bir kontrole gidebildiklerinden bahsetmişti bir arkadasim. Burda herşey elimizin altında. Birde begenmiyorlar.

50 sene önce anneme ilk doğumunu babannem evde yaptırtmış zorla,ölümden dönmüş annem. Rahmetli babam bu devirde evde doğum mu kaldı cahil cahil iş yapıyorsunuz bir daha evde doğum olamayacak demiş.
Kayınvalidem emekli ebe , köylerde evlerde ,tarlalarda doğum yaptırmış. Hep nasıl riskli olduğunu , ani değişen şartların çok zorladığını anlatir. Ki kadın köy sağlık ocağında çalıştığı için hastane ortamında doğum yaptırmamış hiç bu konuda en tecrübeli olabilecek kisi

Yurt dışı hakkında çok bilgim yok ama üç hamilelik yaşadım biri boş gebelikti. Hamilelik ve doğum süreçlerim gayet güzel ilerledi hastanelerde. Devlet hastanesinde de özel hastanede de doğum yaptım hiçbir farkı yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…