- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Hımmm tam turşuluk olmuşsun sen
Not: Turşu limonla güzel olur
Not: Turşu limonla güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 niye ben kendimi evde kaldım diye hisssetmiyorum ya bu durumda ben 3 yıldır evde kalmısım :/
Bak bu daha iyi fikir. Neden ben canimdan oluyorum kii..Ben o keleşle 20 yaşında böyle koca diye coşanları bir kendine getirmek lazım diyorum![]()
Canımm hiç uğraşma 22 sinde dert etmedik biz ya bu saatten sonra hiç bulamayız :)Sen yıne ıyı ben 10 yıldır evde kalmısım sımdı fafkettim![]()
Canımm hiç uğraşma 22 sinde dert etmedik biz ya bu saatten sonra hiç bulamayız :)
Bende şuan acaba yanlış mı yapıyorum diye dusunmekteyım :) Nişan atma sürecide geçti ki basımdan aman bıraz daha uzak kalsın şu işler bendenİşin kötü tarafı ben hala dert edemedım![]()
Bende şuan acaba yanlış mı yapıyorum diye dusunmekteyım :) Nişan atma sürecide geçti ki basımdan aman bıraz daha uzak kalsın şu işler benden
Ne yaşlılıgı ya benım 2 arkasım 33 evlendı bır tanesı bebısını de yaptı sımdıkı aklım olsa yıne aynı yasta evlenırım dıyorlar bu ısler nasıp kısmet ıslerı Rabbım ne hayır ıse o zaman nasıp etsın :)Şaka gibi ama tam 32,5 yaşındayım kısmet dıyorum ama karar verdın aglıycam hergun 3 dk evde kaldım diye ama çok helak edemem bende uzun zanan oldu yanlızım onu bıle dert edıp aglamıyorum yaşlılık boyle bişe hiç boyle şeyleti dert etmıyosun
Şaka gibi ama tam 32,5 yaşındayım kısmet dıyorum ama karar verdın aglıycam hergun 3 dk evde kaldım diye ama çok helak edemem bende uzun zanan oldu yanlızım onu bıle dert edıp aglamıyorum yaşlılık boyle bişe hiç boyle şeyleti dert etmıyosun