- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Anneme ben böyle bişey desem benim bacaklarimı kırar ya ona göre 30 yaş evlilik için uygunmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındakiler günde 3 dakika ağlayacak.hergün 3dakika ağlaşsak bulur muyuz kısmet![]()
aayyy içim şişti iyiyim ben böyle yalnız22 yaşındakiler günde 3 dakika ağlayacak.
sonra her yıl için 1 dakika ekleyerek devam edeceksin.
sonra bigün bu ağlamaların karşılık bulacak ve evleneceksin.
aman Allahım
herşey bambaşka olmuş
hayat toz pembe
dünya cennet cennet
sanıyo musun ki bitti
kocişine sarılıp sarılıp mutluluktan ağlıyosun bu seferde
20 yasindakiler gunde 5 dk ağlasa olur mu22 yaşındakiler günde 3 dakika ağlayacak.
sonra her yıl için 1 dakika ekleyerek devam edeceksin.
sonra bigün bu ağlamaların karşılık bulacak ve evleneceksin.
aman Allahım
herşey bambaşka olmuş
hayat toz pembe
dünya cennet cennet
sanıyo musun ki bitti
kocişine sarılıp sarılıp mutluluktan ağlıyosun bu seferde
hergün 3dakika ağlaşsak bulur muyuz kısmet![]()
buna da evde kalmayı sindirmek deniyoraayyy içim şişti iyiyim ben böyle yalnız![]()
üzgünüm canım bi üst seneden dakika alamıyorsun20 yasindakiler gunde 5 dk ağlasa olur muevde kalırsam naparim sonra
Çok güldüm bu yorumaDenerız zaten yaşlıyız 3 dk 'dan fazlasını kaldıramayız![]()
tam oturup ağlıcam bir gülme geliyorrDenerız zaten yaşlıyız 3 dk 'dan fazlasını kaldıramayız![]()
Çok güldüm bu yoruma![]()
buna da evde kalmayı sindirmek deniyor![]()
![]()
insan her acıya alışıyor demi mismom
üzgünüm canım bi üst seneden dakika alamıyorsun![]()
Evet ya baya evde kalmışsin çok uzuldum![]()
Neyse sıkıntı değil artık yapacak bişey yok bu saatten sonra napalım kaderine razı ol![]()
Not :Bu gençler ne diyor ya diyesim var evde kaldım ne ya oturup okumak yada çalışmak dert edeceklerine neyse gidiyorum ben evde kalmışım haberim yok bende ağlayim bari![]()
eğer yeterince ağlarsan neden olmasın tatlıkısBenimde kocişim olmıcak mı ya![]()
deli kız yaeğer yeterince ağlarsan neden olmasın tatlıkıs![]()