Evde mi kalacam ben?

er-ca çok hoş yaaa
yalnız varya ecemmm gidip hemen bir köpek edinmezse neyim delikafadulden
ama sakın iri yarı ,buldog tarzı bişi alma ,hafif,vıyk vıyk seslilerden al ki millet yanına yaklaşabilsin ...yoksa alim allah bulamazsın prensini :roflol::roflol:

köpek mi alsam naappsam? apartmana sokmazlar ama kuş alıp onu gezdirsem. naniknanik

:dance:

sokarlar canım aaa:))
bende 4. katta oturuyorum. 2 köpeğimiz var:)))))

ben köpek sitelerinde olan köpekli buluşmalara da katılırdım. ve bir çok arkadas edinmiştim.

ama eşimi siteden değil yaşadığım yerden buldum:)

ahh canım yaa KK nın son günlerdeki büyük derdi desek yeri.

ne evde kalması.. sen biraz aktif ol kurslara gezmelere eğlencelere git bir çevrene bak. elbette vardır birileri.

Aynen canim ya, sanki konular tekrarlaniyor, en az 4 konu var bunla ilgili.

Konu sahibi degerli arkadasim, bende 21 yasima kadar hayatima kimseyi almadim, kimse olmadi, yalnizdim ama mutluydum. 21'inde karsima öyle biri ciktiki, aradan gecen bu 2.5 yilda ne kadar sansli oldugumu anladim. Iyiki onu beklemisim.
Hersey nasip kistmet meselesi. Cok düsününce karsina cikmaz. Ne demisler, ask kapini beklenmedik bir anda calaropuyorumnanaktan

Hakkinda hayirlisi canim.

teşekkür ederim:))):asigim:

tabii al bir yorki terrier aman ne şirin adı ne diye herkes tanışmak ister:)

ama al bir rott pitt çeksene şnu yaa dışarı çıkarma yasak diye kavga ederler ters teper:) ama şöyle bir şansın var polislik olursun belki kısmetin merkezde açılırkaydirigubbakcemile3

2.sınıftayım ya hiç ortamım yok. bide ben tanıssaydım beyaz atlı prensimle. :kedi:

bak ben üniversitede kimseyle çıkmadım.
4 sene free takıldım ama çok da mutluydum yani
süper bi ark ortamım vardı.
son sınıfın son dönemi mucizem geldi ve ben ona aşık oldum, evlendim.
iyi ki başkalarıyla çıkmadım böylesi daha huzurlu inan bana.
bu tarafından bakabilirsin yani olaya.

su aşk bi calsaydı kapımı bekle bekle gözüm yollarda kaldı. taam durun ben köpek alıyorum galiba bu işin baska çözümü kalmadı. baska yokmu tanısma hikayesini anlatcak bana?

bende zaten çıkıyım falan diye demiorum. evlenceğim kişiyle tanısmak istiorum artık.akannehir

bende zaten çıkıyım falan diye demiorum. evlenceğim kişiyle tanısmak istiorum artık.akannehir

aa ama sen emeklemeden yürümek istiyosun. biraz bekle. erkekler hakkında fikir sahibi ol. tanışş arkadaslık et. illa ki flört değil ama biraz göz gezdir:)

aa ama sen emeklemeden yürümek istiyosun. biraz bekle. erkekler hakkında fikir sahibi ol. tanışş arkadaslık et. illa ki flört değil ama biraz göz gezdir:)

daha 40 fırın ekmek yemen lazım diyosun yani. cok üzüldüm simdi.:çok üzgünüm:

bak ne yap biliyor musun ...
birgün benim yolda topuklu ayakkkabılarımın birinin topuğu kırıldı,elime aldım yampiri,yumpiri,aksayan bir mod da ilerliyorum..ama yürünmüyor ki...
kaç kişi gelip ,yardım edelim dedi inanamazsın !kaydirigubbakcemile3
sonunda diğer toğuğu da kafalarında kırmak süreti ile çıkarmak üzere idim kötükedihüso

yada çok yağmurun yağdığı birgün ,şemsiyesiz çık !
yaklaşıp yanına şemyeyi vermek ,yanında yürümek isteyenler oluyor...begenmediklerinin şemsiyesini al kafasına doğru götür ,sorun ortadan kalkar kötükedihüsodelikafadulden:roflol:

ne 40 fırını tatlım. belki 1 kerede bulursun aradığını belki biraz beklemen gerekebilir. kısmet işi belli olmaz:ecrin_bebek:

ayyyy canımm cok güldüm yaaa. görüyomusun taktik ögrenmeye basladım durum cidden vahim galiba.

Eccem seneye bu zamanlar okuldan hoslandigim cocuk bana cikma teklifi etti diye bir konu acasin buraya insAllahh emiiiiikaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3

Eccem seneye bu zamanlar okuldan hoslandigim cocuk bana cikma teklifi etti diye bir konu acasin buraya insAllahh emiiiiikaydirigubbakcemilezemuszemuskaydirigubbakcemile3

cıkma teklif etsede kabul etmeye utanırım işin acı tarafı. ahhh cok acınacak durumdayım. acıyın bana.

Ben eşimle lise 2 ye giderken tanıştım,amcasının oğlu bizim dershaneye gidiyordu,o vesile oldu bize,başlarda beğenmemiştim,evleneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.üniversiteye başladığım sene nişanlandık,2 sınıfın sonunda da evlendik ve ben okulumu bitiremedim,yanarımda ona yanarım :çok üzgünüm: nasip kısmet işleri bunlar,nerde ne zaman karşılaşacağın belli olmuyor,inşallah dilediğin gibi biri çıkar karşına :Saruboceq:

cıkma teklif etsede kabul etmeye utanırım işin acı tarafı. ahhh cok acınacak durumdayım. acıyın bana.

bence pc başında derdini anlatabiliyorsan dış dünyada da anlatabilirsin. yaklaşımda bulabilirsin. sonuçta burada sadece ortam sanal hepimiz gerçeğiz.

acaba psikologa mı gitsem ya antisosyal ve özgüvensizim diye? onlarda hiç yardımcı olamıyolar, doru doktoru bulamadım bi türlü.

Tatlim, ben yabanci bir erkegin yüzüne bakmaya bile utanirdim.
Yani benden 10 yas büyük olsalar dahi cok utanirdim.
En yakin oldugum iki erkek vardi oda babam ve kardesim.
Bunlarin disindakilerden kacardim resmen.
Ama nasil olduysa nisanlimdan utanmadim o kadar.
Ilk baslarda oldu tabi utangaclik, fakat tahmin ettigimden daha azdi.
Bence bunu sorun etme.

Ve daha cok gencsin 21 yasindasin. Ben 20-21 iken daha evlenmeyi bile düsünmüyordum, bizimki zarrt dedi cikti karsima:))

özgüvenini tiyatro koro dans etkinlikleri gibi kalabalık ve ön planda olabiliceğin şeylerle kazanabilirsin.

aktif olmaya çalış. üni. de öğlen yada akşam yemeğinde beğendiğin kişiyle gözgöze gelmekten çekinme mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…