- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
İyiyim ben Allah sana şifa versinRabbim şu 3 aylarin hürmetine şifa versin sana.
Bilmesin nolacak ki? Kadinin gorevi erkege hizmet degildir. Eli ayagi tutan herkes kendi yemegini temizligini yapar.Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde
Ben aslında biliyorumda şaşırmay bekliyorumBiz nerden bilelim müneccinmiyiz
Hala hayata kendi çerçevenizle bakıyorsunuz ne diyeyim evet kadının görevi o değil ok iyi günlerBilmesin nolacak ki? Kadinin gorevi erkege hizmet degildir. Eli ayagi tutan herkes kendi yemegini temizligini yapar.
İyiyim ben Allah sana şifa versin
ee kadın yemek yapmayı bilmiyormuş o zaman, daha ne yemek istiyorsunuz kadından ? adamı 25 yaşına kadar anne sütüyle büyüttü demek kiDoyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde
Siz kendiniz dediniz gundelikci degilim diyeHala hayata kendi çerçevenizle bakıyorsunuz ne diyeyim evet kadının görevi o değil ok iyi günler
Üslubun beni benden aldı... İşte bu kadar ya insanın kendini belli etmesi...Ahlak şifası için dua edeceğim sana iyi günlerCok belli. Inanki. Bak surda kac kisi yorum yapti dil papuç. Senin birseyin eksik kalmis ama caresi bende degil.
ee kadın yemek yapmayı bilmiyormuş o zaman, daha ne yemek istiyorsunuz kadından ? adamı 25 yaşına kadar anne sütüyle büyüttü demek ki
Başkasının işini yapmak gündelikçilik olur yoksa evimin işini kim yapacakSiz kendiniz dediniz gundelikci degilim diye
Üslubun beni benden aldı... İşte bu kadar ya insanın kendini belli etmesi...Ahlak şifası için dua edeceğim sana iyi günler
GundelikciBaşkasının işini yapmak gündelikçilik olur yoksa evimin işini kim yapacak
Gerçekten çok belli almadığınız üzüldüm sonradan da olmaz ama dua edilmeli kesinlikle ah canım kıyamamBen 36 yasindayim ben aile terbiyesi aldim ama sen alamamissin . aile terbiyesi 2 yasindan itibaren veriliyor. Annenlere gitmisken 2 yaştan başlayin ancak.
Gerçekten çok belli almadığınız üzüldüm sonradan da olmaz ama dua edilmeli kesinlikle ah canım kıyamam
Kendi evimin işi bana zor gelmiyor eşim nasıl dışarda çalışıyorsa bende evde çok şükür böyle bir ihtiyacım yok.Kayinvalidemle konuşuyorum ayda bir ziyarete gittikçe o aradıkca konuşmasam telefonu açmazdımGundelikciveriyorsun parasini yapiyorlar. Esinize yemek de yaparlar. Konusmadiginiz kvden rica etmekten daha guzel
O gün gelsin, yapmasın sonra düşünürsünüz.
Sözünden dönerse evinde kalırsın.
Sanki o değil de sen ona sarmışsın gibi geldi
Ben derdi neden anlamadım?
Sorun ne ?
Anlamadim konuyu
Mecbur mu ?
Böyle saçma konu görmedim asgfhfjfjd
Ben olsam yapmazdım
Dert nee,
Testi kırılmadan misal..
Neden bu kadar art niyetlisiniz?
Ben bu evde yalnız kalamıyorum
Türkçe dublaj ne zaman vizyona giriyor ?
Ne kadar garipsiniz ya.
Kaldiki size sarilmis bir vaziyet gormedim ben
Desteklik bir ruh haliniz var.
konudaki asıl sorunu bu ortamda gidip annenizde kalmak olarak gördüm a
sizin tek kalamamaniz altindaki sorun nedir
Dert etmeyin koskoca adam.
Kadin sana ne guzel halini hatrini soruyor
Senin zaten kadin hasta
hiç öyle görünmüyor .
Kayınvalide takıntısı diyelim, tereliye miydi,
İsyerinde iftar yapacaksa zaten yemek verirler ki.
Ya anlamadigim kızı kızı deyip duruyorsu
koca sizin kocanız yemeği
Biz mi buyuttuk ya
Biz nerden bilelim müneccinmiy
Aynen aynen onun için yapmıyorum sen doğur bu terbiye herkese lazımSakin cocuk dogurma yeni nesile yazik senin türünü kisirlastirmali
Budur.Sanki o değil de sen ona sarmışsın gibi geldi konuyu okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?