Evde kalmış muamelesi görüyorum..

Sizin gibi eğitimci bir hanıma bu tür dertler yakışmıyor kaldı ki çok güzel yaşlar zamanındasınız tadını çıkarın

Hiç takmayın kafanıza. Ben de 29 yaşında evlendim. Bütün arkadaşlarım benden önce evlendi. Benden önce çocukları oldu. Ben de evlendim benimde çocuğum oldu. Siz en başta size böyle hissettiren çevreden uzaklaşın. Ben bana bunları ima etmeye çalışanlarla o an kestim iletişimi. Hiç acımayın.

Hayırlısını diliyorum. Bakalım nasibimizde ne var

Ben de görüşmüyorum. Üzüldüğümü Bİle bile dile getiriyorlar. Nasıl olmaz sende biseyler vardır da sen söylemiyorsun diyorlar bir de

Şuraya yorum yapan hanımlardan evli olanlar var kendilerini tenzih ederek söylüyorum ki, daha dün bir arkadaşımla konuşurken sende evlen artık yok mu hala biri dedi. Can ciğer başka bir arkadaşım senin çocugun oldugunda benimki büyümüş olacak seni görürüm o zaman dedi. Hayır anlamadığım bir zamanlar hepiniz bekardınız ne oldu da biz lanet kız kurusu olduk siz evininizin sultanı... Açıkçası görüştüklerimde istediğim enerjiyi yakalayamadım ve ertesi güne pişman uyanmamak için evlenmek için evlenemem diye düşünüyorum. Yani artık akraba arkadaş falan geçtim tanımadıgım insanlar bile bekarlığıma laf eder olmuş. Cidden ıssız adaya atsınlar diyorum az kafa dinlerim belki.

Merhaba eşimle 27 yaşımda tanıştım.29 yaşımda evlendim ve kızımı dünyaya getirdik..lütfen üzülme kısmetin nereden geleceğini bilemezsin ama sırf çevrendeki insanlar evlendi ailende evlenmeni istiyor diye de bu hisse yapışma mutsuz olur ve negatif enerjiyi sürekli toparlarsın.. yaşının keyfini çıkar canım bulunduğun zaman nasıl ilerliyor bilemezsin..

27 yaşındasın evde kaldın diye üzülüyorsun. Yapma Allah aşkına dert etme bunu kendine ye iç gez toz hayırlısı çıkınca evlenirsin. Evlenicem diye bodozlama gitme evlenince ne oluyo sanki pişman olmaktansa bekar kal tadını çıkar çıkarabildiğin kadar

İste anlatamadığım da bu. Kafaya takmasak da mutlaka can sıkıyorlar. O zaman da insan kendinde kusur arıyor. Allah yardımcımız olsun

Cok sagolun

Allah hayırlı evlat etsin insallah cok sagolun

Bu tarz konulara üzülüyorum. Keşke biraz hayatın ne kadar da kısa olduğunu erken yaşlarda kavrasak. 27 çok ama çok güzel bir yaş. Evlilik, bekarlık meselesi değil bu. İnsan her ne durumda ise tadını çıkara çıkara lezzet ala ala yaşasa keşke. Bunun bir matematiği yok ki. Amaç bu değil ki. İnsan bir mucize eseri milyonlarca genden seçilerek dünyaya geliyor ve hayatını ondan önce gelmiş insanların düşünce kalıplarına sıkışıp yaşıyor. Evlenince ne olacak misyon tamamlanacakmi. Bu mu ? Hani yavan diye bir kavram var ya, ne bileyim acele yapılmış yemek için falan söylenir lezzetsizdir ama sırf karın doyar falan. İşte öyle bişey bu hayatlar. Ben 31 yaşında evlendim. Benim tam yasimdi. Belki başkası için bu yaş 23 de olabilir. Ama benim için 31 di. Bilmem anlatabildim mi?

İste anlatamadığım da bu. Kafaya takmasak da mutlaka can sıkıyorlar. O zaman da insan kendinde kusur arıyor. Allah yardımcımız olsun
Ben seni çok iyi anlıyorum böyle pozitif pozitif akışına bırakayım diyorsun gelip biri silip süpürüyor. Bu işler kesinlikle nasip takma diyecem ama biliyorum bu insanlarla mümkün değil

Haklısnız evlilik her sey demek değil elbet. Cevrenizdekiler size her şeymiş gibi gösterirse her ne kadar bunu kafaya takmasanız da gece yastığa basınızı koyduğunuzda bu söylenenler beyninizi kemiriyor. Nasip diyorum ben de

Ben seni çok iyi anlıyorum böyle pozitif pozitif akışına bırakayım diyorsun gelip biri silip süpürüyor. Bu işler kesinlikle nasip takma diyecem ama biliyorum bu insanlarla mümkün değil
Aynen haklısın canım. Allah hayırlısını nasip etsin bize

Daha 27 yaşında gencecik,eğitimli öğretmenlerin evde kaldım falan demeleri beni üzüyor.Siz sanıyormusunuz ki evli arkadaşlarınız mutlu eminim sizin yeriniz de olmak için çıldırıyorlardır ama kuyruğu dik tutuyorlar işte

Belki de öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…