Evde mi kalacam ben?

eccemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
212
0
116
36
Ankara
kızlar evde kaldım galiba. yıllardır flört etmeyi bırak,hoslandıgım, begendiğim biri bile yok. eşlerinizle nerde nası tanıstınız,bu işler nası oluyo ya bi yardım edin bana. napmam lazım sizce?:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu işler öyle aranmakla olmuyor hatta o şekilde kızlar komik duruma düşüyorlar.
beklemediğin ummadığın anda oluyor.
yaşın kaç, çalışıyor musun?

evet üniversitede okuyorum,calısmıyorum yani. ama sorun en ufak bi tık yok. tabiki erkek arıyo değilim. etrafımdaki herkesin sevgilisi var.ben yalnızım.

Boşver canım,yalnızlık da güzel. Ben de yalnızım, yalnız değilsin yani.:)) hem yalnızlık da güzel, sessiz sakin:) ama kötü yanıda var tabiki Elbet birgün çıkar karşına birileri, ne demişler? yalnızlık Allah'a mahsus!

canım herşey daha yeni başlıyor ..dur ,destur de...
21 yaş bunları düşünüp ,kafa yormak için çok manasız!
30 - 35 yaşında olanları depresyona mı sokucaksın ...kaydirigubbakcemile3

evet üniversitede okuyorum,calısmıyorum yani. ama sorun en ufak bi tık yok. tabiki erkek arıyo değilim. etrafımdaki herkesin sevgilisi var.ben yalnızım.

21 yaşında bir üniversite öğrencisinin düşünmemesi gereken bişey bu.
ne evde kaldım diyecek kadar yaşlısın, ne de yalnızım diyecek kadar asosyal.

tubiscim desteğin için tesekkür ederim ama valla sarkılar bile anlamsız ya. bazen diorum nie dinliorum,hepsi ask sarkısı ben asık mıyım, yoooo. ama soruma kimse cwp vermiyo ya. eşlerinizle nasıl,nerde tanıstınız cok merak ediorum.

21 yaşında bir üniversite öğrencisinin düşünmemesi gereken bişey bu.
ne evde kaldım diyecek kadar yaşlısın, ne de yalnızım diyecek kadar asosyal.
aslında sorunda bu galiba. acayip asosyalim. okulda normal hayatta meraba dediğim erkek yok denecek kadar az. gerci kız sayısıda öyle.

ahh canım yaa KK nın son günlerdeki büyük derdi desek yeri.

ne evde kalması.. sen biraz aktif ol kurslara gezmelere eğlencelere git bir çevrene bak. elbette vardır birileri.

cok utangacım ya. mesela tanıstıgım ama fazla samimileşmediğim biriyle tekrar karsılastıgımda kafamı eğiyorum,konusmuorum. cok utanıorum.

sosyal ortamlara gire gire bu utangaçlığı atacaksın tiyatro, koro,dans,keman,gitar vb. topluluklara katıl senin için etkili olacaktır.

aslında sorunda bu galiba. acayip asosyalim. okulda normal hayatta meraba dediğim erkek yok denecek kadar az. gerci kız sayısıda öyle.
peki kaçıncı sınıfsın? ortamını kuramamış olabilirsin ama zamanla oturacaktır. kendine güvenmekle ilgili kaynaklar bulsan yada yardım alsan?

ben eşimle üniversitede 4.sınıfta tanıştım. ama bir ortamda değil akraba vesilesi ile. ben okuyordum o mezundu çalışıyordu. hadi ben cevapladım bak sorunu kaydirigubbakcemile3

biz lisede tanıştık ben lise 1 de o 2 de idi...ben 15 o 16 yaşında...a.s
okul kantininde sırnaştı bana,bende yüz vermedim:dilcikar: ...sonra ortak arkadaşımız sayesinde bana yakınlaşmaya çalışıp heber gönderdi,ortama girdi derken zaman la oldu ...:jeyyar:5 yıllık evliyizz...birdeveledimiz var 4 yaşında..:1hug:

bu arada o artık 32 yaşında..ben 18 kaydirigubbakcemile3

ama ama ama kocalarınızla nerde ve nasıl tanıstınız? burda kimsenn kocası yokmu?

ahh canım benim.

ben kocamla köpek gezdirriken tanıştım. o zamanlar bizim ilk kez bir köpeğimiz olmuştu ve hiçbirşey bilmiyordum. sürekli köpekli biri görsem gidip konuşuyordum. hemen sorardım ne mama kullanıyorsunuz fala diye. o şekilde tanıştık. sonra bu arkadaslığı o ilerletti..:asigim:

2.sınıftayım ya hiç ortamım yok. bide ben tanıssaydım beyaz atlı prensimle. :kedi:

köpek mi alsam naappsam? apartmana sokmazlar ama kuş alıp onu gezdirsem. naniknanik

ne prenslerle tanışırsın şöyle etrafına bir bak. ve şu utangaçlığı da kenara bırak gerisi gelir.
hah bide o konu var. bazen söyle bi bos zamanımda oturup bakıyorum herkes cok itici geliyo ya. feminist mi oldum naaptım anlamadımki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…