- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi stsareseven
-
madem hastanede dogurup basına ne işler gelenler var neden en ufak şeyde hastaneye gidebilirsiniz diye öneride bulunuyorsunuz? ozaman hastaneye de gitmesin çünkü hastanelere güven olmuyor sizin sözünüze göre. doktorun kontrollerde ne soyleyip soylemeyecegi konu sahibinin umrunda mı ki o bebek o evde doğacak?! varsa yoksa bu. yani yurtdısındaki prosedürle Türkiye bir mi Allah aşkına, koşulları hiç karşılaştırmayıp direkt cesaret vermeniz inanılmaz
Yormayın kendinizi artık ne desek boş aslında,kendi bildiklerinden şaşmıyorlar nasılsa.anonimbirbayan "Sonucta yaninizda ebe olacak ve tecrubesi olacak mudahale edenilir" bebek oksijensiz kalırsa ebe nasıl müdahale edecek bir açıklayabilirmisiniz size zahmet? bu durumda acil müdahale edilmediği takdirde sonucları hakkında bilginiz varmı? ya da anneye dikiş atılması gerekiyorsa? kanaması çok fazla olursa? buna karşı cıktıgımız için biz cahil oluyoruz ya buna inanamıyorum
yarım saattir bakıyorum kendime gelemedim sinirden, şaka olmalı inanasım gelmiyorYormayın kendinizi artık ne desek boş aslında,kendi bildiklerinden şaşmıyorlar nasılsa.
Keşke şaka olsaydı bunlar.yarım saattir bakıyorum kendime gelemedim sinirden, şaka olmalı inanasım gelmiyor
Benim ekran dislike dolduBeğenmediler peş peşe geliyor keyfim yerine geliyor
Hanımefendi sizin beyniniz mi eksik acaba da saçma sapan bahaneler bulup kendinizi kandırıyorsunuz ?Bak benim kuzenimden özel hastanede en lüks yerde doğum yaptı bende oradaydım. Ama sonraki günlerde çocuk çok uyuyormuş fark edememişler sarılıktan yoğun bakıma alındı. Ah cahil kuzenim özel hastanede yapmasaydı böyle olmuycaktisimdi yazdıklarınızı okuyup nasıl bir mantık iyi düşünün
Konu sahibi okusun da aklı başına gelsin.Kendi tecrübem , okumak istersiniz belki.
Sağlıkla hayırla kavuşun inşallah.
Doğuma Hazırlık - Evde Doğum, Suda/Suya Doğum İsteyenler/Deneyimi Olanlar
ÖNEMLİ: Herkese merhabalar. Evde doğum olarak planladığım doğumumu, doğuma son 2-3 hafta kala hastanede yapmaya karar vererek değiştirirdim. İşinin ehli bir ebeyle anlamıştım lakin, eşimle istişare ettik ve en ufak bir olumsuz durumda müdahale şansının az ya da yetersiz olması, ya da hastanede...www.kadinlarkulubu.com
Devamida gelir kesin:))Benim ekran dislike doldu
bukadar insan dediğin çoğunluk canım benim ..ne yani yüzde 99 yorumlar sana ters diye herkes cahil yüzde 1 de kalan siz akıllımısınız ahhahahahahahYok kardeşim bunu bizim ülkemizdekilere anlatamazsın bastan aşağı cahil ilan ediyorlar seni, çocuk katili ilan ediyorlar,belki bir cani... şu yorumları Bi oku seviyelerini anlarsın zaten. Oturup Bi araştırma yapmayan insanlar çoğu. Ne diyim ki umarım evde doğumlar bakış devlet tarafından da desteklenir halde açılır.
Amin inşallah.Konu sahibi okusun da aklı başına gelsin.
Siz de iyi ki hastane de doğum yapmışsınız baksanıza neler olmuş doğum sürecinizde.
Böyle heyecanlar aramaya hiç gerek yok.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.
bende oturum tek tek herkesin mesajını beğeniyom sinir etti beni kaç gündürHerkese beğenmedim atmış birde.
Evde doğum yapmamışsınız neyseki,neler yaşamışsınız öylede sağlıcakl büyütün miniğinizi.Kendi tecrübem , okumak istersiniz belki.
Sağlıkla hayırla kavuşun inşallah.
Doğuma Hazırlık - Evde Doğum, Suda/Suya Doğum İsteyenler/Deneyimi Olanlar
ÖNEMLİ: Herkese merhabalar. Evde doğum olarak planladığım doğumumu, doğuma son 2-3 hafta kala hastanede yapmaya karar vererek değiştirirdim. İşinin ehli bir ebeyle anlamıştım lakin, eşimle istişare ettik ve en ufak bir olumsuz durumda müdahale şansının az ya da yetersiz olması, ya da hastanede...www.kadinlarkulubu.com
Çok sağolun, çok şükür anne bebek dostu bir hastanede, tüm olanakların seferber edildiği bir yerde doğum yaptım. İnşallah kimse kendini ve bebeğini riske atmaz.Evde doğum yapmamışsınız neyseki,neler yaşamışsınız öylede sağlıcakl büyütün miniğinizi.
Konu sahibi okur umarım bunuda aklı başına gelir.
Yaşadığınız şu olay bile ders niteliğinde aslında,keşke okusada fikri değişse birazcık.Çok sağolun, çok şükür anne bebek dostu bir hastanede, tüm olanakların seferber edildiği bir yerde doğum yaptım. İnşallah kimse kendini ve bebeğini riske atmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?