Evde hersey sorun

iyi yaptın yazmakla..giyinip soyunma açısındanda sizin yatak odasında kalmanız daha mantıklı olurdu..anne baba çocuk yapmasını biliyor sıkıntıya katlanması gerekende ilk önce onlar..
.
Giyineck olan yatakodasna gdio iste. Lisedeykn bi arkadssmi bile eve cagiramadm.hersey icimde kaldi benim gencligim gitti gdiyr..

elbette zordur ..
ama daha kötüsüde olabilir ..
evlilik için acele etme ..

ev sizin mi yoksa kirada mısınız canım ?
Ne bizimi canim.kira ama.akrabanin o yuzden bu devirde 300 tl gbi azicik bise oduyor yani biz en az kirasi 600 tl den baslayan bi eve ciksak odeyemez bu bira icmekten nefret ediyorum herseyden.su ramazan ayinda isyan etmiyim diyorum. Zaten ayrilik acisi cekiyorum bir yandan.bni mutlu eden hicbirsey yok

Guzel kardesim oncelikle Allah yardimciniz olsun.tabiki hayatiniz cok zor.babam gec geliyor yazmissin babaniz gelene kadar ders odev islerini yapiyorsunuz belliki oyle yapmanizda gerekir.babaniza tvyi yatak odasina koymasini soyleyebilirsiniz olmaz mi.ya da bi yerden mutfaga bi kucuk tv bulup koysaniz.babaniz gidince salonun camini acip havalandirin muhakkak oyle uyumayin zararli.bolumunuz nedir.lutfen cok ders calisin ve kpss veya uni neyse kazanin bunu basardiginizda size karisip gondermeme durumu olmaz.gerekirse sustuklarinizi o zaman soylersiniz.zorda olsa kendiniz okur calisirsiniz.dua edin.babaniz ve aileniz icin.hatirini saydigi bir buyugu yokmu babanizin.konussa ickiyi biraksa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim ya Allah yardımcın olsun inşallah daha kötüsü olmaz dua et Allahtan umut kesilmez hele de bak ramazan ayındayız zor evet ama yapacak bir şey yok arkadaşlarımın da dediği gibi okuyup kendini ve kardeşini kurtarmaktan başka şansın yok

Saolun . Tv yi mutfaga koyamayiz mutfak kucucuk cunku oturulan bi mutfak degil. Salonu havalandiriyoruz son 3-4 yildir onu da sayemde farkettirdim onceden oylece uyurduk annemde saf cahil. Yatakodasina tv koymayi bnde soledim bi ara szde koyarz dedi ama koymadi zaten salonda pc de oturuyor artik cogu zaman. Ben yatakodasina koyarsak artik uyumaz oyle baykus gbi tv izler annem de uyuyamaz diye dsunuyordum zaten bu evde ben anne babayim onlar cocugum.gbi herseyi bn dsunuyorum.. Babam lafta bzi dudunuyor bunu anladim cunku gercekten dusunen bir insan gelecegimiz icin.birsey yapamaz o ise ancak arkasinda bir yigin.borc birakacak.

Bu arada babam kimseyi dinlemeyen biri dini bilgisi var ama Allaha kufreden biri bugun sinirlendi bu nasil hayat Allah misin nesin dedi . Bide sanki bnlari diyen o degilmis gbi acik giyinmeyn dinimiz sunu bunu emrediyor der bismillah der yatmadan once yemktn once yani sinirlennce lufur filan isyan halinde. Ben suan uni ogrencisiyim zaten mezun olacagm 2 yila. Sorun mezun.olmam veya is bulmam degilki ben nereye kadar onlara bakacagim zaten bn calisinca bana guveniyor hepten benim hayatim ne olacak

Allah yardimcin olsun.. evlenmeyi düşünüyorsun ama yagmurdan kaçarken doluya tutulma okulunu bitir once mezun ol gene calismaya devam et biliyorum hem okumak hem çalışmak daha zor ama 2senen kalmis sonra belki 2senede hayatina duzgun birisi çıkar acele etme gidende gitsin pesinden takılma.. yolun kismetin acik olsun hayatta ins istedigin yerlere gelirsin

