Hayat akıp gidiyor birazda dağınık olsun ne olacak ben bazen bırakıyorum canım istediğinde yapıyorum valla illa her zaman cillop gibi mi tutacağız evi böyle bir şart yok bence.notMerhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Halet-i ruhiyem iyi değil de yani dağınık olunca yaşanmıyor mu? Temizlik yapılıyor her şey dört dörtlük olsa ne oluyor onu soruyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir..
Her sey dort dortluk olunca mutlu oluyorum,insan oldugumu hissediyorum,cok temiz ve titiz bir insan degilim ama pislik ve daginiklik sevmem,kizarim yani. El kol tutuyor,yasli ve hasta bakima muhtac degiliz cok sukur,ölmeyecek kadar temizlik yapilabilir benceMerhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Halet-i ruhiyem iyi değil de yani dağınık olunca yaşanmıyor mu? Temizlik yapılıyor her şey dört dörtlük olsa ne oluyor onu soruyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir..
ölmeyecek kadar temizlik yapilabilir bence
Aynen oyle,herkes kendini idare edecek kadar yapsa yetecek.esasen olay bu
herkesin ölmeyecek kadar temizlik anlayışı farklı
burada da bol bol yazılıyor
mesela bir grup arkadaş var
günlük ev işinde Wc lavabo yıkama var ev süpürme var
hatta yazmışlar ben çok iş yapmam her gün evi süpürürüm, tuvalet banyo yıkar mutfak ciflerim diye
ben böyle ağzım açık bakıyorum
benim çocuğum küçük değil ama küçükken de hiç her gün ev süpürmedim
hatta bir dönem çalışmıyordum da tüm gün evdeydim yine de her gün ev süpürmedim
bana göre ölmeyecek kadar temizlik ile genele göre ölmeyecek kadar temizlik farklı oluyor bak KK nın en dağınık hatunu seçileceğim ama ölmedik yaşıyoruz :))))
Bence sıkıntı olmaz. Ben yaşarım ama maalesef benim eşim sıkıntı ediyor. O yüzden sürekli diken üstündeyim. Aynı anda üç dört iş birden yapmaya çalışıyorum,kızım odasını dağılmasına izin vermiyorum. Biliyorum babası görünce rengi atıyor, nefes alış verişi değişiyor. Yani manyakca tepkiler veriyor.Merhaba arkadaşlar, yakında taşınacağım, şu an ders nedeniyle taşınmayı erteledim, evde bir düzen de yok, odanın birinde kolide eşyalar var.. Siz evinizde düzenli temizlik, düzenli yemek.. Her şey düzgün olunca noluyor ne yapıyorsunuz? Düzenli temiz evde yaşıyorsunuz, temizliğin ucu kaçmıyor devam ediliyor.. Ama yani düzgün olmayan dağınık evde yaşanmıyor mu? Bu motivasyonu nerden buluyorsunuz?
Ay en sevdigimEv kalabalık gözükünce benim ruhum çürür
Minimalleşe minimalleşe eşim bi ben kaldım ayıklamadığın diyor :)
Birşeyi 3 5 ay kullanmadıysam bana göre gereksizdir
Kalabalık ve düzensizlik daha çok zaman kaybettiriyor
Az öz olunca hem yorulmuyorsun
Hem zamanın sana kalıyor
Dördüz mü sizinkiler acaba :)Sizde cocuk yokmus bak bi kere yaparsan hep duzenli kalir bende 4 cocuk var aksama kadar sadece 1 gunde 10 kez ev toplar 2 kez tum evi supururumm bulasik camasir cabasi kirlendikce cam perde vs dolap içlerini dokuyorlar onlari saymiyorum bile
2 saat bile elimi biseye surmezsem evi mok götürüyor ama ona ragmen surekli yapiyorum yapmazsam daralıyorum bunalıyorum evi oyle gormek beni deli ediyor ama temiz olunca icim ferahliyor huzurlu oluyorum 2 saat dagitmalarina izin veriyorum 15 dk topluyorum bu arada cocuklarla oyun yemek vs de var motor takılmış gibiyim
Evet ev 2+1 bir kres gibi wala hengameyi düşünebiliyor musun oyuncaklar kiyafetler gelde toplama elimi surmeyim desen afedersin bi laf var ya kopek baglasan durmaz o konuma geliyorDördüz mü sizinkiler acaba :)
Evet ev 2+1 bir kres gibi wala hengameyi düşünebiliyor musun oyuncaklar kiyafetler gelde toplama elimi surmeyim desen afedersin bi laf var ya kopek baglasan durmaz o konuma geliyor
Sizinkilere de masallah :) sormayin tatlarına diyecek yok ama gel gor ki ben bittim :) amin amin hepimize insallahOff süper ya Maşallah, benim iki tane ben bile yetişemiyorum dört tane birden Allah kolaylık versin ama cok da tatlılardır ya :)
Temizlik deyince aklıma sen geliyorsun zatendagınık olunca da yasanır ne olacak sokakta bıle yasanır ona bakılırsa
ama ev tertıplı temız olunca bızım hayat kalıtemız daha saglıklı olur
aradıgın seyın nerde oldugunu bılmek bır grıp olunca evın basını alıp gıtmemesı kapını canın ıstedıgı gıbı kısılere acabılmek ferah rahatlık ıcın yapılıyor kendı huzurumuz ıcın kendımızı salmamak kendımıze olan saygıdır bır nevı derler ya aslan yattıgı yerden bellı olur onun gıbı
tutamıyorum kendımıTemizlik deyince aklıma sen geliyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?