Evde makyajlı ve hoş giyimli mi olursunuz, yoksa rahat, salaş bir şekilde mi?

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Arkadaşlar evde her zaman eşinize güzel görünmek için makyajlı ve güzel giyinip mi geçirirsiniz gününüzü? Yoksa eşofmanla, rahat kıyafetle yada salaş bir şekilde mi durursunuz?
Eşinizle birlikte olmadan cinsel açıdan, her zaman hazırlanır mısınız? Çekici giyinmek gibi yada makyaj yapmak gibi, Yoksa spontane mi olur genelde.

ben genelde bakimliyimdir.makyajimi da yaparim o gelmeden.ama suan hamilelikden dolayi kocaman bir gobegim var ve kendimi hic seksihissetmiyorum :çok üzgünüm: saglik problemimden dolayi cinsel yasamada ara verdikkendimi iyice cirkin hissetmeye basladim

Aaa canım benim öyle hissetme sen kendini. Keşke bende hamile olabilsem de 9 buçuk ay seksi hissetmesem kendimi.
Üzülme sakın.
Benim eşim genelde evde. Evden çalışıyor ve bu yüzden sabah kalkınca üşeniyorum hemen makyaj yapmaya. Her gün de zor geliyor açıkçası.

ozaman Allah insallah en kisa zamanda sanada nasip etsin canim..bende zaman zaman useniyorum ama cogunlukla evdede olsam makyajliyimdir.hatta itiraf etmem gerekirse makyajimi once kendim icin daha sonra esim icin yapiyorum.kaydirigubbakcemile3ustum basim duzgun,makyajimda olunca kendimi daha iyi hssediyorum...

Bende o şekilde olmam lazım. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Önce kendin için yapmalısın.

Peki cinsellikte önceden hazırlanma konusunda diyecek bir şeyiniz var mı arkadaşlar? Eşiniz size "hazırlan süslen ben geliyorum" gibi şeyler demesine gerek kalır mı? Yani her zaman jartiyer falan yada ne bileyim o tür şeyler giyer misiniz yoksa spontane mi olur bazı şeyler?

Yaa bi de ben çok üşüyorum o yüzden kısa etek falan da giyemiyorum çoğu zaman. Hemen donuyorum. Eşimin de tabi bu hoşuna gitmiyor.

bizim spontane oldugu cok nadirdir.ben genelde hazirlanirim.herzaman jartiyer giymesemde .guzel geceliklerimden falan giyerdim...artik koca gobekle birsey giycek halimde kalmadi cinsellikde kalmadi

Her sabah 6da kalkarım, kapatıcı, fondoten, ruj, parlatıcı, bronzlaştırıcı sürüp, dişlerimi fırçalayıp, topuklu ayakkabılarımı ve süper mini elbisemi giyer, eşimi uyandırırım, akşamları da süper sexy iç çamaşırları giyer, makyaj yapar, kapıya çıkar, eşikte bacak bacak üzerine oturur onu karşılarım.Ay yazarken bile ben bunaldım, var mıdır böyle kendini sexy sindirella sanıp sabah, akşam boya küpüne boyanıp, eşikte çamaşırlarıyla eşini bekleyen? Sponten olmasından yanayımdır herşeyin.Ayıcıklı pijamalarımı da giysem, gecelik bile giysem ya da hiçbirşey giymemiş bile olsam, canımız istiyorsa istiyoruzdur, gelemem öyle kasıntı işlere :)

bizim spontane oldugu cok nadirdir.ben genelde hazirlanirim.herzaman jartiyer giymesemde .guzel geceliklerimden falan giyerdim...artik koca gobekle birsey giycek halimde kalmadi cinsellikde kalmadi

Canım ya üzme sen kendini kaç aylık oldu ki. koca göbeğin olduğuna göre bebişinin gelmesine de az kalmıştır. Sonra iner o koca göbek merak etme sen. Bakarsın gene kendine.

