evde kaldım cok üzülüyorum

22 yasında ve evde kaldım diyemi uzuluyorsun!
Şakami yapiyosun.
Okul oku,kurslara git vs vs.
Ama evliliği düşünmek için çok çok erken.
Bu yaşta evlenme merakını anlayamıyorum.

Bir kadının tek vasfı evlenip birinin karısı olmak değildir.
Kendinizi geliştirin, iş bulup çalışın, hobi kurslarına gidin.
Evlenenin başı göğe ermiyor.
Kötü bir evlilik olacağına evde kalın (?) daha iyi.

Evliligin pembe dizi olmadigini bi bilse istemeyecek zaten bilmeyen istiyor davulun ses uzaktan misali:)

Insan evlenmek isteyebilir ki ben bu tür konularda evli hatunların, evlilik sanki süper bir şey aman boş ver canım msjlarini da biraz garip buluyorum ancak 22 yaşında gerçi kimi rivayete göre de 21 yaşında olan bir genç kızın her şeyi bırakıp evde kaldım kimse beni almiyor uhu uhu diye ağlamasi çok komik ya da trajikomik mi demeliyim bilmem.

Yani o yasta insanın en son aklına gelecek derdi bu olmalı.

Evliligin pembe dizi olmadigini bi bilse istemeyecek zaten bilmeyen istiyor davulun ses uzaktan misali:)

Şahsen bıktım bu kafalardan.
Evliliği becerebilseler tamam da o da yok.
"3 aylık evliyiz eşim bana yanaşmıyor"
"Kv ile beraber oturuyorum eziyet görüyorum"
"Kaynımgiller toplandı hep bizde bir arada yaşıyoruz napayım"
" 3 ve 1 yaşında 2 çocuğum var 3.yolda brn napıcim yaşım 21"
Kızlarımızın beyni bu kadar boş mu acaba diyorum. Çoğunun konusu dalgadır diye düşünüyorum. Hadi ben bekarım yaşım geçiyor "ah evlensem keşke" demem normal ama (ki ödüm kopuyor) bu avuç kadar kız çocuklarının evlenme merakı beni benden alacak.
Yağlı ballı zannediyorlar evliliği. Kocan eve geliyor sevişiyorsunuz özgürce filan. İşin aslını görünce de hönk diye kalıyorlar.

Yaa Allah aşkına şöyle bir haftanı ayır ve sürekli bdv de takıl, ne evlilik gözün görür ne birşey.

Ne bu merak yahu? Ben 21'm ciddi ciddi de 2 yıldır yalnızım, dert ettiğim olmadı hiç. Hayatını yaşasana!

Tabii ki de 22 yasta evlenme cok normal ama bu yasta evde kaldim demek ne kadar normal orasini bilemicem basligi okuyunca minimum 30yasinda bi bayan yazmistir dige bekliyordum gorunce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…