- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi stsareseven
-
Şu yoruma dislike atılıyor ya delireceğim artık arkadaşlarYa bu devirde evde doğum ne alaka ? Benim bebeğimin boynunda kordon vardı ve doğumum zor ilerlemişti en sonunda gerçekten hiç gücüm kalmadığı için zorlandım doğumdan sonra bebeğime 5 dk kadar oksijen vermek zorunda kaldılar hemen . Ayrıca yan odada doğum yapan kadının 3. Doğumuydu o kadar tecrübeli olmasına rağmen bebek kanalda kalmıştı doktor kaç kere bağırdı bebeği kurtarmak için hiç unutmuyorum bebek doğdu mosmor oksijensiz kalmış onu da hemen götürdüler . Sizin de böyle şeyler yaşamayacağınızın garantisi var mı ? Sadece ebe ile evde olacağına cidden inanıyor musunuz?
Konu sahibi baya baya koyvermisŞu yoruma dislike atılıyor ya delireceğim artık arkadaşlar
bebek inş öbür dünyada Boğazına yapışıp hesap sorar . Zaten karar verilmiş evde olacak doğum niye bize gelip soruyor milleti üzerine düşürüyor ben almadımkiKonu sahibi baya baya koyvermis
Vebal bekçisi kesildiniz . Bu yorumlarda bana destek verenleri linçlemek kadar mantıksız bisey yok.Kimse kimseye zorla birseyi yaptırmıyor.
Ay aynen aynen.Bebege bişey olmasın da isterse amuda kalkıp dogursun.Hayir kararını da vermiş gelmiş burda kaos yaratmaya calisiyo.Of. Git istersen damda amuda kalkarak dogur. Tek dilegim bebege bir sey olmasin. Seni zerre dusunmuyorum.
Evet ekledi bi üye.Okudum ve tüylerim ürperdi Ama konu sahibini etkileyeceğini zannetmiyorum.O aklıni ay pardon kararını vermiş.Belki ekleyen olmustur bu geriligi beynim kaldirmadigi icin okumadim sayfalari. Bunu birakip gidiyorum.
Thread 'Ebe cavide ile evde doğum kabusu' Ebe cavide ile evde doğum kabusu
Evde doğuma laf atarsan böyle olur işte hastanede de oluyor ya ..Şu yoruma dislike atılıyor ya delireceğim artık arkadaşlar
Sezeryene girerken imza atıyorsun aşı olurken imza atiyorsun kim sorumluluk alıyor ki zatenBu çok önemli bir ayrıntı. Ben de diyorum bu ebeler nasıl böyle bir şeye cesaret ediyorlar? ee olası bir hatalarinda sorumluluk almayacaklar ki tüm sorumluluk evde doğumu tercih eden annede
Döv bencede hiç acıma bile kafasna kafasına vurBenim kardeşim böyle konuşuyor olsun abla sana yemin ediyorum tekme tokat döverim onu
Git nerede doğuracaksan doğur ya bize ne ? Ne diye gelip konu açıp kavga yaratıyorsunSezeryene girerken imza atıyorsun aşı olurken imza atiyorsun kim sorumluluk alıyor ki zaten
Ebe sorumluluk alıyor demi,bişi sordumda cevabı gelmedi sahi eğitimcimisiniz siz.Sezeryene girerken imza atıyorsun aşı olurken imza atiyorsun kim sorumluluk alıyor ki zaten
Kayıt yaptirmadigimi kim söylediValla komiksiniz devlet hastahanelerine kayıt yaptirmazsaniz doğum sürecinde kolay kolay kabul bile etmiyorlar hastahanenin sorumluluk alacağına nasıl bu kadar eminsiniz git nerede doğurduysan onlar düzeltir deneyecekleri ne malum çocuk sizin akıl sizin bize neki en fazla haberlerde okur
Evet egitimciyim ne oldu .nasıl bu cahillikle eğitimci olmuşum dimi .eğitm verdiğim çocuklara çok yazık dimiEbe sorumluluk alıyor demi,bişi sordumda cevabı gelmedi sahi eğitimcimisiniz siz.
Ben çocuklardan bahsettim mi hiç,kendi kendinize gelin güvey olmayın.Evet egitimciyim ne oldu .nasıl bu cahillikle eğitimci olmuşum dimi .eğitm verdiğim çocuklara çok yazık dimi
Ay evet ya aynen öyleEvet egitimciyim ne oldu .nasıl bu cahillikle eğitimci olmuşum dimi .eğitm verdiğim çocuklara çok yazık dimi
Önce yorum yapanların üslubunu kontrol etmenizi öneririm bu bir.ikincisi açılan konudaki sorulan sorular belli. Ben burda zaten evde doğum yapmalı mıyım dememiştim he öyle olmasına rağmen üstüne vazife olmayan şeylere cevap vermiycekler o zaman.Bence konunuzu kapattirin,burda 1 tane kendi icin keyfince laf olsun diye yapılan yorum yok ama sizin hepsine - yok canım- - he canım- diye değişik bir üslupla verdiğiniz cevaplar var,böylede sürüp gidecek.polemige donustu .Konu actiysaniz her yoruma acik olmalısınız, ki olgunlukla hiç birini karsilamamissiniz. Tecrubesini,bilgisini,düşüncesini,olabilecek seyleri söyleyen insanlari cahil ilan etmekte ayrı bir cahillik bence.
Hollandada misal, evde dogumlar oluyor fakat doktor gözetimi altinda!!!Niye devlet hastanelerinde doktorlar mi dogurtuyor sanıyorsun? "Ebe "kavramı ne anlama geliyor? Biz düşünmeden mi yola çıkacağız?
Sen çıkabilirsin canım zaten ortada boş dolaşmaktan başka bisey yaptığın yokNereden düştük şu konuya yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?