evde kaldım cok üzülüyorum

Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk((
Aklını başına al gencecik kızsın bak seninle aynı yaşdayım 1.5 yıldır evliyim bir oğlum var ve başımda göğe ermedi keşke evlenmeseydim de evde kalsaydım kendine gel ve keyfibe bak emin ol evlenenlerin başı göğe ermiyor

Ciddimisin degilmisin bilmiyorum, ama bunlar hep çevre baskısından.

Benim bir tanıdığım demişti ki, kizlar 18 den sonra evlenirse gelinliğin içinde kart duruyor, yakışmıyor.

Sonra kendi ayağı üstünde durma hayali olmayan kızlarımız da önüne ilk çıkan odunla evleniyor. Sonra mi? Tabiki hüsran, aralarinda çok güzel evliligi olanlarda var ama cok nadir.

O yaşta insan kendi kişiliğini daha taniyamiyor, ne isteyip istemedigini bilmiyor, birde ömürlük karar vermek çok zor...

Bence sen evde kalmadın, sen evlenmek istiyorsun. Bunlar iki farklı şeyler...

22 yaş mı ohooo çoktan kalmışsın kardeş 22 yaş şimdi 3. çocuğunu doğurmuş, ilkini de okula başlatmış olman gerekirdi çok geç kalmışsın çok..Ağlamalar bile kar etmez işlemez sana 3 günlük milli yas ilan edilmeli. Kuzey Kore kralı Kim Jong İl öldüğünde korelilerin ağladıkları gibi ağlansa belki ümit var.

Son düzenleme:
Peki aglamadan önce neden agladığımızı belırtmelımıyız yoksa akışınamı bırakalım
niyet ettim niyet eyledim evde kaldığım için ağlamaya denilecek.
mümkünse sessiz sakin bi köşe seçilmeli, öyle arsız kızlar gibi yırtına yırtına değil için için ağlanacak dikkat

Oda senin sorunun ne yapalım kocamı bulalım sana ?

22 de evde kaldım diyorsun ya evde kalan kafanın içindeki olmasın ..
Bu nasıl düşünceyse evlen de gör ..

ahaha çay demlemek en güzel çözüm

Yok mu cevrende bir dul emekli falan, bu yastan sonra kolay kolay bulamazsin, tv deki evlenme programlarina çık bence

ya o programlara çıkan 18 yaşında kızlar falan var hep merak etmişimdir neden yani daha 18inde programa katılacak kadar umutsuzluk

Yalnız konunun sonu iyi değil 25 likler bile konunun coskusuna kapılıp evde mi kaldık biz yani durumuna geldi

ben kapıldım şahsen daha geçen doğumgünümdü zaten fenalık geçiricem kolonya yok mu

Yaşımın agırlığıyla aglarım yarın artık inş başlıycam

senin yorumlarına bittim ya ne komik hatunsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…