- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Canim benim daha cok gencsin , ve boyle ortamda buyumek cok zor hem olgun oluyorsun hem psikolojik olarak asabi biri oluyorsun alkol basli basina evde bir huzursuzluktur .evliligi cikar yolu olarak gorme bazen hersey yolunda gidemiyor.calis iyi is bul okulunu biter kendini kurtar ne bileyim kpss atan biyerlere git .kendini bul ayaklarinin uzerinde dur. Unlar icin evlilige bir erkege ihtiyacin yok sen zaten guclusun:)Kendinizi benim yerime koyun ve cevaplayin lutfen.. Ama daha kotu durumdakileri dusunmuyorsun diye de elestiri yapmayin dusunuyorum tabiki ama yerimde olsaniz bunun da bir sorun oldugunu bilirdiniz malesef...
Evimiz salon ve annemlerin yatak odasindan olusuyor 2 oda yani . Ben ve kardesim 22 ,17 yaslarindayiz kardesimde kiz. Babam isten 10-11 gbi gelir ve baya oturur birasini sigarasini icer ayni odadayiz tabi salonda butun aksam lise hayatim boyunca saclarim sigara koktu biktim artik ama.elimden gelen birseyde yok. Alkolik zaten babam ickiyi yillaaardir iciyor. Ve ne zaman icme etme biseyler desek bize bagirr aksami zehir eder birseyleri kirar doker neymis aksama kadar bizim.icin calisiyormus ayakta milletn kahrini cekiyormus. E be baba calisiyorsun da Allah razi olsun okula da gonderdin bu yasa kadar ama ben hic yuk olmuyorum ki ona lise sonda beri calisiyrm bi yandan kendi harcligimi cikariyorum. Annem pasif bi insandir zaten babamla tartssa da agzini acamaz. Tek odada berabr yasamaktan boyle bir ortamda buyumekten psikoloji kalmadi bnde. Cok sinirliyim.bu yuzden kardesim de oyle . Sigara icki icen.erkeklerden igreniyorum yer etmis beynimde. Tek kurtulusumuz evlenmek cunku okulum.bitecek calisinca belki iyi bir maasim da olsa ben alilemle guzel bi eve cikamam bn evlenince nasil.oducekler ki ? Yine bu evde oturacagiz mahkumum.bn bu hayata. Zaten en son bir ay onceki sevgilimle de ayrildik olmadi kolay sevemiyorum sevgiliden evlnmekten yana da umudumu kestim suan. Bu sartlarda bu yasima kadar dayandim.artik biktim olesine yasiyorum.cunku cikis yolu yok bizim icin gibi geliyor.. Suan bile sigara icilmis les gbi kokan odafa uyumak zorundayim.kaderim buymus.
Kendinizi benim yerime koyun ve cevaplayin lutfen.. Ama daha kotu durumdakileri dusunmuyorsun diye de elestiri yapmayin dusunuyorum tabiki ama yerimde olsaniz bunun da bir sorun oldugunu bilirdiniz malesef...
