- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
kııız sende evde kaldın mı kaç dakika ağlıcanı öğrendin mideli kız ya
Aklını başına al gencecik kızsın bak seninle aynı yaşdayım 1.5 yıldır evliyim bir oğlum var ve başımda göğe ermedi keşke evlenmeseydim de evde kalsaydım kendine gel ve keyfibe bak emin ol evlenenlerin başı göğe ermiyorOcakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Arkadaslar ironi yapmıyorum bütün arkadaşlarım ya evli yada sözlü bi ben kaldım hayatımda kimse yok(
Deme öyle kadesa, yaş oldu 32. hala evlenmedim. hanım abladan keleş bekliyorum. vurcamm kendimi
bende kaldım galibakııız sende evde kaldın mı kaç dakika ağlıcanı öğrendin mi
eğer yeterince ağlarsan neden olmasın tatlıkıs
Çok talep var Miss, yetişemiyorum sıraya geçBenide vurman lazım mismocumm
niyet ettim niyet eyledim evde kaldığım için ağlamaya denilecek.Peki aglamadan önce neden agladığımızı belırtmelımıyız yoksa akışınamı bırakalım
niyet ettim niyet eyledim evde kaldığım için ağlamaya denilecek.
mümkünse sessiz sakin bi köşe seçilmeli, öyle arsız kızlar gibi yırtına yırtına değil için için ağlanacak dikkat
Ben 33 yasindayim. Ne 20li yasin basinda ne ortasinda ne sonunda boyle evlenme istegiyle yanip tutusmadim. Artik sorunun bende oldugunu dusunmeye basladim. Evlenmeyi mutlu olmanin tek formulu olarak gormek cok sacma. Sen mutlu mesut yasamana bak olursa olur olmazsa cay demlersin
Yok mu cevrende bir dul emekli falan, bu yastan sonra kolay kolay bulamazsin, tv deki evlenme programlarina çık bence
Yalnız konunun sonu iyi değil 25 likler bile konunun coskusuna kapılıp evde mi kaldık biz yani durumuna geldi
Yaşımın agırlığıyla aglarım yarın artık inş başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?