- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Oldu teşekkürlerEvet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .
Konu sahibi; eski üyelerin ,kayinvalide başta olmak üzere kayinaileye takıntısı ile bildiğimiz ----tereliye-- isimli arkadaştır.
Bir keresinde kv kendisine yarım kilo kıyma verdiği icin arkadaş öfkeden çıldırmıştı. "Ben dilenci miyim" diye.
Bir-çok konuda bahsetmiştir. Ama beni en çok şoka uğratan bu kıyma vakası olmuştur.
Kv gerçekten kötü niyetli midir bilemem.
Fakat kesin olan konu sahibi arkadaş kv kişisini hic sevmiyor. Bu sebeple kadının tamamen iyi niyetle yaptığı şeyler de dahil olmak üzere her seyi ama her şeyi batıyor.
Daha fenası sevgili koNu sahibi arkadaş kv kp nin oğullarına bahşettikleri evde kalıyor.
Sevgili konu sahibi. Seni eskiden beri bilirim. Bu insanları sevmiyor olabilirsin. Amenna.
Ama inanki kafayi sana taktıkları yok. Sana gıcık olmuyorlar. Aslında sana yardımcı oluyorlar. Biraz daha esnek yaklasmaya bak..böyle ömür geçmez
Beni aydınlattın arkim kutsuyorum seni.Başına güzel bir şey gelirse sebebi benim bilkiEvet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .
Konu sahibi; eski üyelerin ,kayinvalide başta olmak üzere kayinaileye takıntısı ile bildiğimiz ----tereliye-- isimli arkadaştır.
Bir keresinde kv kendisine yarım kilo kıyma verdiği icin arkadaş öfkeden çıldırmıştı. "Ben dilenci miyim" diye.
Bir-çok konuda bahsetmiştir. Ama beni en çok şoka uğratan bu kıyma vakası olmuştur.
Fakat kesin olan konu sahibi arkadaş kv kişisini hic sevmiyor. Bu sebeple kadının tamamen iyi niyetle yaptığı şeyler de dahil olmak üzere her seyi ama her şeyi batıyor.
Daha fenası sevgili koNu sahibi arkadaş kv kp nin oğullarına bahşettikleri evde kalıyor.
Sevgili konu sahibi. Seni eskiden beri bilirim. Bu insanları sevmiyor olabilirsin. Amenna.
Ama inanki kafayi sana taktıkları yok. Sana gıcık olmuyorlar. Aslında sana yardımcı oluyorlar. Biraz daha esnek yaklasmaya bak..böyle ömür geçmez
Evet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .
Aynen aynen onun için yapmıyorum sen doğur bu terbiye herkese lazım
kız size kıyma görümcene pirzola gidiyordur , gaza getirmek gibi olmasındaOldu teşekkürler
Ben kvnin kötü niyetli olduğunu hiç düşünmedim. Tereliye isimli üyenin konusuna da bu yüzden yazmıyorum.Evet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .
Kimseyi evden kovmadım orayı yanlış hatırlamışsın ama sevmiyorum bu gerçekPardon, tereliye sen miydin? Hani şu kayinvalideyi, görümceyi evden kovan , sevmeyen..Ne oldu işin mi düştü ?
Daha olgunlaşmadın mı sen ? Annenin evinde de aķillanmamışsin..
Etrafında ki herkese sabır diliyorum..
Kocana kıyamiyorsan yemeğini sen yap.
Yok olmuyor umrumda değil diyorsan kocan her akşam annesine yemeğe gitsin..Yok o da olmaz değil mi ? yoksa sen cinnet geçirirsin.Ailesine giderse adama hayatı zindan edersin.
Teşekkür ederim bu armağan için gözardı edeyim dur seni birdaha gözüme gözükmeBen artik yazmam sana ... zaten cok popülermışsin.
Anlatmasini istedigimizden emin miyizkitap oku.
bak kaç sene geçti hala derdini anlatamıyorsun.
EyvallahOkuyorum okuyorum kvde de suç aramaya çalışıyorum basliginiza istinaden, bulamıyorum ve sonra sizin kadına takmış olduğunuz sonucuna ulasiyorum
Anlatmasini istedigimizden emin miyiz ♥
Gözardı ettiğim arkadaşlar lütfen konularıma ısrarla yorum yazmayın arada bir bakıyorum acaba hatamı ettim diye ama yok en iyisini yapmışım yormayın kendinizi siz kendinizi biliyorsunuz ya lütfen bana takıntılı diyen siz nesiniz o zaman yorum kalabalığı yapmayalım iyi günler
Bazı konular mı pes artık yaaa valla pes şu günlerde kızamıyorum bakya aslında bazı konularında haklı olduğu noktalar vardı ama o kadar kendini ifade edemiyor ki ne demek istediğini anlatamıyor.
Tek sen değilsinbana dedin anladım
yorulmuyorum üzülme..
Zaten kırılmış bir kızım üzdün beni gidiyorumGözardı ettiğim arkadaşlar lütfen konularıma ısrarla yorum yazmayın arada bir bakıyorum acaba hatamı ettim diye ama yok en iyisini yapmışım yormayın kendinizi siz kendinizi biliyorsunuz ya lütfen bana takıntılı diyen siz nesiniz o zaman yorum kalabalığı yapmayalım iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?