özgüvenini tiyatro koro dans etkinlikleri gibi kalabalık ve ön planda olabiliceğin şeylerle kazanabilirsin.
aktif olmaya çalış. üni. de öğlen yada akşam yemeğinde beğendiğin kişiyle gözgöze gelmekten çekinme mesela.
aşkolsun er-ca surda bi saattir muhabbet edioruz bi hukukumuz var,neden öyle dedin simdi. sadece nerde nası tanıstınız diye sormustum zaten.benneyaptımkiee madem erkeklerden hoşlanmıyorsun. nesine utangacım bakamam edemem diyorsun.
ve ne diye koca ne zaman bulucam diyorsun.
önce içindeki fırtınayı dindir ne istediğine karar ver.
sonra nasıl bir eş arkadas istiyosun düşün öyle koyul yola.
aşkolsun er-ca surda bi saattir muhabbet edioruz bi hukukumuz var,neden öyle dedin simdi. sadece nerde nası tanıstınız diye sormustum zaten.benneyaptımki
yoo evlenince evde kalıyon kocan bir yere çıkarmıyor
depresyonik olup çıkıyosun :a015:
bekarken giyin süslen gez valla delikafadulden
ayy hemen de küsmea.s.
sen birden erkeklere antipatim var diyince şaşırdım. hem eş istiyor hem antipati duyuyo diye.
yoo evlenince evde kalıyon kocan bir yere çıkarmıyor
depresyonik olup çıkıyosun :a015:
bekarken giyin süslen gez valla delikafadulden
biz lisede tanıştık ben lise 1 de o 2 de idi...ben 15 o 16 yaşında...a.s
okul kantininde sırnaştı bana,bende yüz vermedim:dilcikar: ...sonra ortak arkadaşımız sayesinde bana yakınlaşmaya çalışıp heber gönderdi,ortama girdi derken zaman la oldu ...:jeyyar:5 yıllık evliyizz...birdeveledimiz var 4 yaşında..:1hug:
bu arada o artık 32 yaşında..ben 18 kaydirigubbakcemile3
gittim bi kere. hiç konusmuyo benle. kafa sallayıp duruyo ne anlatcamı sasırdım. insan bi deşer beni,soru sorar yok. psikologa gitceme sizin gibi degerli kk üyeleriyle konusurum daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?