Doğuma Hazırlık Evde doğum düşünmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anonimbirbayan "Sonucta yaninizda ebe olacak ve tecrubesi olacak mudahale edenilir" bebek oksijensiz kalırsa ebe nasıl müdahale edecek bir açıklayabilirmisiniz size zahmet? bu durumda acil müdahale edilmediği takdirde sonucları hakkında bilginiz varmı? ya da anneye dikiş atılması gerekiyorsa? kanaması çok fazla olursa? buna karşı cıktıgımız için biz cahil oluyoruz ya buna inanamıyorum

Yormayın kendinizi artık ne desek boş aslında,kendi bildiklerinden şaşmıyorlar nasılsa.

Hanımefendi sizin beyniniz mi eksik acaba da saçma sapan bahaneler bulup kendinizi kandırıyorsunuz ?
O doğacak bebek ev ortamında enfeksiyon kapabilir, kordon boynuna dolanabilir, kalbi durabilir, strese girebilir, oksijensizlik olabilir ve daha nicesi..
Cidden böyle önemli bir olayı sadece bir ebeye güvenerek mi gerçekleştireceksiniz??
Madem evde doğum istiyorsunuz hastanelere laf atıp duruyorsunuz e ne diye kontrollerinizi hastanede yaptırıyorsunuz?? O "işinin ehli ebeniz" gelsin sizi sürekli evde kontrol etsin, ikili taramanizi evde yapsın, kan alıp değerlerinize baksin, nstye baglasin bütün kontrollerinizi yapsın bakalım evde yapabiliyor mu?
Vallahi cahil cesaretiniz hayran kaldım şu an. Bir de komplikasyon olursa hastane evimize yakın diye kendinizi avutuyorsunuz.
Gerçekten gerek var mı ki böyle bir şeye, olası bir durumda hastaneye yetişmek yerine direkt hastanede yapın doğumu.
O çocuk her türlü olumsuzluğu yaşayabilir o esnada ama Ebe her şeyi yapamaz çünkü doktor değil.
Bebege bir şey olsa kendinizi ve ebeyi suçlayacaksiniz tabi muhatap bulabilirseniz.
Bu devirde böyle heyecan aramaya gerek yok gidin adam akıllı hastanede ortamında yapın dogumunuzu işini bilen doktorlariniza güvenin bir ebeye güvenmektense.
Kocanızı da anlamadım ikinizin beynine de oksijen gitmiyor herhalde karı koca

Kendi tecrübem , okumak istersiniz belki.

Sağlıkla hayırla kavuşun inşallah.

Konu sahibi okusun da aklı başına gelsin.
Siz de iyi ki hastane de doğum yapmışsınız baksanıza neler olmuş doğum sürecinizde.
Böyle heyecanlar aramaya hiç gerek yok.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.

bukadar insan dediğin çoğunluk canım benim ..ne yani yüzde 99 yorumlar sana ters diye herkes cahil yüzde 1 de kalan siz akıllımısınız ahhahahahahah

Amin inşallah.
Kesinlikle hiç beklenmedik bir durum ama oldu işte. İyi ki vazgeçmişiz.
İnşallah herkes bu konularda daha dikkatli ve doğru kararlar verirler.

Evde doğum yapmamışsınız neyseki,neler yaşamışsınız öylede sağlıcakl büyütün miniğinizi.
Konu sahibi okur umarım bunuda aklı başına gelir.

Evde doğum yapmamışsınız neyseki,neler yaşamışsınız öylede sağlıcakl büyütün miniğinizi.
Konu sahibi okur umarım bunuda aklı başına gelir.
Çok sağolun, çok şükür anne bebek dostu bir hastanede, tüm olanakların seferber edildiği bir yerde doğum yaptım. İnşallah kimse kendini ve bebeğini riske atmaz.

Çok sağolun, çok şükür anne bebek dostu bir hastanede, tüm olanakların seferber edildiği bir yerde doğum yaptım. İnşallah kimse kendini ve bebeğini riske atmaz.
Yaşadığınız şu olay bile ders niteliğinde aslında,keşke okusada fikri değişse birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…