Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tamam ilk yardım bilen ve meşhur olan ebenizle başarılar size,allah bebeğinize şans ve sağlık versin. Versinde haklı cıkmayalım.

Ay bu nasıl cahillik .cidden ben olmasam size hala evde doğumun varlığını hatırlatacak birisi yokmuş. Kız iyiki yetiştim sizi aydınlatmaya da ..yüzyıllar öncesinde var sanıyordun demek
madem konunuz dogumda bagırmak, evet tabi ki bagıracaksınız ve komşularınız rahatsız olacak, bunu akıl edemeyip burada konu acmanızın sebebi net polemik cıkarmak. insanlar iyi niyetle size evde dogumun tehlikesini anlatıyorlar ama o kadar sabit fikirlisiniz ki bu kadar insan karşı cıkıyor acaba bir yerde hata yapıyormuyum diye düşünmüyorsunuz bile. ha benimle de dalga geçeceksiniz canımlı cicimli, umrumda olmaz. biz burda bebeginize üzüldük, inşallah saglıklı sorunsuz bir şekilde dünyaya gelir, sizde de bir saglık sorunu olmaz. umarım acil durumda hemen hastaneye ulasımı planlamış olursunuz, zira dogumda doktor bile yok ebe dısında ayarladıgınız birşey yok gibi.

madem hastanede dogurup basına ne işler gelenler var neden en ufak şeyde hastaneye gidebilirsiniz diye öneride bulunuyorsunuz? ozaman hastaneye de gitmesin çünkü hastanelere güven olmuyor sizin sözünüze göre. doktorun kontrollerde ne soyleyip soylemeyecegi konu sahibinin umrunda mı ki o bebek o evde doğacak?! varsa yoksa bu. yani yurtdısındaki prosedürle Türkiye bir mi Allah aşkına, koşulları hiç karşılaştırmayıp direkt cesaret vermeniz inanılmaz

duygusaldan ziyade maddi gibi geldi bana, gerçekten mantıklı bir açıklama bulamıyorum bu evde dogurma merakına, sadece ebe ile inanılır gibi degil. ne ambulans olacak kapıda ne yanında bir doktor. konu sahibine cesaret verenler yurtdısından örnekler veriyor, koşulları da sizin dediginiz gibidir muhtemelen. kendisi icin gerçekleşlerle yüzleşme kısmı umarım dogum sonrasına kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…