Evde kalmış muamelesi görüyorum..

O tipler herkesin başında var. Evet benim öyle oldu. Birçoğunun çocuğu büyüdü benim ise bebeğim var. Ee? Sadece onların aşamalarını ben şimdi yaşıyorum bir fark yok yani. Hiçbir şeyde olmuyor merak etmeyin. Nasipse evlenirsiniz, çocuğunuz olur çokta güzel bakar büyütürsünüz.

Allah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm dünya gözüyle şu bekarları darlama isteği bende de olacak mı merak etmiyor değilim.

Bravo size..
Ben yapamıyorum, zor geliyor..
Şu an bebeğiniz var, olduğu kadar olsun..
Benim tatlı namına yaptığım tek şey nutellalı ekmek..

Evlenmek kolay bir şey değil yani.Çocuk sahibi olmak için evlenilmez sırf evlenmek için evlenmek de ileride mutsuzluğa boşanmalara yol açabiliyor ne yazık ki.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..Kısmet olursa evlenirsiniz bu kadar zorlamaya gerek yok evlen evlen diye yani.

25 yaşındayım okul bitti kpssden 84 aldım çalışıyordum özel bir şirkette ben bile insanlar için evliliğe hazırım. Okul bitmiş 25 olmuşum potansiyel gelin adayı oldum herkes evlen aklına yatanlarla bir çay iç diye konusuyo insanlar sürekli beklenti içinde. Önce okul ne zaman bitecek biter ne zaman ise gireceksin o olur düğün ne zaman çocuk ne zaman emeklilik ne zaman hep böyle zaten

İnsan ne zaman evlenir, biriyle ömrünü geçirmeye karar verdiğinde değil mi?
Böyle bir kararın nasıl "geç"i olabilir?
Evlilik için acele etmek, vaktinden önce karar almak olur da geç kalmak diye bir şey yok yani.
Mutlu olacağınız kişi ne zaman çıkarsa karşınıza, o zaman evlenirsiniz. Acele edenlerin konularını görüyoruz burada, panikle alınmış kararlar pek hayırlı olmuyor.

Iste benim basimdaki derdin aynısı. Bütün arkadaslarimin nisan kina düğünlerini yaptim. Bütün darisi başına sira sende dualarını aldim ama es adayının tomurcugunun tomurcugu bile yok. Elimde olsa evlenicem susturacam hepsini ama malesef. Ve ogretmen olup evlenmeyince daha zor herkes ogretmen kiz arıyormuş da neden ben evlenemiyormusum offff darlanma konu sahibi yalniz degilsin demeye geldim

Rahatsız olduğumu dile getiriyorum anneme. Arkadaslarım hepsi evli olduğu icin Ee mutlaka lafı açılıyor ve konusuyorlar
Sizinle yasitiz,benim de arkadaslarimin hepsi evli ama hiç böyle bir muhabbete tanık olmadım.
Evet. Aileme de bakmak zorundayım. Biraz birikim de yapıyorum. :) ondan mı bu kadar mutsuzum acaba
Bence sebep bu.
Öğretmensiniz, çoğu insandan daha çok para kazanıyorsunuz ve izin tarihleriniz var. Mesela ne yapıyorsunuz? Ev kızı gibi evde oturuyorsanız ,evlenen insanlara özenmeniz ya da bu tarz sorular duymaniz çok normal. Ben de akraba düğünlerine gidiyorum. Benden çok daha küçük,daha mezun olmamış kızları 'yok mu sende birşeyler?' diye darlıyorlar, ama sıra bana gelince es geçiyorlar:) Almanya'ya gittin mi? Falan diye başka sorular soruyorlar :)) "gez kızım, hazır sorumluluğun yok, en iyisi dolaş dünyayı" falan diyor mesela ananem, onun yaşlı arkadaşları vs vs... Çünkü (dışarıdan bakana) güzel bir hayatım var. Sülalede gezen tek kadınım. Bekar da hayatımı keyifle sürdürdüğüm icin evlilik sorusu sormuyorlar..
Ben de zaten evliliği düşünmüyorum.
Ama paramı aileme versem, düğünden düğüne gece gezmesine çıkmış olsam herhalde isterdim evliliği.
Bence ailene verdigin parayı kademe kademe azalt ve kendine harca. Deneyim kazanmaya, anı biriktirmeye ..
Sonucta annen bunca evlen baskısı yapıyorsa senden gelen parayi kaybetmeyi göze almış demektir.
Elbet başlarının çaresine bakarlar.
Hiç yoktan her ay 300 TL daha az ver ve o 300 TL ile kendini mutlu edecek şeyler yap. Kayak olur, gölet gezisi olur,sevdiğin bir dans kursu olur,birkaç aksam güzel bir fasılda - eğlence mekanında arkadaşlarınla eğlenmek olur...
Hem bekarliginin tadını cikartirsin,elalem ne dedi aklına girmez. Hem de farklı farklı ortamlara girip çıkınca bakarsın yeni yeni flortlerin olur,içlerinde beyaz atlı prensinle tanişirsin.

27 yaşındayken evlenmek aklımın ucundan geçmiyordu böyle bir ihtimal bile yoktu 31 yaşındayken evli ve 2 çocuk sahibiydim :) kendim bile inanmıyordum 3 senede değişen hayatıma, demek ki kader kısmet diye bişey varmış hayat insana süprizler yapabiliyor çok takılmayın keyfinize bakın 13 yıldır evliyim kirli çamaşır sepetinin dibini görmedim evlilik sorumlulukları ve zorunlulukları artıran bir kurum ne kadar geç olursa o kadar iyi olacaksa da klasik tabirle helal süt emmiş hayırlı birini çıkarsın Allah karşınıza :)

Beni de cocuk icin darliyorlar artik kısırım ben dedim belki kurtulurum diye ama yok. Ben de kalp kırmaya başladım sen yaptın da noldu al yaptığın bu sanki biseymis gibi diye diye etrafta kimse agzini acamaz oldu. Kır, kırılması gerekenleri. Evlenmekte cok guzel birsey degil bu kadar abartmayin. Boklunun tekinin annesi oluyorsunuz resmen. Herseyi istiyorlar herseyi yapmak zorundasin. Özgür yasayin biraz kırın zincirlerinizi üzmeyin kendinizi böyle. Keske ben de evlenmeseydim ama evlendim iste.

Ben de 27 de evlenmiştim.En güzel yaş hem de öğretmensin neden ailen böyle söylüyor ki kısmet ne zamansa o zaman yani.Allah hayırlısını çıkartsın hiç de üzülme

Üzülmeyin lütfen. Ben hayırlısını diliyorum Allahtan

İnsallah allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…