Sizin gibi eğitimci bir hanıma bu tür dertler yakışmıyor kaldı ki çok güzel yaşlar zamanındasınız tadını çıkarın27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Hayırlısını diliyorum. Bakalım nasibimizde ne varamin canım evlensen bu sefer çocuk diye tuttururlar. millet dedikoducu hrkes birbirini rontluyor bu ülkede . kadın olmak çok zor aslında en iyisi ben evlenmek istemiyorum iyiyim böyle ekmeğimi de kazanıyorum ohh mis demek ve onları susturmak ama işte oda olmuyor gönül istiyor evliliği
Ben de görüşmüyorum. Üzüldüğümü Bİle bile dile getiriyorlar. Nasıl olmaz sende biseyler vardır da sen söylemiyorsun diyorlar bir deHiç takmayın kafanıza. Ben de 29 yaşında evlendim. Bütün arkadaşlarım benden önce evlendi. Benden önce çocukları oldu. Ben de evlendim benimde çocuğum oldu. Siz en başta size böyle hissettiren çevreden uzaklaşın. Ben bana bunları ima etmeye çalışanlarla o an kestim iletişimi. Hiç acımayın.
27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Bu işler güzellikle olmuyor vallahi.Tamamen takdiri ilahiValla öğretmen arkadaslar bile böyle konusuyor benimle. Gayet de güzelsin neden olmamış ki diyorlar o zaman daha sinir oluyorum. Kendimde bi eksiklik görüyorum o zmaan
İste anlatamadığım da bu. Kafaya takmasak da mutlaka can sıkıyorlar. O zaman da insan kendinde kusur arıyor. Allah yardımcımız olsunŞuraya yorum yapan hanımlardan evli olanlar var kendilerini tenzih ederek söylüyorum ki, daha dün bir arkadaşımla konuşurken sende evlen artık yok mu hala biri dedi. Can ciğer başka bir arkadaşım senin çocugun oldugunda benimki büyümüş olacak seni görürüm o zaman dedi. Hayır anlamadığım bir zamanlar hepiniz bekardınız ne oldu da biz lanet kız kurusu olduk siz evininizin sultanı... Açıkçası görüştüklerimde istediğim enerjiyi yakalayamadım ve ertesi güne pişman uyanmamak için evlenmek için evlenemem diye düşünüyorum. Yani artık akraba arkadaş falan geçtim tanımadıgım insanlar bile bekarlığıma laf eder olmuş. Cidden ıssız adaya atsınlar diyorum az kafa dinlerim belki.
Haklısnız. Allah büyük elbetBu işler güzellikle olmuyor vallahi.Tamamen takdiri ilahi
Cok sagolun27 yaşındasın evde kaldın diye üzülüyorsun. Yapma Allah aşkına dert etme bunu kendine ye iç gez toz hayırlısı çıkınca evlenirsin. Evlenicem diye bodozlama gitme evlenince ne oluyo sanki pişman olmaktansa bekar kal tadını çıkar çıkarabildiğin kadar
Allah hayırlı evlat etsin insallahMerhaba eşimle 27 yaşımda tanıştım.29 yaşımda evlendim ve kızımı dünyaya getirdik..lütfen üzülme kısmetin nereden geleceğini bilemezsin ama sırf çevrendeki insanlar evlendi ailende evlenmeni istiyor diye de bu hisse yapışma mutsuz olur ve negatif enerjiyi sürekli toparlarsın.. yaşının keyfini çıkar canım bulunduğun zaman nasıl ilerliyor bilemezsin..
Ben seni çok iyi anlıyorum böyle pozitif pozitif akışına bırakayım diyorsun gelip biri silip süpürüyor. Bu işler kesinlikle nasip takma diyecem ama biliyorum bu insanlarla mümkün değilİste anlatamadığım da bu. Kafaya takmasak da mutlaka can sıkıyorlar. O zaman da insan kendinde kusur arıyor. Allah yardımcımız olsun
Haklısnız evlilik her sey demek değil elbet. Cevrenizdekiler size her şeymiş gibi gösterirse her ne kadar bunu kafaya takmasanız da gece yastığa basınızı koyduğunuzda bu söylenenler beyninizi kemiriyor. Nasip diyorum ben deBu tarz konulara üzülüyorum. Keşke biraz hayatın ne kadar da kısa olduğunu erken yaşlarda kavrasak. 27 çok ama çok güzel bir yaş. Evlilik, bekarlık meselesi değil bu. İnsan her ne durumda ise tadını çıkara çıkara lezzet ala ala yaşasa keşke. Bunun bir matematiği yok ki. Amaç bu değil ki. İnsan bir mucize eseri milyonlarca genden seçilerek dünyaya geliyor ve hayatını ondan önce gelmiş insanların düşünce kalıplarına sıkışıp yaşıyor. Evlenince ne olacak misyon tamamlanacakmi. Bu mu ? Hani yavan diye bir kavram var ya, ne bileyim acele yapılmış yemek için falan söylenir lezzetsizdir ama sırf karın doyar falan. İşte öyle bişey bu hayatlar. Ben 31 yaşında evlendim. Benim tam yasimdi. Belki başkası için bu yaş 23 de olabilir. Ama benim için 31 di. Bilmem anlatabildim mi?
Aynen haklısın canım. Allah hayırlısını nasip etsin bizeBen seni çok iyi anlıyorum böyle pozitif pozitif akışına bırakayım diyorsun gelip biri silip süpürüyor. Bu işler kesinlikle nasip takma diyecem ama biliyorum bu insanlarla mümkün değil
Belki de öyledirDaha 27 yaşında gencecik,eğitimli öğretmenlerin evde kaldım falan demeleri beni üzüyor.Siz sanıyormusunuz ki evli arkadaşlarınız mutlu eminim sizin yeriniz de olmak için çıldırıyorlardır ama kuyruğu dik tutuyorlar işte
Okumuş etmiş kadın mutlu bir yuva , yanında ona arkadas ve sevgili olabilecek bir Eş ve de evlat sahibi olmak isteyemez mi ?okumuş etmiş kadının da koca diye üzülmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?