• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

Ben senin yaşlarındayken ohoooo..

O yakışıklı senin, bu yakışıklı benim, vay analar neler doğuruyor,
Allah'ım ne güzellikler yaratıyor diye uzaktan uzaktan keserdim.
Yakınıma gelmek isteyenleri de tanımaya çalışırdım, flört çok heyecanlı..:KK14:

Ama evlilik aklımın köşesinden geçmezdi korkardım bir kere yahu!
Evlilik sadece aşk pıtırcığı kocadan ibaret değil ki..
Kvsi, görümcesi, eltisi, densizi, hırlısı hırsızı, yollusu, yolsuzu :KK53::KK53:
Tamam tamam kısa kestim.

Ayy lütfen git bu güzel yaşlarını koca tasasına düşmeden yaşa!
Yazıktır günahtır!

Bizim buralarda "22 yaşındayım, evlenmek istiyorum, evde kaldım :KK43:" diyene "hayırdır, ateşin başına mı vurdu?" derler biraz argo oldu ama... :KK70:

Bana kalırsa bence de evde kalmışsın, senin yaşındakiler şimdi 3 çocuk annesi, kayınvalidesiyle beraber oturup akşam yemeği için fasulye falan ayıklıyorlar. Üzülmekte haklısın.

Kızım yaş 22, 22! Dalga mı geçiyorsun? Etraf yakışıklı kaynıyor. Daha dün aynı otobüste üst üste 3 tane yakışıklıya denk geldim. Biri indi, biri bindi falan... Bu dünya güzelliklerle dolu ve güzellik de sadece kadınlara has birşey değil. :KK53: Vallahi çok yakışıklılardı. :KK14:

Benimde çevremde herkes evlendi benden küçükler bile.
Çocukları bile oldu düşün.
Özenebilirsin mutluluklarına veya evlenmek isteyebilirsin gayet normal.
Ama evde kaldım diye karalar bağlamak acayip saçma, bi silkelen kendine gel.

Sen 22 sın ve evlenemedım oyle mı ? att camdan kendını . Daha çook var evde kalmana boş yere üzülme . :KK14:

Bende şuan acaba yanlış mı yapıyorum diye dusunmekteyım :) Nişan atma sürecide geçti ki basımdan aman bıraz daha uzak kalsın şu işler benden

Şaka gibi ama tam 32,5 yaşındayım kısmet dıyorum ama karar verdın aglıycam hergun 3 dk evde kaldım diye ama çok helak edemem bende uzun zanan oldu yanlızım onu bıle dert edıp aglamıyorum yaşlılık boyle bişe hiç boyle şeyleti dert etmıyosun

Şaka gibi ama tam 32,5 yaşındayım kısmet dıyorum ama karar verdın aglıycam hergun 3 dk evde kaldım diye ama çok helak edemem bende uzun zanan oldu yanlızım onu bıle dert edıp aglamıyorum yaşlılık boyle bişe hiç boyle şeyleti dert etmıyosun
Ne yaşlılıgı ya benım 2 arkasım 33 evlendı bır tanesı bebısını de yaptı sımdıkı aklım olsa yıne aynı yasta evlenırım dıyorlar bu ısler nasıp kısmet ıslerı Rabbım ne hayır ıse o zaman nasıp etsın :)

hergün 3dakika ağlaşsak bulur muyuz kısmet:KK70:

Back
X