Evde hersey sorun

Belki cok basit mantik ve çocukça olucak ama benim aklima okur okumaz bu 'evim sahane' programi geldi acaba basvursaniz bişeyler yapamazlarmi cunku daha once odadan oda yaptiklarini cok gördüm
hadi ona basvuramadiniz yada suanda program yok diyelim eger oturma odaniz veya yatak odaniz bolunebilmeye musaitse bolemezmisiniz acaba ?
Allah yardimciniz olsun

eve değilde babaya bir şey yapsalar daha iyi olur bir şişe bira 4 lira 3 tane içiyorsa 400 e yakın..şimdiye dek içmese kredi ile ayrı eve çıkarlardı..

Bir bira 5 lira olsa gunde 3 içse ayda 450 lira yapar. Buda iyi bir ev kirası olacak bi para. Kendinden vazgeçmişte azcık sizide düşünse keşke. Sağlık mı kalır her gün bira içe içe. Annen çalışıyor mu
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Anne ve babanızın zihniyetini bu saatten sonra pek değiştiremezsiniz. Siz kendinizi kurtarmaya bakın ve kardeşinize de yol gösterin. Zor bir durum anlıyorum ancak isyan etmeniz sizi bir yere götürmez. Gelecekte bu koşullarda yaşamamak için kendinize altyapı oluşturun.

Allah yardımcınız olsun.

Yok canim kendi evimiz degil arti cok eski bir bina.

eve değilde babaya bir şey yapsalar daha iyi olur bir şişe bira 4 lira 3 tane içiyorsa 400 e yakın..şimdiye dek içmese kredi ile ayrı eve çıkarlardı..

Babam zaten benim.sinirimi bozan tamam hayat zor annesiz babasiz buyymus 13 yasndan beri calismis yeri gelmis sokakta yatmis psikolojisi normal degil ickiyle bastirma yolunu secmis senelerdir iciyor ben dogdugumdan berisini biliyorum 21 yil..artisi var. Degismez ustune laf edince agzimizdan burnumuzdan getirir. Annemi calistirmaz elinden gelse ananeme dahi yollamaz annemin dunyasi ev isleri namaz niyaz saf birsey gormemus bi kadin cok temiz kalpli ama cahil malesef bn konussamda anlamiyor beni kafa yapisi degismiyor. Babam ona gore bilgili arastirmaci gencken cok kitap okumus etmis ama ickisi herseyi sifirliyor zavalli gbi goruyorum onu icince. Sinir sistemim.bozuldu kimseyi sevesim.gelmiyor zenginlerden nefret etmeye basladim mantiksz biliyrm ama engel olamiyorm seytan hep benimle gibi mutsuzum o da bundan yararlaniyr.

3 le kalsa 4 en azi. Annem ev hanimi babam.calistrmaz zaten dunyayi gormems etmems bi kadin calisamaz o calismayi kolay sansa da.

Kardesimle onceden iyi anlasirdik simdi hergun kavga dovus o da cok sinirimi bozuyor lise sona gecti. Sevgilisi var hanfendinin ayni siniftalar. Tum hayati o gbi davraniyor surekli telefon elinde anneme aptal salak diyecek kadar saygisizlasti. Banada diyor hatta artik. Cocuk degilki divim oturtim laftan da anlamiyor zaten bnm psikolojim.iyi degilken onunla duzgn konusasim da gelmiyr o boyle saygisizken. Sikayet edilcek turden baba da olmayinca sevgili olayibi filan.bilse kiyamet kopar direk okuldan alir bu yuzden annemde bise yapamiyor . Kardesimi nasil yonlendirecegimi de bilmiyorum annemle ikisinin kavgalarindan usandim artik.

zenginlik matah bir şey olsa zenginler ölmezdi..şimdi ne dediğimi anlayacak yaşta değilsin..ve sinirlerin yıpranmış..bence alkol için para verme bahaneler bul bire aldıysan beşe aldım de..etrafındaki insanlara doğal ol sevdiğinde dahil..babamın içki sorunu var de..ben bunu 30 yaşımdan sonra yapmaya başladım..önce yapsam herşey daha kolay olurdu..kendine yaşamı zorlaştırma..hiç arkadaşımızı çağıramadık,babam dakika başı kavga edecek bir şey bulur..bundan dolayı davet edemiyorum de mesela..evimiz fazla küçük de..
erkek kardeşim kasmıyor artık babam kavga etsede..bir keresinde eşylarını fırlatmış arkadaşının yanında..bankada şef ama bekar..
gel çıkalım demiş kardeşimde rkadaşına öyle yani..

