insanlar nasıl özel hayatiniz hakkında soru sorabiliyor, herkesin bi siniri olmalıiyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Atandınız mıiyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
oyle dusunme bende ogretmenim 28 yasinda evlendim 2 ay icinde karar verdim kisnet hu isler.evlenmeden oyle sorarlar evlendikten sonrada ne zaman cocugun olacak diyeiyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
ya hu nasil dramatize etmissin ben de ogretmenim 35 yasindayim bekarim bana da sorup durdular hala soruyolar ama hic kendimi ezik buzuk hissetmedim.iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Haklısınız belki evlensem mutsuz olacam belli değil yaniBizimkiler de evli 1-2 kişi hariç alayı mutsuz manyak mıyım onları dinleyeyim.
Ben çok mutluyum diye millet kocayı boşamadan yenisi buldu sanıyor.
Kısaca millet konuşur ve senin hakkında fikirlere varır art niyetli olur vs. uzar gider liste.
Sen ne yapcan hepsine gülüp geçeceksin.
En iyisini sen bilirsin
Gönlüne gore birini bulsaydın evli olurdun demi demek ki daha bulamadın ama bulacaksın inan olumlu düşün dua et.
Olmasa da bu istediğin şey hayat devam eder ona da iyi ki dersin belki...
HaklısınızTabii ki kalmadın. Ne saçma sapan muhabbetler bunlar yahu! Şu öğretmen odaları izdivaç programı tadında. Herkesin uçkuruna kimse karışamaz, kimisi o şekil evlenir kimisi şu şekil de kestir at. Eyyorlamam bu kadar!
Ya tabiki hayır hic bi zaman böyle düşünmedim. Evlilik meraklısı olsam İnanın evli olurdum. Ama sevmek istiyorum biraz daya hu nasil dramatize etmissin ben de ogretmenim 35 yasindayim bekarim bana da sorup durdular hala soruyolar ama hic kendimi ezik buzuk hissetmedim.
okul kadrolari bi kac yilda bir yenilenir. kimsede sana sorup butun gun seni dusunerek yasamaz. sorar taklir gecer. sana gicigi varsa laf sokar asagilar.
senin elinde insanlarin sana nasil davrandigi.
mesela canim ne isterse yapiyorum geziyorum tozuyorum siz napiyosunuz. gencim guzelim ogretmenim elimi sallasam desen kotu niyetle sorana bak bi daha soruyo mu.
iyi niyetliye bakalim nasip der gecersin.
bi ogretmene ben boyle bi durusu yakistirmiyorum.
hee evde kaldin intihar et :))
Bizde zümre Yok malesefBizim okuldan transfer yapayım diyeceğim ama çoğunu düşmanımın başına sarmam ayolBak en iyisi zümre başkanı mısın bilmiyorum ama değilsende ol, zümre başkanları toplantısında şöyle bir salın, endam et. Hem branşı branşına uygun birini bulursun, hemde zümre başkanıysa sorumluluk da sahibidir, +1 daha ne olsun
Cok sagolun teşekkür ederim öyle yapıyorum sükür kiŞu okul ortamları da mahalleden hallice. Toplum baskısına kulaklarını tıka. Evli olmak değil marifet , önemli olan değer gördüğün anlamlı bir ilişki içinde olmak. Herkes dediğin o evliler acayip süper bir hayat yaşamıyor. Evet biriyle hayatı paylaşmak çok güzel . Ama emin ol herkes o hayalllerdeki mutlu evliliği yaşamıyor. Evlilik de beraberinde büyük zorluklar getiriyor. Sorumluluğun artıyor.
27 yaş çok genç bir yaş. Yaşını yaşamaya bak. Bu boş zamanları bir daha bulamayabilirsin. Kendine yatırım yap, kendini geliştir. Yeni ortamlara gir, yeni insanlar tanı. Seninle tanışmak isteyen insanlar olursa şans ver, değerlendir. Ama acele edip yanlış karar verme . Bunu kendin için yap. Vakti gelince olur her şey. Böyle olumsuz düşünüp üzme kendini. İçini ferah tut.
Evet 5 yıldır öğretmenimAtandınız mı
Aynen öyle gercekten ben de ilkÖğretmen camiasında öyle oluyor Ya ben 22 yaşındaydım ilk atandığımda bana bile yaptılar. Yalnız olmaz evde sıkılırsın can yoldaşı şart çocuk şart bık bık bık
Zaten ben nasip olarak bakıyorum olaya ama iste millet sanki kötü biseymis gibiEvlilik için yaş sınırı koymak kadar cahilce bir bakış açısı olamaz. Ne zaman evliliğe hazır olursunuz karşınıza mutlu olabileceğiniz biri çıkar o zaman evlenirsiniz 20 30 40 yaşın bir önemi yok.
Niye canımKeşke ben de evde kalsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?