Evde kaldığımı düşünüyorlar

evlenince basi goge mi eriyor bu milletin ben anlamiyorum erkek arasinda eve kalma lafi bile olmazken kizlarin yasi 20 yi gecti mi aileleri alis bi telas.. alicisi olcak mi diye.. ne kadar igrenc ne kadar kotu bir dusunce,.. kizlar fazla mi geliyo anlamiyorum ben.. anamin dizinnin dibinde mutluym evimi barkimi ilerde kurmak istiyorum belki bundan KIME NE?
benim de yasim 23 ccanim ve benim de teyzem benzer seyi yapiyor bana.. inan umrumda degil cunku ben ne zaman evlnecegimi ona sormuyorum cok sukur aklim fikirim var hayat da benim hayatim ister yarin evlenirim ister hic evlenmem kimse keyfimin kahyasi degl.
boyle boyle evlilikten sogudum yeminle/

yuhh 23 yaşında evde kalmış.halanın kızı kaç yaşında evlimi merak ettim..eger erken evlendiyse yaşı küçükse sende onu amma kocası meraklısıydı ilk bulduguyla evlendi de herkese:)))

Hahahaa çok güldüm ben buna...Sen de öyle yap ''gül,geç''..Doğru insan ne zaman kar$ına çıkarsa o zaman evlenirsin.. Sen aklı ba$ında eğitim görmü$ geleceği olan bir kızsın..$öyle de onlara ''Ben seçilen değil,Seçen olacağım''

sende nası sorun yapmışın kendine ahlar isyanlar fln
boyun bacadan çıkmadı yaa:mymeka:
bende 87liyim bana da diyolar evlenmicen mi artık diye 4 senelik beraberliğimi de bilenler
evlenmicem yanii :1closedeyes:şakkıdı
kendini hazır hissetme meselesi bumirmirmirmir
ben daha küçüküümgamyoncuiremsu
evlenmicem deyince üstüne daha bişey sölicek biri de yoktur heraldefisfisfis

Hala kızı da maşallah ne kadar etkiliymiş insanlar üzerinde, bi onun demesiyle herkes haa hakkaten evde kaldı bu demiş.
Takılma güzelim ya, muhatap bile alma kendine... evde kalmışmış..la havle...

Evde kalmak ne demek yaaa biri bana bunu açıklasın...

canım bak senden söylemişsin cahil insanlar ne takıyosun bu insanları kafana.hem daha 23 yaşındaymışsın çok gençsin.evlenmek için erken bile.ne acelen varki dimi ama.hem ne güzel okumuşsun ki ben çok isterdim okumayı ama rabbim nasip etmedi.neyse okumuşsun iş güç kendi paranı kazanmak falan ne güzel şeyler bunlar.evlilik eninde sonunda oluyor merak etme.hem evlenmek için evlenilmez.sevmediğin biriyle emin ol yapamazsın.o zaman halanın kızı dahamı mutlu olcak sen mutsuz olunca.ya bırak allah aşkına.vardır onun bi kusuruda senin evde kaldığını söyleyip kapatmaya çalışıyodur.hem kıskançlık çok olur hala yada teyze çocuklarında falan.sen hiç kafana takma.benim teyzemin kızlarıda erken evlendim diye bi ton laf söylediler arkamdan ama ben takmadım.boşveeeeeeeer hiç üzme sen canını

meraklı milletiz ya. bak güzelim hiç kimseyi takma. herkesin hayatı kendine. bak sana hayatı anlatayım :)
1. lise biter mahalleli öss sorar
2. öss açıklanır kaç yıllık kazandın
3. üniversite biter iş nerde derler
4. eş nerde derler (bu arada eşi üniversiteden sen bulursan ayrı bir konu bulmuş getirmiş. eğer bulamazsan beceriksiz bir oğlan kandıramamış derler)
5. nişanlanırsın düğün ne zaman
5. evlenirsin bebek yokmu
6. ikinci yokmu ............
7.................
8......................
diye devam eder.