Salon iki odalik bolunur ama yaptircak anne baba yok. Kac kez dedim annem yok ugrasilmaz yok buraya olmaz tam bir cahil. Zaten babamda yaptrcak.5 krs yok o da ayri tabi. Ya heryonden cikmazdayim kac yildr bu boyle ne zaman feraha cikcam.bilmiyorum dua edin bana. Halinize de sukredin.

bırak kızkardeşinde ergenlik döneminde lise son sınıfta flört normal ki..kiminle görüştüğünü biliyorsun en azından..anlayışlı bir abla olmaya çalış..

Suan ona para vercek durumda degilim ki zaten kndi harcligimi cikariyorum sadece. Ama.calismaya baslayinca beklentisi olacak biliyorm tamam yardim etmk istiyorm en azindan annem icin hic vermesem bukez annemde uzulecek. İste bu konuda ne yapmaliyim ?

kabahat babanda ilgilenmeyecekse çocuk olayına girmeyecekti..bütün yük annenin sırtına biniyor..baban akşaam gelip beynini uyuşturuyor..kadın ne yapsın sizin için bir umut var en azından..
annen kızkardeşini anlamayabilir ama eski devir kalmadı artık çok baskı yapmadan gözlemlemek evladı kaybetmeme adına daha iyi kanımca..

evin bir faturasını ödersin..yada kasaptan birşeyler alıp dolaba koyarsın bence para olarak verme..okadarıda kafi..içki için elin yanında çalışacak halin yok herhalde..

Aynen oyle annem cekiyor herseyi bu yuzden babamdan nefret ediyorum bazn bir pislikmis gbi gorunuyor gozume ama surekli ters davraninca da olmuyr ayni odada bide sinirlerim iyice yipraniyor

Aynen oyle annem cekiyor herseyi bu yuzden babamdan nefret ediyorum bazn bir pislikmis gbi gorunuyor gozume ama surekli ters davraninca da olmuyr ayni odada bide sinirlerim iyice yipraniyor

o aynı oda olayı zaten kötü..yatak odasına geçin derim bak yine diyorum..artık annen evlenmiş babanla yapacak bir şey yok...

evin bir faturasını ödersin..yada kasaptan birşeyler alıp dolaba koyarsın bence para olarak verme..okadarıda kafi..içki için elin yanında çalışacak halin yok herhalde..

Evet oyle daha mantikli gibi ama.yine rahat edecek oh ne guzel faturalar da odeniyor diye sinir insan cekilcek cilemiz varms ya sizinde mi babamiz iciyrdu ?

Evet oyle daha mantikli gibi ama.yine rahat edecek oh ne guzel faturalar da odeniyor diye sinir insan cekilcek cilemiz varms ya sizinde mi babamiz iciyrdu ?

aabartmana gerek yok bir tane öde sorumluluk çok alırsan evlenmenede mani olurlar...

babam sinir hastası,kendi kabul etmiyor gerçi
gençlik gitti beyhude..
çok kaptırma kendini biraz bencil ol al kızkardeşinide geç odaya ..doğurmasaylardı ozaan..bu kadar çektirmeye hakları yok..
babanın dövmesi varmı karşı gelsen..

Dovme olayi yok ama biraz laf soylesem kizar biraz abartirsam lafiyla okuz gbi bagirip saydiklariyla dovmekten beter eder. Bencil olucam.babama acimicam da anneme uzuluyorum iste anneme nedense hic kiyamiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…