Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size talip geliyormuş.banada gelse bende üzülmem.ama bana bakan yok30 a yaklaştığında :))))
30 u geçtim, bekarım gönlüm kaymadan da evlenmem
Neyin nezaman olacağını Allah bilir sıkıntı etmekle bu süreç hızlanmıyor.
Sürekli taliplerim çıkar haber gönderirler ama yok yokkkk, kalp atmıyor napayım
Bu endişeler ile hayatını zehir etme 30 bile olmamışsın daha :)
İçine mi kapanıksın.size talip geliyormuş.banada gelse bende üzülmem.ama bana bakan yok![]()
hayatta güzel süprizlere hasret kaldımİçine mi kapanıksın.
Sabret hayat sürprizlerle dolu heran herşey olabilir dur bakalım
benim gibi evde kaldığını düşünenler var mı?herkes evliliği kötülemiş.bekarlık daha güzel demiş.ama ben tam tersini düşünüyorum.yaş 30 a yaklaştığında insan daha çok inanıyor evde kaldığına.birde hiç sevgilin olmadıysa ümit kalmıyor işte.
sizede mi talip gelmiyor40'a merdiven dayadim bekarim. Ben ne demeliyim acaba
Bosveerr Rabbimin vardir bir cizdigi![]()
hayır bu farklı konuMune niye aynı konuyu açtın?
30 yaşındayım hiç aklıma gelmiyor böyle yok evde kaldım diye nasip bu işler.benim gibi evde kaldığını düşünenler var mı?herkes evliliği kötülemiş.bekarlık daha güzel demiş.ama ben tam tersini düşünüyorum.yaş 30 a yaklaştığında insan daha çok inanıyor evde kaldığına.birde hiç sevgilin olmadıysa ümit kalmıyor işte.
sizede mi talip gelmiyor
Cok sacma bir düşünce. Halalarimin biri 33, diğeri 38, baska bir kiz arkadasim da 43 yasinda evlendiler. O zamana kadar bekarlardı. Hic de yakındıklarıni görmedim. Karsina abuk sabuk insanlar cikip da evleneceğine bekar kalman daha iyi. Evlilik cok mühim bir sey değil bence. Omur boyu bekar yaşayabilirdim ama toplum baskısına daha fazla maruz kalmamak icin evlendim. Gerci bir cok sebebi vardi ama toplum baskısı da bir etmen oldu bu konuda. Bana kalsa esimle bir omur sevgili kalabilirdim. Alti üstü bir imza! Fazla anlam yuklememek lazım. Evde kalmak da hos bir deyim degil bu arada. Siz kendinizi son kullanma tarihi olan bir ürün gibi mi goruyorsunuz? Ne demek evde kalmak? Hos olmayan bir ifade bicimi bence. Kendinizi bu sekilde nitelendirmekten vazgeçmelisiniz.benim gibi evde kaldığını düşünenler var mı?herkes evliliği kötülemiş.bekarlık daha güzel demiş.ama ben tam tersini düşünüyorum.yaş 30 a yaklaştığında insan daha çok inanıyor evde kaldığına.birde hiç sevgilin olmadıysa ümit kalmıyor işte.
bilmiyorum çok karamsar oldum.Talip gelsin yada gelmesin. Bu isler kader kismet isleri. Zorlamayla diretmeyle olmaz. Elbet bir yerde nasibin seni bekliyordur. Hem daha 30 bile olmamissin. Neden bu tasa ?
bende bundan bahsediyorumEvlenemesen bile en azından sevgililerin olsaydı, diğerleri gibi. Sen de o zaman takmazdın.
Sorun, 30 yaşına gelip sevgilinin bile olmaması. Bunu çoğu hemcinsin anlayamayacak maalesef. Kaç kişi bu durumda ki.
zamanında aşkı yaşadığınız için beni anlayamazsınızCok sacma bir düşünce. Halalarimin biri 33, diğeri 38, baska bir kiz arkadasim da 43 yasinda evlendiler. O zamana kadar bekarlardı. Hic de yakındıklarıni görmedim. Karsina abuk sabuk insanlar cikip da evleneceğine bekar kalman daha iyi. Evlilik cok mühim bir sey değil bence. Omur boyu bekar yaşayabilirdim ama toplum baskısına daha fazla maruz kalmamak icin evlendim. Gerci bir cok sebebi vardi ama toplum baskısı da bir etmen oldu bu konuda. Bana kalsa esimle bir omur sevgili kalabilirdim. Alti üstü bir imza! Fazla anlam yuklememek lazım. Evde kalmak da hos bir deyim degil bu arada. Siz kendinizi son kullanma tarihi olan bir ürün gibi mi goruyorsunuz? Ne demek evde kalmak? Hos olmayan bir ifade bicimi bence. Kendinizi bu sekilde nitelendirmekten vazgeçmelisiniz.