Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şu yoruma dislike atılıyor ya delireceğim artık arkadaşlar

O
Konu sahibi baya baya koyvermis
bebek inş öbür dünyada Boğazına yapışıp hesap sorar . Zaten karar verilmiş evde olacak doğum niye bize gelip soruyor milleti üzerine düşürüyor ben almadımki

Vebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.

Of. Git istersen damda amuda kalkarak dogur. Tek dilegim bebege bir sey olmasin. Seni zerre dusunmuyorum.

Of. Git istersen damda amuda kalkarak dogur. Tek dilegim bebege bir sey olmasin. Seni zerre dusunmuyorum.
Ay aynen aynen.Bebege bişey olmasın da isterse amuda kalkıp dogursun.Hayir kararını da vermiş gelmiş burda kaos yaratmaya calisiyo.

Bu çok önemli bir ayrıntı. Ben de diyorum bu ebeler nasıl böyle bir şeye cesaret ediyorlar? ee olası bir hatalarinda sorumluluk almayacaklar ki tüm sorumluluk evde doğumu tercih eden annede
Sezeryene girerken imza atıyorsun aşı olurken imza atiyorsun kim sorumluluk alıyor ki zaten

Arkadaşlar 2 gündür konuyu takip ediyorum bırakın nerede doğum yapmak istiyorsa yapsın. Hamile kaldığına göre olumlu / olumsuz her şeyi düşünebilecek kapasitededir diye düşünüyorum.
Sadece insanlar üstüme gelsin, kışkırtayım tavrını anlayamadım. Amaç ne ??
Burada böyle bir konu açıp tepki alacağını bildiği halde.

Kayıt yaptirmadigimi kim söyledi

Evet egitimciyim ne oldu .nasıl bu cahillikle eğitimci olmuşum dimi .eğitm verdiğim çocuklara çok yazık dimi
Ay evet ya aynen öyle biz yazmadan yorulmadan kendin yazdın beğeneyim hemen

Önce yorum yapanların üslubunu kontrol etmenizi öneririm bu bir.ikincisi açılan konudaki sorulan sorular belli. Ben burda zaten evde doğum yapmalı mıyım dememiştim he öyle olmasına rağmen üstüne vazife olmayan şeylere cevap vermiycekler o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…