Evde kaldin evde kaldin!!!!

sorsana bir annene hayirdir sana ne yaptim diye...yarin git ev bul kurtul cildirtir adami bu anne

Babamla benim yuzumden bosanmaya kadar geldiler. Babam anneme evden git dedi. O raddeye geldik.
Artik susuyorum da babam bisey demesin.
Kredi borcum biter bitmez gitcem.
Ya bilmiyorum cok mu zavalliyim ama ev esyalari satan yerlere gidip evime alcak seylere bakiyorum. Oyle hayallerim var iste.
Yeter ki gideyim.

nee kadar sure var

Yoo hicde gec bi yaş değil
Annene kesin birileri baskı yapıyordur daha ne duruyo evlemiyormu onun yasindakiker evlendi çoluk çocuk sahibi yüzü kırışacak evlenmeden diye annende gelip sana patliyo

Ben kendi çevremden bile duymuslugum vardır 20 sini geçen kıza oturuşmuş kız dendiğini o da ne demekse çok kızıyorum bu sozede

İlginç gerçekten annenizin böyle devamlı olarak söylemesi . Tamam güzel herkes evladının mutlu bir yuva kurmasını ister ama herşey vaktiyle , zamanıyla olur . Ama ben bir anlam veremedim hiç takmayın cevap vermeyin duymamazlıktan gelin en iyisi . Benim annem de evlenme bir daha (daha önce boşandım) başına dert mi alacaksın çalışıyorsun kazanıyorsun gez dolaş keyfine bak der hep

Yazdiklarini okuyunca şok oldum kusura bakma ama bu nasıl bir annedir böyle? Ne demek bana anne deme demek ? Valla sen çok sabirlisin ben bir dk bile durmazdım o evde o anneyi de aramazdım. Benim ablamda şişman ve 28 yaşında . Anneme kalsa hicbir çocuğunu evlendirmeyecek yumosum diye sever ablamı. Bu ne böyle yahu ! Üstelik başarmışım akedemisyen olacaksın ayrıca annen dahi olsa belli bir yaştan sonra karışamaz sana . Bana kalırsa sen çok iyisin ben olsam anneme illaki laf sokar altta kalmazdım. Iyi yapamamissiniz çirkinsem de suç sizin derdim

Sizi çok iyi anlıyorum. Anneniz bir psikoloğa görünse keşke. Ama kabul etmez tabi ki. Hmm belki absurd gelecek ama 2 günlüğüne haber vermeden arkadaşınızda mi kalsanız? Belki öyle anlar hata yaptığını.

Ablan bekar mi evli mi ?

Asla gitmez. Bazen diyorum ben mi hastayim o mu hasta.
2 gunlugune arkadasima gitsem umrunda olmaz nerden biliyorum. Ben universiteyi Istanbul'da okudum. Sonucta buyuk sehir ilk kez gitmisim. Annem beni aramazdi iste babamin gozune batmasin diye kirk yilda bir arardi.
Yurtta kaldim ilk sene sonra eve ciktim bi gun sen nerde kaliyosun demedi .
Babam her seyimle ilgilendi.
Yani sizin dediginiz normal annelerde ise yarar muhakkak ama benim annemde sanmiyorum.
Cok tesekkur ederim.

Gercekten cok uzucu.
Ben de hep baska annelerin cocuklarina sevgisine saygisina ozendim.
Ah iste nereye gidecegim ?
Paramin nerdeyse hepsi krediye gitti. Eger imkanim olsa bir dakka durmam.
Mecbur kaldim ama inan sabahin korunde cikiyorum aksam gec geliyorum.
Disarda oyalaniyorum.
Kutuphaneden cafeden biktim. Millet evine gidip dinleniyor ben disarda surunuyorum.

Dayan dayan sabrim tukendi. 6 ay sonra ev tutacagim surekli onun hayalini kuruyorum
Cok tesekkur ederim mesajin icin

Çok üzgünüm. Maalesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz işte. Aklım almıyor annenizin davranışlarını. O zaman biraz daha sabır edin maddi olarak hazır olunca ayrı eve çıkarsınız. Allah yardımınız olsun çok zor. Ne olursa olsun Anne işte.

Onunla uğraşmıyor mu annen ? Aslında genelde ayrılanlarla daha çok uğraşırlar ama sizde tam tersi olmuş .

Ugrasmak ne demek.
Ona oyle destek ki. Yeniden universiteye basladi ablam. Annem surekli ilgileniyor birlikte spora yuruyuse gezmeye alisverise gidiyolar. Asla yalniz birakmiyor.

Iste o yuzden susuyorum. Bi de babam icin susuyorum.
Kalbimi cok kirdi annem. Olene kadar unutamayacagim seyler yapti.
Ne bileyim icim buruk. Baska annelere bakiyorum oyle guzel sevgileri var ki.
Cok tesekkur ederim. Amin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…