Evde mi kaldım ?

Şu okul ortamları da mahalleden hallice. Toplum baskısına kulaklarını tıka. Evli olmak değil marifet , önemli olan değer gördüğün anlamlı bir ilişki içinde olmak. Herkes dediğin o evliler acayip süper bir hayat yaşamıyor. Evet biriyle hayatı paylaşmak çok güzel . Ama emin ol herkes o hayalllerdeki mutlu evliliği yaşamıyor. Evlilik de beraberinde büyük zorluklar getiriyor. Sorumluluğun artıyor.
27 yaş çok genç bir yaş. Yaşını yaşamaya bak. Bu boş zamanları bir daha bulamayabilirsin. Kendine yatırım yap, kendini geliştir. Yeni ortamlara gir, yeni insanlar tanı. Seninle tanışmak isteyen insanlar olursa şans ver, değerlendir. Ama acele edip yanlış karar verme . Bunu kendin için yap. Vakti gelince olur her şey. Böyle olumsuz düşünüp üzme kendini. İçini ferah tut.

insanlar nasıl özel hayatiniz hakkında soru sorabiliyor, herkesin bi siniri olmalı

Atandınız mı

oyle dusunme bende ogretmenim 28 yasinda evlendim 2 ay icinde karar verdim kisnet hu isler.evlenmeden oyle sorarlar evlendikten sonrada ne zaman cocugun olacak diye

Ben 33 yaşındayım yeni evleniyorum sizin daha vakit var :)

27 yaş bence tam vakti. Ama olmuyorsa ne yapacaksın dünyanın sonu değil. Ben de 27 oluyorum 2 aya. Selam 27 !!

26 yasindaydim lisede ogretmenlik yapiyordum.Iki yıl ustüste okuttugum bir kiz ogrenci günlerden birgün,kızlarin da yogun oldugu bir sıniftı,hocam ben sizin yaşinıza kadar bekar durmucam demisti.:)))) .Önce sasirdim sonra da tabi canım sen benim yaşıma kadar bekar durma tabi ki demistim.İnan kendimi bekarlikta ust seviyelerde hissetmistim bir an.Halbuki 26 yaş nedir ki.Rahat ol.Kendinle ilgilen ,kendi hayatina yatirim yap lutfen

Öğretmen camiasında öyle oluyor Ya ben 22 yaşındaydım ilk atandığımda bana bile yaptılar. Yalnız olmaz evde sıkılırsın can yoldaşı şart çocuk şart bık bık bık

Tabii ki kalmadın. Ne saçma sapan muhabbetler bunlar yahu! Şu öğretmen odaları izdivaç programı tadında. Herkesin uçkuruna kimse karışamaz, kimisi o şekil evlenir kimisi şu şekil de kestir at. Eyyorlamam bu kadar!

ya hu nasil dramatize etmissin ben de ogretmenim 35 yasindayim bekarim bana da sorup durdular hala soruyolar ama hic kendimi ezik buzuk hissetmedim.
okul kadrolari bi kac yilda bir yenilenir. kimsede sana sorup butun gun seni dusunerek yasamaz. sorar taklir gecer. sana gicigi varsa laf sokar asagilar.

senin elinde insanlarin sana nasil davrandigi.
mesela canim ne isterse yapiyorum geziyorum tozuyorum siz napiyosunuz. gencim guzelim ogretmenim elimi sallasam desen kotu niyetle sorana bak bi daha soruyo mu.
iyi niyetliye bakalim nasip der gecersin.
bi ogretmene ben boyle bi durusu yakistirmiyorum.
hee evde kaldin intihar et :))

Haklısınız belki evlensem mutsuz olacam belli değil yani

Haklısınız

Ya tabiki hayır hic bi zaman böyle düşünmedim. Evlilik meraklısı olsam İnanın evli olurdum. Ama sevmek istiyorum biraz da

Bizde zümre Yok malesef

Cok sagolun teşekkür ederim öyle yapıyorum sükür ki

Evlilik için yaş sınırı koymak kadar cahilce bir bakış açısı olamaz. Ne zaman evliliğe hazır olursunuz karşınıza mutlu olabileceğiniz biri çıkar o zaman evlenirsiniz 20 30 40 yaşın bir önemi yok.

Zaten ben nasip olarak bakıyorum olaya ama iste millet sanki kötü biseymis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…