Sallamayın. Takmayın. Duymayın. Siz ne derseniz deyin onlar istedikleri gibi düşünecekler. O yüzden uzaklaşın.Ben de görüşmüyorum. Üzüldüğümü Bİle bile dile getiriyorlar. Nasıl olmaz sende biseyler vardır da sen söylemiyorsun diyorlar bir de
Okumuş etmiş kadın mutlu bir yuva , yanında ona arkadas ve sevgili olabilecek bir Eş ve de evlat sahibi olmak isteyemez mi ?
Bu istekler sadece okumamış Kadınlara mı Özgü ?
O tipler herkesin başında var. Evet benim öyle oldu. Birçoğunun çocuğu büyüdü benim ise bebeğim var. Ee? Sadece onların aşamalarını ben şimdi yaşıyorum bir fark yok yani. Hiçbir şeyde olmuyor merak etmeyin. Nasipse evlenirsiniz, çocuğunuz olur çokta güzel bakar büyütürsünüz.Şuraya yorum yapan hanımlardan evli olanlar var kendilerini tenzih ederek söylüyorum ki, daha dün bir arkadaşımla konuşurken sende evlen artık yok mu hala biri dedi. Can ciğer başka bir arkadaşım senin çocugun oldugunda benimki büyümüş olacak seni görürüm o zaman dedi. Hayır anlamadığım bir zamanlar hepiniz bekardınız ne oldu da biz lanet kız kurusu olduk siz evininizin sultanı... Açıkçası görüştüklerimde istediğim enerjiyi yakalayamadım ve ertesi güne pişman uyanmamak için evlenmek için evlenemem diye düşünüyorum. Yani artık akraba arkadaş falan geçtim tanımadıgım insanlar bile bekarlığıma laf eder olmuş. Cidden ıssız adaya atsınlar diyorum az kafa dinlerim belki.
Allah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm dünya gözüyleO tipler herkesin başında var. Evet benim öyle oldu. Birçoğunun çocuğu büyüdü benim ise bebeğim var. Ee? Sadece onların aşamalarını ben şimdi yaşıyorum bir fark yok yani. Hiçbir şeyde olmuyor merak etmeyin. Nasipse evlenirsiniz, çocuğunuz olur çokta güzel bakar büyütürsünüz.
Yarim kalmis yazamamisim tamamini..ben bankada calisirken en erken 7 de subeden cikar ve en erken 8 de evde olurdum.evet yazdigim gibi corba salata pilav ana yemek yapardim.hatta bir sonraki gun esimin is yerine goturecegi yemegi hazirlardim.cayin yanina pastam poacam haftasonundan yapardim hep olurdu.Simdi evdeyim bebegim var vakit bulamiyorum hicbirseye.
İnşallahAllah razı olsun. İnşallah o günleri de görürüm dünya gözüyleşu bekarları darlama isteği bende de olacak mı merak etmiyor değilim.
Sizinle yasitiz,benim de arkadaslarimin hepsi evli ama hiç böyle bir muhabbete tanık olmadım.Rahatsız olduğumu dile getiriyorum anneme. Arkadaslarım hepsi evli olduğu icin Ee mutlaka lafı açılıyor ve konusuyorlar
Bence sebep bu.Evet. Aileme de bakmak zorundayım. Biraz birikim de yapıyorum. :) ondan mı bu kadar mutsuzum acaba
Öğretmendin dimi senYaşım cok geçmiş gibi geliyor bana
Ben de 27 de evlenmiştim.En güzel yaş hem de öğretmensin neden ailen böyle söylüyor ki kısmet ne zamansa o zaman yani.Allah hayırlısını çıkartsın hiç de üzülme27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
İnsallah sagolun. Allah mutluluğunuzu bozmasınBen de 27 de evlenmiştim.En güzel yaş hem de öğretmensin neden ailen böyle söylüyor ki kısmet ne zamansa o zaman yani.Allah hayırlısını çıkartsın hiç de üzülme
Üzülmeyin lütfen. Ben hayırlısını diliyorum AllahtanBeni de cocuk icin darliyorlar artik kısırım ben dedim belki kurtulurum diye ama yok. Ben de kalp kırmaya başladım sen yaptın da noldu al yaptığın bu sanki biseymis gibi diye diye etrafta kimse agzini acamaz oldu. Kır, kırılması gerekenleri. Evlenmekte cok guzel birsey degil bu kadar abartmayin. Boklunun tekinin annesi oluyorsunuz resmen. Herseyi istiyorlar herseyi yapmak zorundasin. Özgür yasayin biraz kırın zincirlerinizi üzmeyin kendinizi böyle. Keske ben de evlenmeseydim ama evlendim iste.
İnsallah allah razı olsun27 yaşındayken evlenmek aklımın ucundan geçmiyordu böyle bir ihtimal bile yoktu 31 yaşındayken evli ve 2 çocuk sahibiydim :) kendim bile inanmıyordum 3 senede değişen hayatıma, demek ki kader kısmet diye bişey varmış hayat insana süprizler yapabiliyor çok takılmayın keyfinize bakın 13 yıldır evliyim kirli çamaşır sepetinin dibini görmedim evlilik sorumlulukları ve zorunlulukları artıran bir kurum ne kadar geç olursa o kadar iyi olacaksa da klasik tabirle helal süt emmiş hayırlı birini çıkarsın Allah karşınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?