Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde
Bilmesin nolacak ki? Kadinin gorevi erkege hizmet degildir. Eli ayagi tutan herkes kendi yemegini temizligini yapar.

Sizin çocukta yokmuş elbette yeni doğum yapmış kızına destek olmaya gitmek ister kadın. Bu sizi ilgilendirmez ki, gider orada kalır. Eşinize yemek yapmak sizin sorumluluğunuzda hoş adam pide yerm demiş. Biz ramazanda orucu kahvaltılıkla bile açtık bişey olmuyor, 30 gün kuzu kol yapılmaz ki ? 25 yaşındaymışsınız çok gençsiniz anne olacaksınız daha tedavi olun lütfen.

Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde
ee kadın yemek yapmayı bilmiyormuş o zaman, daha ne yemek istiyorsunuz kadından ? adamı 25 yaşına kadar anne sütüyle büyüttü demek ki

Cok belli. Inanki. Bak surda kac kisi yorum yapti dil papuç. Senin birseyin eksik kalmis ama caresi bende degil.
Üslubun beni benden aldı... İşte bu kadar ya insanın kendini belli etmesi...Ahlak şifası için dua edeceğim sana iyi günler

Üslubun beni benden aldı... İşte bu kadar ya insanın kendini belli etmesi...Ahlak şifası için dua edeceğim sana iyi günler

Ben 36 yasindayim ben aile terbiyesi aldim ama sen alamamissin . aile terbiyesi 2 yasindan itibaren veriliyor. Annenlere gitmisken 2 yaştan başlayin ancak.

Ben 36 yasindayim ben aile terbiyesi aldim ama sen alamamissin . aile terbiyesi 2 yasindan itibaren veriliyor. Annenlere gitmisken 2 yaştan başlayin ancak.
Gerçekten çok belli almadığınız üzüldüm sonradan da olmaz ama dua edilmeli kesinlikle ah canım kıyamam

Gundelikci veriyorsun parasini yapiyorlar. Esinize yemek de yaparlar. Konusmadiginiz kvden rica etmekten daha guzel
Kendi evimin işi bana zor gelmiyor eşim nasıl dışarda çalışıyorsa bende evde çok şükür böyle bir ihtiyacım yok.Kayinvalidemle konuşuyorum ayda bir ziyarete gittikçe o aradıkca konuşmasam telefonu açmazdım

O gün gelsin, yapmasın sonra düşünürsünüz.
Sözünden dönerse evinde kalırsın.
Sanki o değil de sen ona sarmışsın gibi geldi
Ben derdi neden anlamadım?
Anlamadim konuyu
Böyle saçma konu görmedim asgfhfjfjd
Ben olsam yapmazdım
Testi kırılmadan misal..
Neden bu kadar art niyetlisiniz?
Ben bu evde yalnız kalamıyorum
Türkçe dublaj ne zaman vizyona giriyor ?
Ne kadar garipsiniz ya.
Kaldiki size sarilmis bir vaziyet gormedim ben
Desteklik bir ruh haliniz var.
konudaki asıl sorunu bu ortamda gidip annenizde kalmak olarak gördüm a
sizin tek kalamamaniz altindaki sorun nedir
Dert etmeyin koskoca adam.
Kadin sana ne guzel halini hatrini soruyor
Senin zaten kadin hasta
hiç öyle görünmüyor .
Kayınvalide takıntısı diyelim, tereliye miydi,
İsyerinde iftar yapacaksa zaten yemek verirler ki.
Ya anlamadigim kızı kızı deyip duruyorsu
koca sizin kocanız yemeği
Biz mi buyuttuk ya
Biz nerden bilelim müneccinmiy

Evet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .

Konu sahibi; eski üyelerin ,kayinvalide başta olmak üzere kayinaileye takıntısı ile bildiğimiz ----tereliye-- isimli arkadaştır.

Bir keresinde kv kendisine yarım kilo kıyma verdiği icin arkadaş öfkeden çıldırmıştı. "Ben dilenci miyim" diye.

Bir-çok konuda bahsetmiştir. Ama beni en çok şoka uğratan bu kıyma vakası olmuştur.

Kv gerçekten kötü niyetli midir bilemem.

Fakat kesin olan konu sahibi arkadaş kv kişisini hic sevmiyor. Bu sebeple kadının tamamen iyi niyetle yaptığı şeyler de dahil olmak üzere her seyi ama her şeyi batıyor.

Daha fenası sevgili koNu sahibi arkadaş kv kp nin oğullarına bahşettikleri evde kalıyor.

Sevgili konu sahibi. Seni eskiden beri bilirim. Bu insanları sevmiyor olabilirsin. Amenna.

Ama inanki kafayi sana taktıkları yok. Sana gıcık olmuyorlar. Aslında sana yardımcı oluyorlar. Biraz daha esnek yaklasmaya bak..böyle ömür geçmez

Pardon, tereliye sen miydin? Hani şu kayinvalideyi, görümceyi evden kovan , sevmeyen..Ne oldu işin mi düştü ?

Daha olgunlaşmadın mı sen ? Annenin evinde de aķillanmamışsin..
Etrafında ki herkese sabır diliyorum..

Kocana kıyamiyorsan yemeğini sen yap.
Yok olmuyor umrumda değil diyorsan kocan her akşam annesine yemeğe gitsin..Yok o da olmaz değil mi ? yoksa sen cinnet geçirirsin.Ailesine giderse adama hayatı zindan edersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…