23 ve evde kalmak mı:1shok: kusura bakmayın ama kuzeniniz çok cahilmiş,bunu zaten ancak eğitim seviyesi düşük insanlar söyler,takmayın kafanızı,okul,iş derken yaş zaten 26-27 ancak oluyo ve insanlar 30 dan önce ellerine mesleklerini,evlerini,arabalarını geçirmeden kimse evlenmez,benim kuzenlerimin çoğu 30-35 yaşlarında ve çoğu da bekar hepsinin güzel bir mesleği,eğitimi,kültürü var,çok ta güzel ve yakışıklılar isteseler evlenemezler mi,insanlar artık bir gelecek yapmadan evlenmek istemiyorlar,mümkünse bu saçma lafı kafanıza bile takmayın,çok boşş....

merak ettim o hala kızı evlimi?kaç yaşında ?sende ona koca meraklısı ev hanımı de yüzüe yada arkasından bakalım noluyo..

allah allahhhh...valla ben 26 yaşımda evlendim.29 yaşındayım.şimdiki aklım olsaydı 30 umdan öncede evlenmezdim.hatta hiç evlenmezdim ama kaydirigubbakcemile3 neyseee...ya sen bırak millet ne derse desin gül geçç..cahille cahilmi olucaksın.asilliğini ve ağırlığını koru.dalgaya al da o utansın.

Evet evde kaldım senin gibi güzel ve akıllı değilim o yüzden koca bulamadım de. Sonra da gül geç.Valla böle konuşmak lazım bu lafları duyunca şaka yapmıyorum.

halanın kızı belli ki kendisi okuyamadığı için seni kıskanıyo. sana atacak başka bi b.. bulamadığı için de bunu söylüyo ki hangi aklı başında insan bu gerizekalının lafını dinleyip ses çıkarmıyo kızım sen kafayı mı yedin hem sanane demiyo onu anlamadım.

artı eğer canın istemiyosa kimseyle evlenmek zorunda değilsin bi gün çılgınlar gibi aşık olursun kendini nikah masasında bulursun ya da bulamzsın senin seçimin. o halanın kızı asla senin toplumdaki yerine işteki gelirine sahip olamıycak. birilerine bağımlı yaşamak zorunda olduğunu hissediyo o şekilde devam edecek

Ayy insan kuzenine hiç öyle der mi? Şok oldum resmen!
Bence hiç üzülmeyin, daha 23 yaşındasınız ne evde kalması Allahaşkına?!
Kuzeniniz de çok yanlış düşünüyor, ben bunda iyi niyet sezemedim malesef..
siz de üzülmeyin, boşverin milletin ağzı torba değil ki büzelim? :dilcikar:
abidik, kubidik konuşrlar işte öyle...Çok üzgünüm çoook

yaa cahil insanlar işte boşver takma kafana. seninde nasibin gelir. yaşın daha 23 çok gençsin. ben 27 yaşımda evlendimde farklı bişeymi oldu. banada diyorlardı düğünlere gitmekten nefret ediyordum. sonra cevap vermeye başladım evde kalırız diye korkmuşsunuz sorun bende değil sizde cicim diyordum birde gülme patlatıyordum hepsi mors oluyorlardı. benim eşim hepsinden iyi yakışıklı birisi. oturdun oturdun turnayı gözünden vurdun diyorlar şimdide. boylu poslu maşallah deyip duruyorlar. bende evde kalmışların nasibi işte deyip alay ediyorum. bana evde kaldın diyen birisini sürekli bozuyorum şimdi. aman sizde kocasız kalırız diye korkmuşsunuz felan hahayytt. boşver cahil insanları keyfine bak. sende çevirip şakayla akrışık yapıştır lafı gitsin. amannn keyfine bak bee...

Ammaaaaaaannn salla gitsin. Ben senin gibi erkekler üstüne ömür törpülemiyorum. okuyorum de. ver ağzının payını :dilcikar:
hem bak beterin beteri var. ya benim gibi araya sıkısık kalsaydın.

nişanlıyım coookkk yıldır beraberiz. ama evlenemioz bi türlü
ne evde kaldım ne evden gittim yani :roflol:

Bu kdar cahil insanların ne dediğini takmamalısın bence :1closedeyes:
sende halanın kızına de tez zamanda kocaya kaçtı bi rahat duramadı -tatlicadiarzu-

ya bu millette insanları evlendirmeye ne kadar da meraklı...
sanki hayattaki tek amaç evlenmek..başka amaç yok

Kendi Üniversiteyi Okumuo die kıskanıodur kesin Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook isi gücü yok senle mi ugrasıomus .. agzının payını verirsin bigün aklı basına gelir cnm.. :1closedeyes:

canim sen evlilik cagina yeni gelmissin ne evde kalmasi Allah askina. halanin kizida senin universite okumani kiskaniyor bence ki boyle dedikodunu yaparak kendi egosunu tatmin etmeye calisiyor zavalli. sen isine gucune bak canim. kismetin kim ise elbet seni bulucak zamani geldiginde.. sevgiler canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…