er-ca çok hoş yaaaahh canım benim.
ben kocamla köpek gezdirriken tanıştım. o zamanlar bizim ilk kez bir köpeğimiz olmuştu ve hiçbirşey bilmiyordum. sürekli köpekli biri görsem gidip konuşuyordum. hemen sorardım ne mama kullanıyorsunuz fala diye. o şekilde tanıştık. sonra bu arkadaslığı o ilerletti..:asigim:
köpek mi alsam naappsam? apartmana sokmazlar ama kuş alıp onu gezdirsem. naniknanik
ahh canım yaa KK nın son günlerdeki büyük derdi desek yeri.
ne evde kalması.. sen biraz aktif ol kurslara gezmelere eğlencelere git bir çevrene bak. elbette vardır birileri.
er-ca çok hoş yaaa
yalnız varya ecemmm gidip hemen bir köpek edinmezse neyim delikafadulden
ama sakın iri yarı ,buldog tarzı bişi alma ,hafif,vıyk vıyk seslilerden al ki millet yanına yaklaşabilsin ...yoksa alim allah bulamazsın prensini :roflol::roflol:
2.sınıftayım ya hiç ortamım yok. bide ben tanıssaydım beyaz atlı prensimle. :kedi:
bende zaten çıkıyım falan diye demiorum. evlenceğim kişiyle tanısmak istiorum artık.akannehir
aa ama sen emeklemeden yürümek istiyosun. biraz bekle. erkekler hakkında fikir sahibi ol. tanışş arkadaslık et. illa ki flört değil ama biraz göz gezdir:)
ayyyy canımm cok güldüm yaaa. görüyomusun taktik ögrenmeye basladım durum cidden vahim galiba.bak ne yap biliyor musun ...
birgün benim yolda topuklu ayakkkabılarımın birinin topuğu kırıldı,elime aldım yampiri,yumpiri,aksayan bir mod da ilerliyorum..ama yürünmüyor ki...
kaç kişi gelip ,yardım edelim dedi inanamazsın !kaydirigubbakcemile3
sonunda diğer toğuğu da kafalarında kırmak süreti ile çıkarmak üzere idim kötükedihüso
yada çok yağmurun yağdığı birgün ,şemsiyesiz çık !
yaklaşıp yanına şemyeyi vermek ,yanında yürümek isteyenler oluyor...begenmediklerinin şemsiyesini al kafasına doğru götür ,sorun ortadan kalkar kötükedihüsodelikafadulden:roflol:
Eccem seneye bu zamanlar okuldan hoslandigim cocuk bana cikma teklifi etti diye bir konu acasin buraya insAllahh emiiiiikaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3
cıkma teklif etsede kabul etmeye utanırım işin acı tarafı. ahhh cok acınacak durumdayım. acıyın bana.
cıkma teklif etsede kabul etmeye utanırım işin acı tarafı. ahhh cok acınacak durumdayım. acıyın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?