• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldığını düşünenler

bilmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
252
69
48
benim gibi evde kaldığını düşünenler var mı?herkes evliliği kötülemiş.bekarlık daha güzel demiş.ama ben tam tersini düşünüyorum.yaş 30 a yaklaştığında insan daha çok inanıyor evde kaldığına.birde hiç sevgilin olmadıysa ümit kalmıyor işte.

30 a yaklaştığında :))))
30 u geçtim, bekarım gönlüm kaymadan da evlenmem
Neyin nezaman olacağını Allah bilir sıkıntı etmekle bu süreç hızlanmıyor.
Sürekli taliplerim çıkar haber gönderirler ama yok yokkkk, kalp atmıyor napayım

Bu endişeler ile hayatını zehir etme 30 bile olmamışsın daha :)

30 a yaklaştığında :))))
30 u geçtim, bekarım gönlüm kaymadan da evlenmem
Neyin nezaman olacağını Allah bilir sıkıntı etmekle bu süreç hızlanmıyor.
Sürekli taliplerim çıkar haber gönderirler ama yok yokkkk, kalp atmıyor napayım

Bu endişeler ile hayatını zehir etme 30 bile olmamışsın daha :)
size talip geliyormuş.banada gelse bende üzülmem.ama bana bakan yok :(

40'a merdiven dayadim bekarim. Ben ne demeliyim acaba :KK12:

Bosveerr Rabbimin vardir bir cizdigi :halay:

Evlilik güzel bişey. Yalan söylemeyeceğim. Ama mutlu olursan güzel. Karşında düzgün bir insan varsa güzel.
Senin gibi hayırsız olsa da olsun, yeter ki olsun deseydim muhtemelen mutlu olmaz, evliliği kötülerdim.

benim gibi evde kaldığını düşünenler var mı?herkes evliliği kötülemiş.bekarlık daha güzel demiş.ama ben tam tersini düşünüyorum.yaş 30 a yaklaştığında insan daha çok inanıyor evde kaldığına.birde hiç sevgilin olmadıysa ümit kalmıyor işte.
Mune Mune niye aynı konuyu açtın?

30 yaşındayım hiç aklıma gelmiyor böyle yok evde kaldım diye nasip bu işler.

Burda mesele 30 a yaklaşıp evlenmemis olman değil.

Mesele hiç sevgilin olmaması, sana aşık olan birileri olmaması ya da aşk yaşamamış olman.

Neden ilişki kuramiyorsun sence? Taliplerin olmama sebebi nedir? Bunu düşünmen lazım. Çok mu içine kapanıksin. Bakımsız mısın. Ya da itici bir şey yapıyor olabilir misin.

Cok sacma bir düşünce. Halalarimin biri 33, diğeri 38, baska bir kiz arkadasim da 43 yasinda evlendiler. O zamana kadar bekarlardı. Hic de yakındıklarıni görmedim. Karsina abuk sabuk insanlar cikip da evleneceğine bekar kalman daha iyi. Evlilik cok mühim bir sey değil bence. Omur boyu bekar yaşayabilirdim ama toplum baskısına daha fazla maruz kalmamak icin evlendim. Gerci bir cok sebebi vardi ama toplum baskısı da bir etmen oldu bu konuda. Bana kalsa esimle bir omur sevgili kalabilirdim. Alti üstü bir imza! Fazla anlam yuklememek lazım. Evde kalmak da hos bir deyim degil bu arada. Siz kendinizi son kullanma tarihi olan bir ürün gibi mi goruyorsunuz? Ne demek evde kalmak? Hos olmayan bir ifade bicimi bence. Kendinizi bu sekilde nitelendirmekten vazgeçmelisiniz.

Evlenemesen bile en azından sevgililerin olsaydı, diğerleri gibi. Sen de o zaman takmazdın.

Sorun, 30 yaşına gelip sevgilinin bile olmaması. Bunu çoğu hemcinsin anlayamayacak maalesef. Kaç kişi bu durumda ki.

Evlilik altın kafese benzer,içindekiler dışarı çıkmak ister,dışındakiler içine girmek..:)

Evlilik çok da matah bişey değil ama,dünyaya bir daha gelsem sadece anne olmak için evlenirdim..

Son düzenleme:
Evlenemesen bile en azından sevgililerin olsaydı, diğerleri gibi. Sen de o zaman takmazdın.

Sorun, 30 yaşına gelip sevgilinin bile olmaması. Bunu çoğu hemcinsin anlayamayacak maalesef. Kaç kişi bu durumda ki.
bende bundan bahsediyorum

Cok sacma bir düşünce. Halalarimin biri 33, diğeri 38, baska bir kiz arkadasim da 43 yasinda evlendiler. O zamana kadar bekarlardı. Hic de yakındıklarıni görmedim. Karsina abuk sabuk insanlar cikip da evleneceğine bekar kalman daha iyi. Evlilik cok mühim bir sey değil bence. Omur boyu bekar yaşayabilirdim ama toplum baskısına daha fazla maruz kalmamak icin evlendim. Gerci bir cok sebebi vardi ama toplum baskısı da bir etmen oldu bu konuda. Bana kalsa esimle bir omur sevgili kalabilirdim. Alti üstü bir imza! Fazla anlam yuklememek lazım. Evde kalmak da hos bir deyim degil bu arada. Siz kendinizi son kullanma tarihi olan bir ürün gibi mi goruyorsunuz? Ne demek evde kalmak? Hos olmayan bir ifade bicimi bence. Kendinizi bu sekilde nitelendirmekten vazgeçmelisiniz.
zamanında aşkı yaşadığınız için beni anlayamazsınız

Back
X