ayy cancağızımm kimin ne dediğiniii boşver...kime ne yaa.evet evde kaldım de gül geç :1closedeyes: beyin yerine jöle taşıyo öyleleri kafatasının içinde..arkadaşlar nedir bu cahil insanlardan çektiklerimiz yaşım 23 daha halamın kızı evde kaldı diyormuş herkese ben üniversite okudum o okumadı bilirsiniz üniversite anca bitiyor ne yapım kısmet olmuyor evlenmeye adı hala kızı rabbim nasıl bilirse öyl yapsın herkesin bi kısmeti vardır o günü bekler belki benşm kısmetim daha sonradır ama halamın kızı herkese evde kaldıgımı söylemiş şimdi millet evde kaldıgımı düşünüyor ne yapım olmuyor duada okuyorum olmuyor evlilik sırf evlenmek içinde evlenmek olmaz adaylar var ama olmuyor elektrik olayı farklı şimdi herkes evde kaldıgımı düşünüyor ne yapacagım bilmiyorum insanın ajrabası bunu derse el ne demez amacı ne anlamıyorum sanki ekmegim ondan geliyor rabbime havale ettim beni herkese rezil etti rabbimde onu nasıl bilirse öyle yapasın içimi düküp rahatladım
arkadaşlar nedir bu cahil insanlardan çektiklerimiz yaşım 23 daha halamın kızı evde kaldı diyormuş herkese ben üniversite okudum o okumadı bilirsiniz üniversite anca bitiyor ne yapım kısmet olmuyor evlenmeye adı hala kızı rabbim nasıl bilirse öyl yapsın herkesin bi kısmeti vardır o günü bekler belki benşm kısmetim daha sonradır ama halamın kızı herkese evde kaldıgımı söylemiş şimdi millet evde kaldıgımı düşünüyor ne yapım olmuyor duada okuyorum olmuyor evlilik sırf evlenmek içinde evlenmek olmaz adaylar var ama olmuyor elektrik olayı farklı şimdi herkes evde kaldıgımı düşünüyor ne yapacagım bilmiyorum insanın ajrabası bunu derse el ne demez amacı ne anlamıyorum sanki ekmegim ondan geliyor rabbime havale ettim beni herkese rezil etti rabbimde onu nasıl bilirse öyle yapasın içimi düküp rahatladım
arkadaşlar nedir bu cahil insanlardan çektiklerimiz yaşım 23 daha halamın kızı evde kaldı diyormuş herkese ben üniversite okudum o okumadı bilirsiniz üniversite anca bitiyor ne yapım kısmet olmuyor evlenmeye adı hala kızı rabbim nasıl bilirse öyl yapsın herkesin bi kısmeti vardır o günü bekler belki benşm kısmetim daha sonradır ama halamın kızı herkese evde kaldıgımı söylemiş şimdi millet evde kaldıgımı düşünüyor ne yapım olmuyor duada okuyorum olmuyor evlilik sırf evlenmek içinde evlenmek olmaz adaylar var ama olmuyor elektrik olayı farklı şimdi herkes evde kaldıgımı düşünüyor ne yapacagım bilmiyorum insanın ajrabası bunu derse el ne demez amacı ne anlamıyorum sanki ekmegim ondan geliyor rabbime havale ettim beni herkese rezil etti rabbimde onu nasıl bilirse öyle yapasın içimi düküp rahatladım
yazarken aglıyordum arkadaşım o yuzden gelişi güzel yazdım neler geçiyordu aklımdan yazdıkların için teşekürler haklısınYazindan hiçte üniversite okuduğun anlaşilmiyor kusura bakma ama
yarim yamalak eksik harflerle dolu vede hiç cümle kurmamişin
hayir çok dikkat etmem bu tarz şeylere ama üni.okudğunu belirtince şok geçirdim.
neyse gelelim saadete 31 yaşindayim daha 2aylik evliyim
hiç kompleks yapmadim her animi doya doya yaşadim benkaydirigubbakcemile2
halanin kizinin dedikodusundan ziyade sende bunu kompleks yapmaya başlamişsin bence
aksi halde okumuş kültürlü hele gencecik bir bayanin böyle saçma sapan
şeylere takilmayacağini düşünüyorum.
Yaniliyorsam düzelt lütfen
Başkalari benim hakkimda ne düşünürse düşünsün umrum olmaz
asl olan ben ve benim mutluluğumdur çünkü
Mutlulukta illa evlilikle sinirli değildir bekarken de çok mutluydum şimdi de
aksine evlilikte bir sürü sorumluluk sahibi olacaksin
ve bu sorumluluklari kaldirabilmen için çok genç olduğunu düşünüyorum...
yazarken aglıyordum arkadaşım o yuzden gelişi güzel yazdım neler geçiyordu aklımdan yazdıkların için teşekürler haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?