Canim alinti yapamadim.Allah buyuk sen evlilik vs takilma bunlara dersine okuluna odaklan hayatini sen degistirebilirsin.ise girip annene kardesine destek olursun.babanada ickisi icin para veremeyecegini soylersin sana hic biseyde yapamaz.ogun gelir sen korkma.borc filan dusunme senin hedefin okulunu bitirnek olsun.anneni azcik degistirmeye calis.insallah duzelecek.babana da Allah hidayet versin ne diyim :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bir imtihan tatlim.. Sabret biraz yarin bir gun hayirli birisi cikar karsina ve iyi gunde kotu gununde hep destekcin olur. Suan bunlari cekiyorsun ama insallah orasini allah bilir ama karsina iyi bir es cikar ve mutlu olursun.. Suan sadece
Okuluna odaklan ve babani umursama artik. Benim babisko kadar kotu olamaz :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yattığın odada mum yak sigara içildikten sonra 15 dakika filan yakarsan tamam o kadar kokmaz sigara

Canim seni anliyorum,fakat lütfen sakin ama sakin evliligi kurtulus olarak secme!!!
Dayan azcik daha ,oku ve o sekilde ayri eve/yurda cik.
Cünkü inanki babanin o halleri pis bir kocadan kat be kat daha "iyidir".

Kardesinede kötü örnek olursun,ama sarilin kardesinle bir birinize,ve el ele gögüs gerin bu zorluklara.

Giden o olsa kendimi avuturdum birakti bni beklemenn anlami yok diye. Ama birakan benim cunku son zamanlar sevmiyor gibi hissediyordum soguyordum birde ozguvenszligi cimri olma ihtimali gozume batiyordu. En son kavgamizda da kadin da evlilikte calismali evin tek diregi olmak istemem demisti bende mantiksz buluyorum bu iliskiyi ama.bugun yine yazdi degisebilirm dio kim degisir ki huy cikmaz bnce. Boyle yazip duygularimin icine ediyor onszluga tam alisacagim sirada of

Ayri eve cikmama izin vermezler yasim 30 bile olsa. Babamn zihniyeti belli canim.

Evlenmeyi aklından çıkar.Bu çözüm değil.Bi de yağmurdan kaçıp doluya tutulmak var.Oku ve kendi ayaklaırnın üzerinde dur iyi bir meslek sahibi ol.Gerisi gelir.

Aslında kotu birsey dememiski gakloda bu zamanda tek maasla gecinmek hele bide meslegi yoksa geliri iyi degilse belki sen simdi azicik asim agrisiz basim olsun diye düşünüyorsun ama iş evlenince oyle olmuyor evin gecimi lazim sonra birikim yapmak istiycen sonra gezmek isteyeceksiniz bunlarda tek maaşla cok zor bitek sorun buysa ve seviyorsan geri çevirme konus bazen insan uzaklasa biliyor birbirinden belki onunda senin bilmedigin bi aile sorunu vardir?

Parayla mutluluk olmaz deriz ama.malesef oluyor iste cogu sey paraya bakiyor. Parasz hicbirsey yapilmiyor kimse kimsenin yuzune bakmiyor. Evleri guzel bir arkadasim evine iftara cagirdi gidemicem cunku gidersem bnde davet etmeliyim ki bole bir yerde yasadigimi bilmiyor. Kendimi farkli gostermeye calismadim zengin rolude oynamadm.ama cok sukur guzel giyinirim suslnmeyi de seven biriyim aile konularimi anlatmadigim icin.evimi filanda bilmiyr liseden bir arkadasim. Simdi gelde mutlu ol . Zaten babam iftardan hemn sonra geliyr elinde biralarla evi gecsemde uymuyor davet etmek. Bnde isterdim.gonul rahatligiyla.arkadaslarima gdip gelmek.ama.napalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…