- Konu Sahibi stsareseven
-
Aynen ya, marfljinal olacagim diye saçma sapan şeyler.Ne gerek var diye düşünmeden edemedim.
3-4 farkli doktorla gorustum farkli ebelerle gorustum. Kilom var tamam ama hic bir riskim yok kan testleri yapildi. Ben hala doktoruma ebeme evde dogum istedigimi soyluyorum. Ama dedigim gibi asansor olmadigi icin binada olmaz diyorlar. Kanunlar kurallar boyle istesemde istemesemde uymak zorundayim bunlara.Ne denediniz?
Şimdi size kırmızı ışıkla ebe-doktor kıyaslaması yaptığınız için cahil diyecek.Siz komiksiniz sadece başka birşey değil. O zaman trafikte kırmızı ışıkta da beklemeyin her kırmızı ışıkta beklemeyen kaza yapmıyor sonuçta
O halde doğuma kadar gitmeyin, evde dogurun kimin haberi olacak3-4 farkli doktorla gorustum farkli ebelerle gorustum. Kilom var tamam ama hic bir riskim yok kan testleri yapildi. Ben hala doktoruma ebeme evde dogum istedigimi soyluyorum. Ama dedigim gibi asansor olmadigi icin binada olmaz diyorlar. Kanunlar kurallar boyle istesemde istemesemde uymak zorundayim bunlara.
Lütfen o bana cahil desin. Aksi takdirde kendimden şüphe duyarım.Şimdi size kırmızı ışıkla ebe-doktor kıyaslaması yaptığınız için cahil diyecek.
Ne alaka… evde dogumda bebek olebilir su olabilir bu olabilir diyen sizlersiniz bende buna cevap veriyorum sonucta. Ya olmazsa?Siz komiksiniz sadece başka birşey değil. O zaman trafikte kırmızı ışıkta da beklemeyin her kırmızı ışıkta beklemeyen kaza yapmıyor sonuçta
Ya olursa ?Ne alaka… evde dogumda bebek olebilir su olabilir bu olabilir diyen sizlersiniz bende buna cevap veriyorum sonucta. Ya olmazsa?
Ben size cahil demedim ne alaka diye sordum.Şimdi size kırmızı ışıkla ebe-doktor kıyaslaması yaptığınız için cahil diyecek.
Belkide oyle olacakO halde doğuma kadar gitmeyin, evde dogurun kimin haberi olacak
Bence de öyle yapın, yapın ki yaptiklarinizla soyledikleriniz birbirini tutsun zira böyle komik oluyorsunuz.Ben size cahil demedim ne alaka diye sordum.
Belkide oyle olacak
Ya olursa? Bunu riske atabiliyor musunuz cidden?Ne alaka… evde dogumda bebek olebilir su olabilir bu olabilir diyen sizlersiniz bende buna cevap veriyorum sonucta. Ya olmazsa?
Tavsiye etmiyorum sadece neden olamaz diyorum.Kendisi 3-4 Dr ve ebeyle görüşüyor ama cahiliye döneminden kalma evde doğumu tavsiye ediyor, ilginç
Herseyi negatif dusunmek cok yorucu olsa gerek…Ya olursa ?
Alakasını çözmenizi beklemiyordum zaten
Cahillik değil doğru, daha ileri bir seviye ... Benim ki negatif düşünmek doğru sayın pollyaanaTavsiye etmiyorum sadece neden olamaz diyorum.
Cahiliye donemi derken? Evde dogum yaomanin neyi cahillik?
Herseyi negatif dusunmek cok yorucu olsa gerek…
Binde 1 Risk olsa bile , ki cok daha fazla riski var evde dogumun, o riski almaya değer mi ? Yıllarca uğraş(kendi adıma), her muayenede acaba yolunda mı herşey diye düşün, yemene içmene dikkat et, sonra yüz kuyruğuna gel ama bebeğinin canını, sağlığını bir kişiye emanet et. Yok öyle yağma , ben canımı da bebeğimi de sokakta bulmadım. Bu riski alamam, neden alayım ?Ne alaka… evde dogumda bebek olebilir su olabilir bu olabilir diyen sizlersiniz bende buna cevap veriyorum sonucta. Ya olmazsa?
Ne farkeder? Baska ebe bulup evde pekala dogurabilirsiniz. Madem ki yasadiginiz ulkede desteklenen bir dogum sekli; elbette kilolu gebelerin de evde dogum yapmasini destekleyen ebe vardir.Riske atmayip hastaneyi secmedim. Ebem ve doktorum bana secim yaptirmadi maalesef. Ve tek sorun kilo degil ben 2. Katta oturuyorum asansor yok en ufak birseyde ambulans geldiginde sedyeyle indiremezler diye evde dogum yapamiyorum. Sadece kilo olsa ben zaten karsi cikardim evde olmasi icin elimden gekeni yapardim. Ve yorumlarimi okuduysaniz risk yoksa anne bebek icin gayet olabilecek birsey diyorum. Eger bir risk varsa zaten banada dogru gelmiyor.
Sadece alt katta oturan zayıfları destekliyorlarmisNe farkeder? Baska ebe bulup evde pekala dogurabilirdiniz. Madem ki yasadiginiz ulkede desteklenen bir dogum sekli; elbette kilolu gebelerin de evde dogum yapmasini destekleyen ebe vardir.
Eviniz 2. Kattaysa buluverin duzayak bir ev ya da bahce, tarla en dogalindan dogum yapin.
Neden ambulans diyorsunuz ayrica en dogalindan dogum yapacaksiniz? Eskiden bagda bahcede dogum yapani dogum sonrasi hastaneye mi goturuyorlardi?
Asansorsuz evlerde oturanlar ve sismanlar evde doguramaz.Sadece alt katta oturan zayıfları destekliyorlarmis
Benim soylediklerimde yanlis bisey yok siz duzgunce okumayi bilseniz. Burda zaten haftalik olmuyor kontroller belirli haftalarda oluyor 4-6 haftada bir belki daha uzun. Bende o kontrollere gidiyorum ve bugune kadar 1 kere bile doktorumu aramadim agrim var sizim var diye. Bazi insanlar gibi en ufak seyde kosup doktora gitmiyorum merak etmeyin. Kiyaslamalariniza bayiliyorumBence de öyle yapın, yapın ki yaptiklarinizla soyledikleriniz birbirini tutsun zira böyle komik oluyorsunuz.
Bu arada eskiden hamileler doktora da gitmezmis. Siz de gitmeyin bence. Hatta eskiden internette yokmuş.
Ben cidden anlayamiyorum neden herseyi olumsuz dusunuyorsunuz. Neden evde dogum riskli olmak zorunda. Eger gelecek olan ebe en ufak riski fark edemicekse neden ebe olmus?Ya olursa? Bunu riske atabiliyor musunuz cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?