Nasip artık bu isler. Cok sagolun
27 yaş aşırı genç bir yaş, çok saçma böyle davranmaları. İleride nasıl bir hayatın olur bilmem ama duayla olmaz bu işler. Ortam yaratman lazım kendine.27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
:)) ah rica ederim hayatının baharındasın, neye geç kaldın Allah aşkına, nişanlılık dönemi stresinemi? Düğün de takı kavgasınamı? Kaynana görümce elti üçlüsünemi? Evlendikten sonra anamda anam diyen koca kişisinemi? Şimdi sen işteyken ev işlerini yemeği annen yapıyordur, evlendikten sonra işten koştur koştur eve geleceksin, sen yemek yetiştireyim derken koltukta yayılmış kocanın çamaşırları yıkandımı ütülendimi düşüneceksin, sonra bulaşık Faslı derken tam iki lokma dinleneyim derken kocanın gönlünü yapacaksın ve daha birsürü şey...Hayatımda biri olsa tabi üzülmezdim. Ama öyle biri de Yok bu yüzden cok üzülüyorum cok geciktim gibi geliyor
27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Akşam 7 lerden 8 lerde gelip çorba salata pilavSize katılıyorum. Beni de sırf mesleğim için tercih edecek adam yürüyüp gidebilir, işim olmaz.
Maalesef öğretmen kadınlara karşı toplumda mantalite bu. Çok yazık.
Tüm gün çalışan eşine tabi akşam her işi yaptıramıyorlar, kendi de eşi de saat 7'lerde gelince kadın o saatten sonra ya mutfağa girmez, girse de öyle kallavi yemek yapmaz.
En iyi ihtimal kadın yemek yaparken haliyle salata da sofra kurmada yardım edeceksin.
Bunu biliyorlar, o yüzden utanmadan bu zihniyetteki tipler öğretmen eş ararlar.
Memur eş, tüm gün özelde çalışan kadın istemezler.
Uyanık geçinen düşüncesiz tipler işte..
Arkadaşınız da eşine affedersiniz ama az ye de kendine uşak tut o zaman, dinlenmek benim de hakkım desin..
Eşi yerine üç kuruş paranın hesabını yapan kocaya bu cevap kibar bile..
Allah size de kiymetinizi bilecek hayırlı bir eşle beraber hayırlı bir evlilik nasip etsin.Allah sizi daha da mutlu eder insallah. Hayırlısını diliyorum ben de
Evet etkileniyorum malesef hayırlsı diyelimçok saçma ama ister istemez çevreden etkileniyor insan
etrafınızdaki insanlar 30-35 lerinde kendi ayakları üzerinde duran, belirli bir eğtim ve kariyer basamaklarını tırmanmış kişiler olsaydı bukadar hissettmezdiniz baskıyı
çok kafaya takmayın, mutsuz sağlıksız bir evlilik yapacağınıza biraz bekleyin ve huzuru buldugunuz biriyşe evlenin derim ben
Haklısınız belki de. Arayışa da girmek istemiyorum27 yaş aşırı genç bir yaş, çok saçma böyle davranmaları. İleride nasıl bir hayatın olur bilmem ama duayla olmaz bu işler. Ortam yaratman lazım kendine.
İnsallah cok sagolun :):)) ah rica ederim hayatının baharındasın, neye geç kaldın Allah aşkına, nişanlılık dönemi stresinemi? Düğün de takı kavgasınamı? Kaynana görümce elti üçlüsünemi? Evlendikten sonra anamda anam diyen koca kişisinemi? Şimdi sen işteyken ev işlerini yemeği annen yapıyordur, evlendikten sonra işten koştur koştur eve geleceksin, sen yemek yetiştireyim derken koltukta yayılmış kocanın çamaşırları yıkandımı ütülendimi düşüneceksin, sonra bulaşık Faslı derken tam iki lokma dinleneyim derken kocanın gönlünü yapacaksın ve daha birsürü şey...
Lütfen ! Acele etme , geç kalmak bazen iyidir:)
Allah en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size de. Üzmeyin lütfen kendiniziHerşey nasip kismet hiç üzme kendini lütfen..
Senin elinde olan bişey degil bu nasip ise gelir yemenden nasip değil ise ne gelir elden.. insanlar konuşur sen aldırma..
