evde kaldım cok üzülüyorum

Ben 29 yaşında evlendim. Annem hala daha erken niye bu yaşta evleniyosun diyordu. Gez toz hayatın keyfini çıkar. 22 yaş ciddi sorumluluklar almak için çok erken. Burda konu acanlarin birçoğu erken evlenip pişman olanlar. Bunu da unutma lütfen. Istisnalari tenzih ediyorum kizlar

Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Aaa tatlım daha yirmi iki olacakmissin ben de Kasım da yirmi üç oldum ve iki buçuk yıllık evliyim ama bazennn keşke yeni evlen seydim diyorum ama kismet herseyde bir hayır vardır buna inan bazen bazı konularda insanlar yaşını bekler bak ben de çocuk istiyorum ama olmuyo kısmet kocayi bulduk ama bebis I bulamadik bunda da vardır bi Hayır kafaya takma bekarlık sultan lik yaa is guc yok kafa yorma k yok kaynana kayın baba yok onlar in derdi yok keşke yalnız ca eşinle evlenmiyorsun ki bi de ana babaları nin sıkıntısı oluyo boşver hayatı oluruna bırak ve mutlu olmaya bak ..

Tatlım 22 yaşımda evlendim. Şu an 32 yaşımdayım. Keşke 32 yaşımda evlenseymişim Çok gençsin ve çevrende evlenen arkadaşların oluyor üzülüyorsun.. İnan ki üzüldüğüne değmez. Ve bu kader kısmet işi evleneceğin zaman ve o kişi zamanı geldiğinde zaten olacak.. Sakın üzülme

Nasıl bir sosyal çevreniz var merak ettim, yani etrafınızdaki herkes 20 yaşından önce mi evleniyor? Evde ailenizle mi yaşıyorsunuz, bir işiniz var mı? Merak ettim neden bu kadar küçük yaşta evde kaldığınızı düşünme sebebinizi....

Yapmayın yahu, evlenmek istemek ayrı bu yaşta evde kaldım demek ayrı..
Allah hayırlısını nasip etsin, belki bu yaşta evlenip üzüleceksiniz ama 30 da bulup çok mutlu olacaksınız.

Tamam konu sahibinin böyle bunalımlı moda girmesi anormal de bazı yorumlar da hiç normal değil.

Yok kart, yok azmak vs. artık o kadarı da ayıp oluyor bence.

Şu kitle psikolojisine kapılıp, ipin ucunu kaçırmayalım, karşımızdaki de bir insan neticede

Vay anasini olmusunde gomenin yok be senin. 22 mi vah vahhhhh. Yok kesin kaldin bu saatden sonra kim alicak seni. Yazik soldu gitti.

Tobee tobeee ya trole gel

İlerde bu günlerini düşünüp çok pişman olacaksın.
Kesinlikle 22 yaş çok küçük daha ben senden büyük evlendim ona rağmen erken evlendiğimi düşünüyorum.
Hele bu devirde artık o yaşlarda evlenen var mıdır yahu.
Bu yaşlarda daha üniversitede olmalısın ya da daha yeni iş bulmuş ya da çalışıyor falan olman gerek değil mi?

çevrenızdekıler erkenden evlenmıs anlasılan ama hiçte gec bir yaş değil 4 yıllık anca mezun olunuyor o yaşta hiç üzülenecek bir sorun değil insanlar nelerle uğraşıyor dert çıkarmayın kendınıze boş yere kendınızı uzmeye değmez ..

Neden evlenmek istiyorsun bu yaşta? gerçekten anlayamadım, benim uzun bi süre daha böyle bir niyetim yok. Bence seninde olmasın. Öğretmenlik okuyorum demişsin o zaman sana bir sır vereyim. Önünde KPSS diye illet bi sınav var, evlilik hayali kurmak yerine nasıl işe girerim, nasıl daha erken atanırım diye düşün bence. Daha büyük dertler var evlilikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…