:dance: Ay ne güzel anlatmışsın winstonlight. Süpersin.
Okumaya başlayınca dedim ki ulen nasıl bi hatun bu böyle. bilmiyorumkismile
Ya ben de öyle olsun istiyom da benim koca biraz görselliğe meraklı zemuszemus

valla bu konuda kendimi hiç kasmam zemuszemus
bazen eşim gelmeden süslenir makyajımı yaparım
bazende eşorfmanlarımla karşılarım
maksat makyajlı olmaksa her gün yüzümü boya küpüne çeviremem hem o da istemez
eşorfmanlıda olsam o gelmeden dişlerimi fırçalar saçıma başıma düzen verir biraz parfüm sıkarım
zaten her zaman ona karışılarken gözlerimin içi güler bu da ona yeterde artar bile :asigim:

aynen canim bende öyle yapiyorum,hic kasmadan relax olumunekankayizsmile

ben çoğu zaman dışarı çıkarken bile makyaj yapmıyorum ki evde yapayım
zaten makyaj yaptığımda eşim de ne gerek var şeklinde yaklaşır
ama ara sıra süslenip özel kıyafetler giyip sürpriz yapmıyor da değilim
onun da çok hoşuna gider

işden geldikden sonra genelde rahat kıyafetler giyerim o yüzden eşimi eşortmanlarla karşılıyorum genelde makyaj konusuna gelince eşim benim pek makyaj yapmamaı istemez ama enazından sürme ve rımelsiz duramama ben :) boshayallersmile
cinsellik konusuna gelince çocuk olmadan önce süslenir püslenir güzel sekssi gecelikleri giyerdim ama şimdi nerde yatağa kendimi zor atıyorum valla ah ah:gitme:

evde salaş olanlardanım rahatlığı severim daracık kıyafetlerle asla rahat edemem:1closedeyes:
normalde pek makyaj yapan bir insan değilim zaten eşimde pek düşkün değildir süse püse.sadece diş bakımı kıl tüy olaylarına dikkat edeyim yeterli onun içinkaydirigubbakcemile3sağolsun benim her halimi beğenir:asigim:
hiçbir zaman kendimi ona beğendirmek için kasmadım kasmam da.cinsellik için bile pek süslendiğimi bilmem bana göre değil baştan çıkartıcı kışkırtıcı olmak spontane gelişir bizde olay:kedi:.zaten çocuklar olunca insan ister istemez çok kendine özenemiyor kibilmiyorumkismile

keyfime göre takılırım... canım istiyorsa boyanır, giyinir öyle otururum, istemiyorsa pijamaları çıkarmam.....

ısten gelınce genelde trıko ya da penye artık havaya gore elbıse gıyerım genelde hem rahat oluyor hem guzel gorunuyor bazen de tayt üstüne uzun bı tunık gecırırım ama asla yatak kıyafetımle dolaşmam .
evlenmeden once süt anemın nasıhatıydı 1-yatak kıyafetı ıle evde dolaşma 2-mutfakta bulaşık var dıye yemekten sonra dogru mutfaga gecıp esını yalnız bırakma :))

o yuzden genelde elbıse gıyerım ben kot etekler de favorım

ben hergun makyaj yapamam valla ama salas da giyinemem...genelde esofman yada rahat seyler giymeyi tercih ederim...

Henüz evlenmedikte çok az kaldı.. konuyu görünce bir sıkıntımı da paylaşayım dedim.
Malesef benimki işten benden önce çıkıyor haliyle benden önce evde olacak, sanırım giyinip süslenip beni bekleme görevini ona devretmiş olacağım:sm_cool:

ben çoğu zaman makyaj yapmıyorum eşimde sevmiyor makyajlı olmamı doışarı çıkarız makyaj yaparım eve gelince sil diye tutturur. Ama genelde bir rimel ve göz kremi sürerim fondöten sürme evde zaten zararlı yüzümü bir temizlyeciyle yıkaıp nemlendirici sürerim fondöten yarine dışarı öıktğımda ancak sürerim. Eşofmanlı olduğum oluyor tabii ev işi yapıyorum sonra üstümü değiştirip başka şeyler giymeye üşeniyorum yada kasacak şeyler giymiyorum. Geceleri de sık giymem öyle gecelikle ler felan genelde yazın giyiyorum eşiminde öle istekleri yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…