Evde kaldığımı düşünüyorlar

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
arkadaşlar nedir bu cahil insanlardan çektiklerimiz yaşım 23 daha halamın kızı evde kaldı diyormuş herkese ben üniversite okudum o okumadı bilirsiniz üniversite anca bitiyor ne yapım kısmet olmuyor evlenmeye adı hala kızı rabbim nasıl bilirse öyl yapsın herkesin bi kısmeti vardır o günü bekler belki benşm kısmetim daha sonradır ama halamın kızı herkese evde kaldıgımı söylemiş şimdi millet evde kaldıgımı düşünüyor ne yapım olmuyor duada okuyorum olmuyor evlilik sırf evlenmek içinde evlenmek olmaz adaylar var ama olmuyor elektrik olayı farklı şimdi herkes evde kaldıgımı düşünüyor ne yapacagım bilmiyorum insanın ajrabası bunu derse el ne demez amacı ne anlamıyorum sanki ekmegim ondan geliyor rabbime havale ettim beni herkese rezil etti rabbimde onu nasıl bilirse öyle yapasın içimi düküp rahatladım

23 yasındasın hayatın baharındasın mılletın lafını boşver hayatını yaşa.

kendını hazır hıssettıgınde gercekten senı seven ve deger veren bırını buldugunda evlenırsın

erken evlenenlere odul mu verıyorlar..

mılletı boşver canım

canım 23 yaşında evde kalınmaz :1closedeyes:

bence yaşın evlilik için uygun olabilir ama geçmişte değil...

hayırlısı doğru zaman da doğru insan olsun yeter...kaydirigubbakcemile5

pardon 23 yaşında evde kaldın diyorlarsa,
onlar için evlilik yaşı 17-18 galiba...
bir kere bu evde kalma lafına ben sinir oluyorum...
başkaları ne düşünürse düşünsün,
ne derse desinler,önemli olan sizin
kararınızdır,unutmayın...millet iyiye de konuşur,
kötüye de,siz onların dediklerini dikkata alıp da
kendinizi üzmeyin bence...
kısmet meselesi bunlar,hayırlısını isteyin Allah'dan
sevgiler..

ne alakası var ya, 23 yaşında evde mi kalınırmış.

çok cahilinsanlar bunu söyleyenler.
bence kimsenin düşünceleri etkilemesin seni. ne zaman kendini evliliğe hazır hissedersen ve doğru insanı bulduğuna inanırsan o zaman evlen.

ayy vallahi buna gülerim.. evlenince ne oluyor statü mü atlıcaksın? evlenmiş olmak için henüz tanımadığın biriyle ve henüz elinde mesleğin yokken evlenip ne yapacaksın? adamın birine hayatını sat .. ne karşılığı? evin bütün işleri yemek ve gece sex.. bunun için m evlenilir? ki bunun için evleniyor o sana evde kaldın diyenler..
bir evin bütün sorumluluğunu üstlenip özgür sex yapabilen gece o adamla uyuyabilen üstün insan mı oluyor?
o zaman vay bize vaylar bize...

canım boşver milletin agzı torba degil işte agzı olan konuşuyor
böle cahil insanlar yüzünden genç kızlar birazn önce evlenmek için hata yapıyo sonrada boşanmalar niye çogalıyor diyolar

canım ben 23 yasımda gecen sene evlendim pek kimseyi begenmiyordum.25 den önce evlenmem diyordum ama kısmet işte .şuanki aklımla düşünseydim 2 3 sene daha beklerdim .hem sen dedigin gibi üniversite okumuşsun halanın kızı okumamış galiba ee napcak evlenip cocuk büyütecek onun tek işi bu artık.birazda kıskanclık var galiba hiç öyle düşünme ALLAH herkesin kaderini yazmış,karşına cıkacak emin ol o zaman en büyük mutluluk senin olacak kimsenin lafına bakma belki o senin kadar mutlu olamyacak:))

Ben hayatımda evde kalan insan görmedim..Kaldı ki 23 yaşında evde mi kalınır..
Cahillik aldı başını yürüdü -tatlicadiarzu-

herhalde o evde kaldın diyelerin bu yaşta biri elinde biri karnında bebeleri var.
10 sene sonra da gençliğimi yaşayamadım derler ama.

neyse sen sıkma canını.
bu yaşta evde kalınmaz.
ister 25 de evlenirsin; ister 35 de.
bu sadece sein insiyatifindedir.
kimsenin ne dediğini önemli değil.

23 yaş evlenmek için çok küçük bir yaş.. Küçük yaşta evliliklerde ileride çok büyük sorunlar çıkar ortaya.. Bir kadın önce kendi gelişimini tamamlamalı, ayaklarının üzerinde durmayı başarmalı, birey olabilmeli ki aile kavramını tam olarak oluşturabilsin.. Ne aceleniz var? Daha hayatının baharındasın.. Üniversite de okumuşsun bak ne güzel.. Şimdi bir kaç sene hayatın tadını çıkar.. Senin hakkında bu şekilde konuşanlara da hiç taviz verme.. Eminim bunu söyleyen kişi evliliğinde sorunlar yaşıyordur ve seni kıskandığı için söylüyordur..

ah canım ablamla benim icinde öyle derlerdi 4 ay arayla evlendik bu kısmet meselesi.ablam 25 inde, ben 23 ümdeydim.daha bir sene olmadı evleneli.bosver konusan konussun seni kıskanıyordur o sahıs da eminim.evlilik icin sakın ha sakın acele etme önemli olan karsına hayırlı bir insan cıkması.inan herseyin dogru ve hayırlı olan bir zamanı var rabbim herseyin en iyisini biliryerimseniben

daha neler yaa!
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenirsin
sırf evli olmak için evlenilmez sonrasında daha büyük mutsuzluk yaşanır
onu söyleyen bence seni çekemiyordur okumuşsun ya
malesef böyle insanlar çevrede fazlaca var
heleki akrabalar dahada acımasız davranıyor boşuboşuna üzme kendini:teselli:

:) hiç takılma boşver...
sen kendi bildiğini oku kısmetse zaten olacak hem daha 23 yaşındasın ya..ben evlendiğimde 27 yaşımdaydım çoooktan evde kalmıştım o zaman...

Hangi devirde yaşıyoruz ya..25'inden önce evlenilmemeli bence..evet kadınlar 18-21 yaş arası bedenen olgunluğa erişebilirler ama fikren olgunlaşma ancak 25'inde başlıyo..
Bence halanın kızının seninle ilgili başka problemleri var..bunu bahane ediyo..
evlendirirler 18 yaşında çocukları..kızlar çocuk gibi neyin ne olduğunun farkında değil..erkeler desen askerlik biter bitmez çok matah bişeymiş gibi hemen baş göz edilir..ortada doğru düzgün işleri olmaz..
1 yıl sonra hooop,kız hamile kalır...
bizim tıfıl damat ekonomik sorunlardan bunalır..
Genellikle ilk gençlik yıllarını evlilikle geçirdiğinden gözü dışarılara kaymaya başlar...,
sonuç: ya boşanma yada mutsuz bi evlilik..

Benden size abla tavsiyesi:
Milletin lafına bakmayın..Evlenince hiçbirimizin başı göğe ermiyo..
25 yaşınızdan sonra evlenin..zaten okuyan kızlar okul bitmeden genelde bu işe bulaşmaz,ama okumayanlar mümkün olduğunca geç evlensin..

bende21 yaşındayım evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi ama annem illaa olsun bişiyler diooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…