O zamanda çok geç evlendi alan olmadi derler. Hep diyecek birsey bulurlar.Neredeyse her gun kocasindan dayak yiyen bi kadinin 'aa 30 yasinda o kiz hala bekar mii' diye dalga gecisini duydu bu kulaklar.
33 yas cok genc bi yas ayrica evde kalmak ne demek,biri 35yasinda evlenince 5-10 yil evde kalmis sonra evlenmis mi oluyo,e hani evde kalmisti nasil evlendi o zaman ,mantiga bak!
Insanlar bazen kendilerini bazi ozel muamelelere layik gorur, isin tuhaf tarafi ise onlardan baskasi onlarin bu ayricaliklara layik oldugunu dusunmemesidir, dun de soyledim, size yuzugu bu pirlanta diyerek öve öve verdiyse kandirilmissiniz ancak cogu erkek gibi tek tas sozcugunu kafasina kodlayip tek bir tasi olan her yuzugu ayni kefeye koyan erkeklerden de hakkini yiyorsunuz, bir arkadasim geldi otuzuna talipelri de yok degil ama gelelim yakisikli isterim diye tutturdu, amma velakin kendisi ortalama bir guzel dahi degil! Sonra da neden evlenemiyorum diyor, taliplerine bakiyor yakisikli degilse hic sans vermiyor, eee yakisikli olan da ona gelmiyor, Siz de para sacmayi seven erkek ariyorsunuz ama demek ki kimse buna talip degil, sizi elestirmemdeki sebep su, armudun sapi uzumun copu derseniz buraya bu konuyu acmaya mahkum olursunuz, beklentileriniz biraz makul olsun, 2-3 nisan 2-3 evliligin esigi vs, bu adaylarin hepsi kusulu siz kusursuz, kendinizi ugrunda olunecek, kapilarda kopek olunacak herkesin istedigi ama sizin secici oldugunuz yanilgisindan kurtarin, beklentilerinizi karislayacak bir kurban yerine anlasabileceginiz birisini arayin,Maybe Ladyy tek sorun o değil canım kandirilmak
O zamanda çok geç evlendi alan olmadi derler. Hep diyecek birsey bulurlar.
Ülkemize ne zaman tatile gelsem akrabalar
Bul birini evlen artık kim olursa
Bu yaşta iyisini bulamazsın zaten boşanmış çocuklu neyse kabul et
.
.
.
İnsani 5 dakikada bunalıma sokuyorlar. Akraba ziyaretinden korkuyorum artık. Sürekli ne kadar para kazanıyorsun soruları ya da evde kaldın.
Yurtdışında mahalle baskısı çok daha az.
Yoo bakış açın o kadar yanlış ki evde kalmak ne ? Özgüvenin yüksek olursa kimse sana aaa evde kalmış ne zaman evleniyorsun dahi soramazlar ! Sırf uyumsuz olduğun biriyle evlenip boşanmaktan iyidir bekarlık. En azından derdin tasan yok. Allah'a bırak ben öyle yapıyorum en hayırlısını Allah herkese nasip etsin. Bana şunu diyorlar kimseyi beğenmiyorsun inan yüksek kriterlerim yok insan olsun adam olsun istiyorum ama millette göre yüksek kriter ! Sanki mutsuz olduğumda millet gelicek benim üzüntümü yaşicak. Evlenmeye bilirsin de , evlenmek zorunda diilsin. 40 yaşıma kadar beklicem evlendim evlendim evlenmezsem yurttan çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum. Hayatına odaklan.
Evet ama hayat enerjim neşem gitti sürekli yatıyorum agliyorum
Bizim erkekler garip bir kafada gerçekten
Kısa boy, 30 yaşına gelmeden g.t göbek salma, kel kalma; ne kadına saygı var ne ev işini bölüşme var anca g.t yayar televizyon izler...üstüne ağzını yaya yaya maaşlı kadın istiyorum der. Oldu canım ben de paramı sana yedircektim
Günün yorumu ilan ediyorum bunu
Ülkemize ne zaman tatile gelsem akrabalar
Bul birini evlen artık kim olursa
Bu yaşta iyisini bulamazsın zaten boşanmış çocuklu neyse kabul et
.
.
.
İnsani 5 dakikada bunalıma sokuyorlar. Akraba ziyaretinden korkuyorum artık. Sürekli ne kadar para kazanıyorsun soruları ya da evde kaldın.
Yurtdışında mahalle baskısı çok daha az.
Egoları söyle o tiplerin kendilerini erkenden evlenmeye layık ve degerli görme. Oysa hic demutlu degiller bir cogu. Kocalarindan her türlü hakareti duyuyolar.Haklisiniz.Evlenince ilahi bi evrene dahil olduklarini sanip,yucelik mertebesine erisiyo bunlar ,herkese laf soyleyebilme haddi de cabasi.
Insanlar bazen kendilerini bazi ozel muamelelere layik gorur, isin tuhaf tarafi ise onlardan baskasi onlarin bu ayricaliklara layik oldugunu dusunmemesidir, dun de soyledim, size yuzugu bu pirlanta diyerek öve öve verdiyse kandirilmissiniz ancak cogu erkek gibi tek tas sozcugunu kafasina kodlayip tek bir tasi olan her yuzugu ayni kefeye koyan erkeklerden de hakkini yiyorsunuz, bir arkadasim geldi otuzuna talipelri de yok degil ama gelelim yakisikli isterim diye tutturdu, amma velakin kendisi ortalama bir guzel dahi degil! Sonra da neden evlenemiyorum diyor, taliplerine bakiyor yakisikli degilse hic sans vermiyor, eee yakisikli olan da ona gelmiyor, Siz de para sacmayi seven erkek ariyorsunuz ama demek ki kimse buna talip degil, sizi elestirmemdeki sebep su, armudun sapi uzumun copu derseniz buraya bu konuyu acmaya mahkum olursunuz, beklentileriniz biraz makul olsun, 2-3 nisan 2-3 evliligin esigi vs, bu adaylarin hepsi kusulu siz kusursuz, kendinizi ugrunda olunecek, kapilarda kopek olunacak herkesin istedigi ama sizin secici oldugunuz yanilgisindan kurtarin, beklentilerinizi karislayacak bir kurban yerine anlasabileceginiz birisini arayin,
Bizim erkeklerin cidden mayası mı bozuldu nedir çözemedim hepsi bir garip.
Eski adamlara bakıyorum, gerekirse taş taşır sırtında ailesini muhtaç etmeyen , ayakkabısı pençeli gezen ama mağrur dik duran tiplerden çok var. Gerçek aile babası, hani belki sevgisini çok göstermez çocuklarına ama gerekirse canını verir, sapasağlam ailesinin arkasında durur.
Şimdikilere bakıyorum, 18lik kız gibi, nazlı....neyse.
30 yaşımda evlendim şimdi ki Aklım olsa beklerdim bikaç sene daha. O çok konuşanları bi kere terslesen bi daha ses edemezler ben Yaptım vaktiyle. Haa evlensen bile susmayacaklar ki çocuk ne zaman hadi ikinci ne zaman buna kardeş lazım vs .. Pek meraklıyız milletçe. Aynı insanlar evlenip boşandığında en ağır lafları söyleyen insan olur. Hiiiiiç bakma kimsenin lafına. Sen diyorsan ki artık evlenmek istiyorum o zaman Allah en kısa zamanda severek evlenecek birini çıkarsın karşına derim.33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?