• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım cok üzülüyorum

yalnız arkadaşın konuları bir acayip her yıl düzenli olarak üniversiteden birine tutulup konu açmış. 2013 de 19 yaşındayım demiş. bir ay içinde hem biriyle tanısıp hem başka biriyle bulusup hem eski aşkını unuıtamayıp sonrasında yine birilerinden hoşlanıp tanışma falan filan her neyse kafa yormaya gerek yok :KK53:

Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk:KK43:((
Ben evlendigimde 25 yasimdaydim hemde istemeyene gelenim felan yoktu ...

Bu isler nasip kismet belki evlenecegin insan su an evlenme plani bile yapmiyor dogru zaman vakit geldiginde Allah nasip eder cnm cok gencsin... evde kalmis degilsin inan...

Ah be canım senin neren evde kalmış ben hala niye erken evlendim diye dert yanarken sen evde kalmışım diye ğzülüyorsun...
Biraz olgunlaş evliliği kaldıracak yaşa gel ayrıca kısmetin nerde ne zaman geleceği belli olmaz..

yalnız arkadaşın konuları bir acayip her yıl düzenli olarak üniversiteden birine tutulup konu açmış. 2013 de 19 yaşındayım demiş. bir ay içinde hem biriyle tanısıp hem başka biriyle bulusup hem eski aşkını unuıtamayıp sonrasında yine birilerinden hoşlanıp tanışma falan filan her neyse kafa yormaya gerek yok :KK53:
GENE Mİİİ

Ocakta 22yaşıma giricem ve evde kaldım resmen cok üzülüyorum ağlamaktan mahfoldum benim kısmetim niye yokk:KK43:((

Offfff yaaa gerçekten 22 yaşındasın ve hala evlenemedin mi? Nasıl böyle bir hata yaparsın? Niye kısmetlerini kaçırttın? Sevsen de sevmesen de birine yamansaydın ya kızım, hiç mi akıl veren olmadı sana? Bu yaştan sonra koca da bulamazsın, çocuğun da olmaz, eeee böyle hayata hayat mı denir bence en iyisi sen git köprüden filan atla, yaşama artık:stop::stop:

Eğlence aramak için açtın bu konuyu sanırım 22 yaşına kadar evlenememene değilde kendini başka oyalayacak bişey bulamayıp buraya saçma bir konu açmana üzüldüm

indir.webp

Back
X