Bende evliyim çocuğum olmuyor 32 yaşındayım..
Millet sürekli laf çakıyor ben senin yaşındayken bütün çocuklarım ı doğurmuştum.. ohoooo sen çok geç kalmışsın diyip canımı sıkıyorlar..
Üzülüyorum kimse ile görüşmek istemiyorum ama kendimi üzdüğüm le kalıyorum. Onlar hayatına devam ediyor..
Geç olsun hayırlı olsun diyorum sende öyle de canım...
İnsallah cok sagolunAkşam 7 lerden 8 lerde gelip çorba salata pilav
Allah size de kiymetinizi bilecek hayırlı bir eşle beraber hayırlı bir evlilik nasip etsin.
Haklısınız hakkımızda hayırlsıArtık evlenme yaşı yükseldi.
Bunu hiç dert etmeyin.
Günümüz yaşama koşulları, üniv bitir. Kpss hazırlan oldu olmadı çalışma hayatı derken zaten sizin gibi üniv mezunu kişiler de 27 sn sonra gözü evlenmek için açılıyor.
Herşey nasip kismet hiç üzme kendini lütfen..
Senin elinde olan bişey degil bu nasip ise gelir yemenden nasip değil ise ne gelir elden.. insanlar konuşur sen aldırma..
Bende evliyim çocuğum olmuyor 32 yaşındayım..
Millet sürekli laf çakıyor ben senin yaşındayken bütün çocuklarım ı doğurmuştum.. ohoooo sen çok geç kalmışsın diyip canımı sıkıyorlar..
Üzülüyorum kimse ile görüşmek istemiyorum ama kendimi üzdüğüm le kalıyorum. Onlar hayatına devam ediyor..
Geç olsun hayırlı olsun diyorum sende öyle de canım...
Akşam 7 lerden 8 lerde gelip çorba salata pilav
Allah hepimiz icin hayırlısını versin insallah. Cok sagolunCevreden hiç etkilenme cnm. Bizim sülalede kızlar fazladır. Ben 27, ablam 40, diğer ablam 44, kuzenlerim 32, 29, 36 vs gibi yaşlarda evlendi. Daha çok kuzen var da örnek bu kadar verim dedimbir kuzenim de 37 yaşında bekar ve o da nasibini bekliyor.
Anlayacağın herşey nasip işi. Rabbim den hayırlısını dile. Bi kuzenim 18 de evlendi. İki çocukdan sonra boşandı. Kocası itin teki çıktı.
Erken evlilik olunca illa mutluluk olur sanma. Hayatın akışına bırak.
Yarim kalmis yazamamisim tamamini..ben bankada calisirken en erken 7 de subeden cikar ve en erken 8 de evde olurdum.evet yazdigim gibi corba salata pilav ana yemek yapardim.hatta bir sonraki gun esimin is yerine goturecegi yemegi hazirlardim.cayin yanina pastam poacam haftasonundan yapardim hep olurdu.Simdi evdeyim bebegim var vakit bulamiyorum hicbirseye.Ben eve 7,30, 8 civarlarında geliyorum.
Sizin yemekler daha iyiymiş, benim yaptığım şey eğer hafta sonundan yemek kalmamışsa hafta içi yemek yapmam.Enerjim olmuyor, sadece yumurta, işte çoğunlukla bir gün patatesli yumurta bir gün peynirli yumurta oluyor.
Beğenmeyen girer mutfağa kendi yapar.
Çalışan bayansınız bunları yapmanız bir emek.
27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Hadi ya. Allah yardımcınız olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Korkuyorum ben desırf evlenmek için bende aynı şeyi yapmıştum zamanında evde kaldım diye evlendim saçma sapan biriyle milleti sustrumak için. ne mi oldu? 1 yıl sonra boşandım ama değişmiyor şimdi 2. yi bul diye baskı :)) bizim örf adetler böyle değişmez.
amin canım evlensen bu sefer çocuk diye tuttururlar. millet dedikoducu hrkes birbirini rontluyor bu ülkede . kadın olmak çok zor aslında en iyisi ben evlenmek istemiyorum iyiyim böyle ekmeğimi de kazanıyorum ohh mis demek ve onları susturmak ama işte oda olmuyor gönül istiyor evliliğiHadi ya. Allah yardımcınız olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?