- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Evliligin pembe dizi olmadigini bi bilse istemeyecek zaten bilmeyen istiyor davulun ses uzaktan misali:)Bir kadının tek vasfı evlenip birinin karısı olmak değildir.
Kendinizi geliştirin, iş bulup çalışın, hobi kurslarına gidin.
Evlenenin başı göğe ermiyor.
Kötü bir evlilik olacağına evde kalın (?) daha iyi.
Deme öyle kadesa, yaş oldu 32. hala evlenmedim. hanım abladan keleş bekliyorum. vurcamm kendimiBu arada bence de evde kalmışsın sayın üye,ben senin yaşındayken 2 yıllık evli 4 çocuk sahibiydim hey yavrum hey!
Evliligin pembe dizi olmadigini bi bilse istemeyecek zaten bilmeyen istiyor davulun ses uzaktan misali:)
ben dha çok evde kalmışım ozaman bnde ocakta 23 olucamOcakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Ya eskiden zorla evlendirirlerdi şimdi kızlar kaynıyor evlenmek içinayyyy bayılıcamm insanlar ne kadar meraklı evlenmeye ya...
Tabii ki de 22 yasta evlenme cok normal ama bu yasta evde kaldim demek ne kadar normal orasini bilemicem basligi okuyunca minimum 30yasinda bi bayan yazmistir dige bekliyordum gorunce ...Şahsen bıktım bu kafalardan.
Evliliği becerebilseler tamam da o da yok.
"3 aylık evliyiz eşim bana yanaşmıyor"
"Kv ile beraber oturuyorum eziyet görüyorum"
"Kaynımgiller toplandı hep bizde bir arada yaşıyoruz napayım"
" 3 ve 1 yaşında 2 çocuğum var 3.yolda brn napıcim yaşım 21"
Kızlarımızın beyni bu kadar boş mu acaba diyorum. Çoğunun konusu dalgadır diye düşünüyorum. Hadi ben bekarım yaşım geçiyor "ah evlensem keşke" demem normal ama (ki ödüm kopuyor) bu avuç kadar kız çocuklarının evlenme merakı beni benden alacak.
Yağlı ballı zannediyorlar evliliği. Kocan eve geliyor sevişiyorsunuz özgürce filan. İşin aslını görünce de hönk diye kalıyorlar.
Ben o keleşle 20 yaşında böyle koca diye coşanları bir kendine getirmek lazım diyorumDeme öyle kadesa, yaş oldu 32. hala evlenmedim. hanım abladan keleş bekliyorum. vurcamm kendimi
oooo bu yaşa kadar evlenilmez mi artık hiç şansın yok sen kesin evde kalmışsın vahhh vahhh zavallım benimmOcakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
puhahaaa kesin evde kaldı kokuyorrrr öğğğEvet evde kalmışsın hatta kartlaşmışsın kokacaksin artık
burdaki çoğu kadın 14 bilemedin en geç 15 yaşında evlendiler sen çoook geç kalmışsın Senden artık turşudan başka bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?