Evde hersey sorun

Ama.bunlari dusunmek icin cok erken zaten daha 3 ay olmustu ve bizim ciddi bir adim atmamiz icin 3 yilimiz vardi benimde okulum bitecek ise girecegim.anca oyle.. Ben bastan bu dsunceleri yuzden ondan sogudum. Birde asik degildim o da kafami karstirdi. Sevdigim yonu ona cok guvenmem beni el ustunde tutmasi deger vermesiydi yarin bigun bunlar olmasa elde tutacak birseyim kalmiyr. Birde yazar olmak istiyor o da ayri bir sevdasi. Hic olgun degil ayni yasta olmamizn dezavantaji. Simdi okul acilacak yine gorecegiz brbrimizi duygularimdan emin olsam belki yine bir adim.atarim o da yok :/

Suan ayriyiz zaten 1 aydir 2 gun once mesaj atti ozluyrmus filan diye birdaha yazma yoksa kopamicaz dedim oyle kaldi

daha çocukmu bilmiyorumki kafam karıştı..hayatında o varken başka birisine aşık olmaya fırsat bulamazsın aşkı arıyorum dersen kendine şans verip onunla bitirmelisin..sanki seni taşıyamayacak gibi olmazsa tüm herşeyi ve düşüncelerini konuş,daha kavrayıcı biriydi hep hayalimdeki de..
öyle biri değilse sonradanda olamaz zaten..ama aşk diyorsan bununla bitirmelisin..dünyadaki tek erkekte o değil..

Suan ayriyiz zaten 1 aydir 2 gun once mesaj atti ozluyrmus filan diye birdaha yazma yoksa kopamicaz dedim oyle kaldi

senin daha bir mantık çerçevesinde düşünmen gerekiyor..boşa laylaylom yapacak zamanın yok..yaşın genç aşkı bulursun merak etme..ben 19 yaşımda aşık oldum sonrasında 26 yaşımda aşık oldum onunlada evlendim..çalışkandı eşim ,iyi huyluydu..ailesinin şunu bunu yoktu...

Evet kesinlikle hala cocuk. Hala baglandigi icin bana aci cekiyor ozguvensz biri beni bulmusken kacirmak istemiyor ve bn onun.gozunde cok gucluyum hem calisip hem okuyorum. O ise fazla duygusal karsmda kiz gbi aglamasndan nefret ediyorum hepsini konustum onunla degisirim diyo daha 2 gun once bile sizce karakter degisr mi ? sanmiyorum.. sanki o kiz ben erkegim

İste bastan icime sinmeyince devam.edesim gelmiyor asik da degilim sadece seviyorum iyi bir insan . Ama iyi insan olmasi diger seyleri sifirlamiyor

değişmez maalesef bunu kaldıramazsın seni daha kavrayacak birine ihtiyacın var eminim aşık olacaksın..ama bu kişi değil..bu hayattındaykende başkaası olamaz..kafanın boş olması gerek..
yarın konuşuruz olurmu geleceyim yine iyi geceler canım

Tesekkurr ederimm daha tecrubeli ve bu yollardan gecmis biriyle konusmak iyi geliyor gercekten. İyi geceler sonra yine devam edelim :)

durumun gerçekten zor.. amam her şey senın elınde bizde 3 kardeşiz bi odada 2 kız 1 erkek kalıyoruz en küçüğümüz 18 düşün bende tek odam olsun rahat oluyum isitiyorum ama imkanlar böyle yarın birgün işe başalayınca iyi kısmetle evlenırsın Allah büyük az daha sabret:18:

Kac yillik evliler hadi ev alamadilar insan hicmi kenara koseye para koymaz birikim yapmaz nekadar aci bisey. Dua edicem inşallah duzelir, baba evinde rahat edemediniz insallah esinizle kendi evinizde rahat edersiniz, huzurlu olursunuz

Kac yillik evliler hadi ev alamadilar insan hicmi kenara koseye para koymaz birikim yapmaz nekadar aci bisey. Dua edicem inşallah duzelir, baba evinde rahat edemediniz insallah esinizle kendi evinizde rahat edersiniz, huzurlu olursunuz

Hic biriktirmedikleri gibi ustune borc var baya..
Babam.elindekini tutamayan bari annemde babama karisamayan biri.
Saolum dua etmeniz beni cok sevindirdi. Umarim iyi biriyle evlenirim icinde bulundugum durumda dogru kararlar alirim. Sizede Allah saglik sihhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…