evet üniversitede okuyorum,calısmıyorum yani. ama sorun en ufak bi tık yok. tabiki erkek arıyo değilim. etrafımdaki herkesin sevgilisi var.ben yalnızım.
aslında sorunda bu galiba. acayip asosyalim. okulda normal hayatta meraba dediğim erkek yok denecek kadar az. gerci kız sayısıda öyle.
21 yaşında bir üniversite öğrencisinin düşünmemesi gereken bişey bu.
ne evde kaldım diyecek kadar yaşlısın, ne de yalnızım diyecek kadar asosyal.
peki kaçıncı sınıfsın? ortamını kuramamış olabilirsin ama zamanla oturacaktır. kendine güvenmekle ilgili kaynaklar bulsan yada yardım alsan?aslında sorunda bu galiba. acayip asosyalim. okulda normal hayatta meraba dediğim erkek yok denecek kadar az. gerci kız sayısıda öyle.
ben eşimle üniversitede 4.sınıfta tanıştım. ama bir ortamda değil akraba vesilesi ile. ben okuyordum o mezundu çalışıyordu. hadi ben cevapladım bak sorunu kaydirigubbakcemile3tubiscim desteğin için tesekkür ederim ama valla sarkılar bile anlamsız ya. bazen diorum nie dinliorum,hepsi ask sarkısı ben asık mıyım, yoooo. ama soruma kimse cwp vermiyo ya. eşlerinizle nasıl,nerde tanıstınız cok merak ediorum.
biz lisede tanıştık ben lise 1 de o 2 de idi...ben 15 o 16 yaşında...a.stubiscim desteğin için tesekkür ederim ama valla sarkılar bile anlamsız ya. bazen diorum nie dinliorum,hepsi ask sarkısı ben asık mıyım, yoooo. ama soruma kimse cwp vermiyo ya. eşlerinizle nasıl,nerde tanıstınız cok merak ediorum.
ama ama ama kocalarınızla nerde ve nasıl tanıstınız? burda kimsenn kocası yokmu?
2.sınıftayım ya hiç ortamım yok. bide ben tanıssaydım beyaz atlı prensimle. :kedi:
ahh canım benim.
ben kocamla köpek gezdirriken tanıştım. o zamanlar bizim ilk kez bir köpeğimiz olmuştu ve hiçbirşey bilmiyordum. sürekli köpekli biri görsem gidip konuşuyordum. hemen sorardım ne mama kullanıyorsunuz fala diye. o şekilde tanıştık. sonra bu arkadaslığı o ilerletti..:asigim:
hah bide o konu var. bazen söyle bi bos zamanımda oturup bakıyorum herkes cok itici geliyo ya. feminist mi oldum naaptım anlamadımki.ne prenslerle tanışırsın şöyle etrafına bir bak. ve şu utangaçlığı da kenara bırak gerisi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?