Evimiz salon ve annemlerin yatak odasindan olusuyor 2 oda yani . Ben ve kardesim 22 ,17 yaslarindayiz kardesimde kiz. Babam isten 10-11 gbi gelir ve baya oturur birasini sigarasini icer ayni odadayiz tabi salonda butun aksam lise hayatim boyunca saclarim sigara koktu biktim artik ama.elimden gelen birseyde yok. Alkolik zaten babam ickiyi yillaaardir iciyor. Ve ne zaman icme etme biseyler desek bize bagirr aksami zehir eder birseyleri kirar doker neymis aksama kadar bizim.icin calisiyormus ayakta milletn kahrini cekiyormus. E be baba calisiyorsun da Allah razi olsun okula da gonderdin bu yasa kadar ama ben hic yuk olmuyorum ki ona lise sonda beri calisiyrm bi yandan kendi harcligimi cikariyorum. Annem pasif bi insandir zaten babamla tartssa da agzini acamaz. Tek odada berabr yasamaktan boyle bir ortamda buyumekten psikoloji kalmadi bnde. Cok sinirliyim.bu yuzden kardesim de oyle . Sigara icki icen.erkeklerden igreniyorum yer etmis beynimde. Tek kurtulusumuz evlenmek cunku okulum.bitecek calisinca belki iyi bir maasim da olsa ben alilemle guzel bi eve cikamam bn evlenince nasil.oducekler ki ? Yine bu evde oturacagiz mahkumum.bn bu hayata. Zaten en son bir ay onceki sevgilimle de ayrildik olmadi kolay sevemiyorum sevgiliden evlnmekten yana da umudumu kestim suan. Bu sartlarda bu yasima kadar dayandim.artik biktim olesine yasiyorum.cunku cikis yolu yok bizim icin gibi geliyor.. Suan bile sigara icilmis les gbi kokan odafa uyumak zorundayim.kaderim buymus.
başka şehirde memur olsan kendi evini kursan kendi ayaklarının üzerinde dursan olmaz mı
arkadaşım hemen memur olmak kolaymı ülkemizde..
valla ben oldum ilkokul dörtten beri zayıftı karnelerim össyi bile kazanamadım ama kpssden iyi bş puan aldım kendimi sıkıp... ben yaptıysam herkes yapar
Haklısın...
Zor bir durum.
Anne boşanmayı düşünmediğine göre sabırlı olmalısın.
İmtihan dünyası işte.
Canim benim daha cok gencsin , ve boyle ortamda buyumek cok zor hem olgun oluyorsun hem psikolojik olarak asabi biri oluyorsun alkol basli basina evde bir huzursuzluktur .evliligi cikar yolu olarak gorme bazen hersey yolunda gidemiyor.calis iyi is bul okulunu biter kendini kurtar ne bileyim kpss atan biyerlere git .kendini bul ayaklarinin uzerinde dur. Unlar icin evlilige bir erkege ihtiyacin yok sen zaten guclusun:)
Canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Madem calisip kazaniyosun yurda ciksana. Mecbur degilsin o kosullarda yasam mucadelesi vermeye
arkadaşım sahilde eşimin müşterisi almanyadan tatile gelmiş bayan anlattı benzer bir olay..orada merkezi şehirlerde ev kiraları pahalıymış..çok küçük evlerde kalıyorlarmış..berlinden bahsetti bir arkadaşının iki çocuğu varmış koçasıda büyük eve çıkmıyor ozaman yatak odasında çocuklar kalacak demiş..bence siz o ailenin çocukları olduğunuzdan ayrı oda sizin hakkınız..
Bosanmak yok onlarin.dunyasinda babamin da psikolojisi bozuk.annesiz babasiz buyumus hic anlamaz evden esyadan.mesela hep arkadasimiza gndermezdi o gelsn derdi bu eve bide insan.utaniyor ki bn hep luks icindeki insanlarla okudum napim isyan cozum.degil yazip rahatlamak istedim
Bunu teyzemde demisti anneme.. Ama
o da olmaz ki bi yataklari var bide kirik dokuk gardroplari odada. Bukez babam istemez onlarin yatacak.duzenleri olmaz dahada kavga cikar evde sesimi cikarmiyrm.o yuzden. Bu devirde benden baska bole seyler ceken yokmus gbine gelio varsada cok az. Evde camasr makinasi tv iyi kotu bi buzdolabi var bulasik.makinasi zaten bi luks o yok yerde yok koyacak. İnternetm var laptop kndime almistim bi yaz doneni calisip zaten almak.zorndaydim bolunum.geregi boyle yani..
Yaşadıkların zor gibi duruyor. Şu an okuyor musun? Ne durumdasın? Kardeşini kesinlikle okuması için teşvik etmelisin. Babana gelince ne denir ki baba sonuçta. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. Zararı sadece kendine mi size yönelik bir zararı da oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?