- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
Arkadaşlar evde her zaman eşinize güzel görünmek için makyajlı ve güzel giyinip mi geçirirsiniz gününüzü? Yoksa eşofmanla, rahat kıyafetle yada salaş bir şekilde mi durursunuz?
Eşinizle birlikte olmadan cinsel açıdan, her zaman hazırlanır mısınız? Çekici giyinmek gibi yada makyaj yapmak gibi, Yoksa spontane mi olur genelde.
ben genelde bakimliyimdir.makyajimi da yaparim o gelmeden.ama suan hamilelikden dolayi kocaman bir gobegim varve kendimi hic seksihissetmiyorum :çok üzgünüm: saglik problemimden dolayi cinsel yasamada ara verdik kendimi iyice cirkin hissetmeye basladim
Aaa canım benim öyle hissetme sen kendini. Keşke bende hamile olabilsem de 9 buçuk ay seksi hissetmesem kendimi.
Üzülme sakın.
Benim eşim genelde evde. Evden çalışıyor ve bu yüzden sabah kalkınca üşeniyorum hemen makyaj yapmaya. Her gün de zor geliyor açıkçası.
ozaman Allah insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin canim..bende zaman zaman useniyorum ama cogunlukla evdede olsam makyajliyimdir.hatta itiraf etmem gerekirse makyajimi once kendim icin daha sonra esim icin yapiyorum.kaydirigubbakcemile3ustum basim duzgun,makyajimda olunca kendimi daha iyi hssediyorum...
Bende o şekilde olmam lazım. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Önce kendin için yapmalısın.
Peki cinsellikte önceden hazırlanma konusunda diyecek bir şeyiniz var mı arkadaşlar? Eşiniz size "hazırlan süslen ben geliyorum" gibi şeyler demesine gerek kalır mı? Yani her zaman jartiyer falan yada ne bileyim o tür şeyler giyer misiniz yoksa spontane mi olur bazı şeyler?
bizim spontane oldugu cok nadirdir.ben genelde hazirlanirim.herzaman jartiyer giymesemde .guzel geceliklerimden falan giyerdim...artik koca gobekle birsey giycek halimde kalmadi cinsellikde kalmadi
Her sabah 6da kalkarım, kapatıcı, fondoten, ruj, parlatıcı, bronzlaştırıcı sürüp, dişlerimi fırçalayıp, topuklu ayakkabılarımı ve süper mini elbisemi giyer, eşimi uyandırırım, akşamları da süper sexy iç çamaşırları giyer, makyaj yapar, kapıya çıkar, eşikte bacak bacak üzerine oturur onu karşılarım.Ay yazarken bile ben bunaldım, var mıdır böyle kendini sexy sindirella sanıp sabah, akşam boya küpüne boyanıp, eşikte çamaşırlarıyla eşini bekleyen? Sponten olmasından yanayımdır herşeyin.Ayıcıklı pijamalarımı da giysem, gecelik bile giysem ya da hiçbirşey giymemiş bile olsam, canımız istiyorsa istiyoruzdur, gelemem öyle kasıntı işlere :)
valla bu konuda kendimi hiç kasmam zemuszemus
bazen eşim gelmeden süslenir makyajımı yaparım
bazende eşorfmanlarımla karşılarım
maksat makyajlı olmaksa her gün yüzümü boya küpüne çeviremem hem o da istemez
eşorfmanlıda olsam o gelmeden dişlerimi fırçalar saçıma başıma düzen verir biraz parfüm sıkarım
zaten her zaman ona karışılarken gözlerimin içi güler bu da ona yeterde artar bile :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?