- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
nolur hangi okulda öğretmen olacaksan haber ver de kızımı oraya göndermeyeyim.
senin gerçek olduğuna inanmıyorum bir öğretmen adayı bu kafada olamaz
ayy birde öğretmenmiymiş Allahım sana geliyorum ya lütfen ama lütfen cayır cayır öğretmen atamasınlar şunları birde psikolojik bir sınava soksunlar öyle öğretmen olsunlar .nolur hangi okulda öğretmen olacaksan haber ver de kızımı oraya göndermeyeyim.
senin gerçek olduğuna inanmıyorum bir öğretmen adayı bu kafada olamaz
ama var boylelerıBende inanmıyorum...
bende 24 yaşında evlendim. 22den sonraki o 2 sene varya ne kadar çok ağladım evde kaldım diye gerçekten çok zor buldumEvli bayanlar ne rahat konusuyor tabi onlar evli korkmalarını gerektirecek bi durumları yok
sen evli değilmiydinYaş 29 ben çoktan evde kalmisimda haberim yok fosil olmuşum ben.
Değilim evde kalmışım.bende 24 yaşında evlendim. 22den sonraki o 2 sene varya ne kadar çok ağladım evde kaldım diye gerçekten çok zor buldumarkadaş çevreni değişrir. sorun sende değil onlarda erkenden evlenmişler
sen evli değilmiydin
Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Menapoza girdin mi ben 21 biterken girmiştim2 sene sonra 24 olcam ve yasım geciyor cok korkuyorum resmen psikolojim bozuldu bu konu yüzünden evli arkadaşlarımı kıskanıyorum onlarla konusmak istemiyorum cok mutsuzum
Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
22 yaşındasın,evde kaldigini düşünüp bunun için üzülüp bir de dert edip buraya konu açıyorsun dalga geçer gibi.Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Ay daha 22 yasindasn evde kaldım diosun ben alim seni abimde bekarOcakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?