- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Aaa tatlım daha yirmi iki olacakmissin ben de Kasım da yirmi üç oldum ve iki buçuk yıllık evliyim ama bazennn keşke yeni evlen seydim diyorum ama kismet herseyde bir hayır vardır buna inan bazen bazı konularda insanlar yaşını bekler bak ben de çocuk istiyorum ama olmuyo kısmet kocayi bulduk ama bebis I bulamadik bunda da vardır bi Hayır kafaya takma bekarlık sultan lik yaa is guc yok kafa yorma k yok kaynana kayın baba yok onlar in derdi yok keşke yalnız ca eşinle evlenmiyorsun ki bi de ana babaları nin sıkıntısı oluyo boşver hayatı oluruna bırak ve mutlu olmaya bak ..Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Ciddi misin yoksa geyik olsun diye mi yazdın anlamadım ki etrafındaki herkes 18 yaşında evli ve çocuklumu acaba diye düşündüm!!!!Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
22 yaşinda evde kaldım diyen ilk sensin heraldeOcakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Selam kızlar. Aynı apartmanda oturduğum aynı üniversite ye gittiğim bir cocuktan cok hoşlanıyorum 23 yasndayım.
Bu senin başka bir konundan. Hani ocakta 22ye gircektin .
Aa ciddi mi..?Selam kızlar. Aynı apartmanda oturduğum aynı üniversite ye gittiğim bir cocuktan cok hoşlanıyorum 23 yasndayım.
Bu senin başka bir konundan. Hani ocakta 22ye gircektin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?