Evde mi kaldım

Kılını kipirdatmayacak put gibi. Bi adamla evlenecegine hic evlenme... Simdikiler hep boyle yan gel yan yat,. Duzenli hayat duzenli cinsel iliski, agzini acip bu niye boyle desen suclu cikartrlar seni.. Dertsiz basina dert mi alacaksin.. İyi kocalar artik samanlikta igne olmus. Rabbim cirkin sansi versin baska bisey diyemiyorum..

-adam 40 yaşında bile olsa aaaa yaşında ne var ki olsun
hepsi çok doğru tespitte en çok bu söze sinirim yaa kızkardeşime kendinden 15 yaş büyük bir talip gelmiştide ne var denmişti adam iyi olgun neredyse kaçırılmıcak fırsat gözüyle bakılmıştı.hal böyle olunca erkek egosu patlıyo yaa onları baş tacı yapanda biziz.biz kendimize değer vermiyoruz daha erkekten bekliyoruz.

topluma karışmak derken yani bekarlar toplum düşmanı mı o nasıl söz öyle?
evde kalmak filan tamamen toplum baskısının saçmalıkları uymayın bunlara hayallerinize odaklanın. uygun zamanda olur zaten.

evlenip ayrılmış olarak diyorum hala vaktin var dua et bol bol eksizsiz ne özzellik istiyorsan söyle Allaha..inan keşke ben başa dönseydimde evlenmeseydim ..bak ben böyle düşünüyorum..her şeyin hayırlısı ,hayırlısını iste..canın çok yanar çok acı bir şey evliliğin kötü olanı..bitişi..her şeyii.. şimdi bekar olduğum günlere geri döneblsem..

aynen doğruu...
bebegimi kaybettim 9 ay olduu..
millet bebek ne zaman diye soru yağmuru başladi yaw dur bi
hatta 2 ay olmuştu yeni kaybetmişim.. tutturdu bebek varmiiiiiiiiiii
annem girdi arayta ya dur yeni doğum yaptı dedi ağlıycaktim neredeyse uyuz oldum millete...
hamile olursam sölemiycem.. Yok daha diycem.. saklamak istiyorum valla yeter artık!!!!
bide hamilelik haberler aliyorum.. bak X hamileymişş... hadi darisi senin başinaaa... bende inşallah diyebiliyorum..
ne yapayım allah kucagina almaya nasip etsin dedim geçtim.
milletin bu tarz sorulari beni bunatti..

erkek arkadaşi sahte yüzük alan kişi degilmiydi konu sahibi.
bak bu yaşta çok şey öğrendin..
herkes bi ayni degil BDV konu okuyorum hepsini.. hepsi de bana dert derman oldu valla..
güvenemez oldum millete sağa sola...
çok şey öğrendim burda aklım yerine geldi okudukça...
33 yaşinda bekar bir kız olmak...
yaşasın bekarlık deyip sokaklarda eğlenmek..
sinema tek başina gezmek.. daha nelerrr..
mutlu olun işde daha ne olsun:)
benim müdürüm vardi 50 yaşinda hiç evlenmedi.. müdür oldu..
çok alımlı bakimli bir kadin... parasi da pulu da evi de arabasi da var şükür.
kardeşi vardi oda evlenmediydi.. işte evlenmenin yaşi yok artık o şartlar çoktan kalkti bile...

susmuyor ki o ağzı büzüşecesiler. Bekarsın; düğün nezaman? Evlenince; çocuk ne zaman? Çocuk yapıyorsun; ikinci ne zaman? Elalem konuşacak ve soracak hep bir şeyler bulur, onlara göre yönlendirmeyin kendinizi.

Ben 32 yaşında evlendim en yakın arkadaşım 38 yaşında evlendi. İkimizinde hayatından ne ilişkiler geldi geçti ama sonunda istediğimiz gibi birileri çıktı karşımıza evlendik. O yüzden karamsarlığa düşmeyin. Etrafın laflarından dolayı zaten evde kaldık diye düşünüyoruz ama kulak asmayın. Kısmetinizin ne zaman nerden çıkacağı belli olmaz.

Kilo, evlilik ve maas uclusune saplanip bir arpa boyu yol alamamis bir toplumu neden umursuyorsunuz?

Ben de 33'um ve ben de bekarim ama gayet de memnunun hayatimdan.
Yaşı da arttırım, ciddi taliplerim de oluyor. Bana hala çok matrak bir durum gibi gelmiyor evlilik. Resmen korkuyorum, henüz erken modundayım.

F fafama şimdi sen bu duydukların yüzünden ağlayıp, yataklardan çıkmıyorsan asıl toplum beni de asimile etmiş diye üzül. Demek ki insan değer katan şey koca. Kocasızsan yarımsın, eksiksin, hayatta yaşamaya değmez. Bişeyleri becerememişsin. Bu zihniyeti aşılıyor çevrendekiler; sen de üzülüyorsan, içten içe hak veriyorsun.

Bızım bır akraba evlendı 40 yaşında bırde bebegı var darısı başımıza

Toplumu dinlersen ohooo. evlenmezsin evde kaldı derler evlenirsin kocanı beğenmezler. Çocuk baskısı yaparlar.doğurursun 2. Yokmu derler.yetiştirdiğin çocuğu beğenmezler okul başarısını eleştirirler vs vs bu eleştiriler hiç bitmez. evlilerin hepsi çok mu mutlu yani.sırf evlenmek için evlenen mutsuz olan çok kişi var.35 yaşında evlendim. evlenmeden önce ailemden ayrı şehirde yaşıyordum.güzel bir hayat kurmuştum. Hiçbir zaman evlilik budalası olmadım. Eşimle güzel olacağına inandığım için evlendim. Sakın sırf evlenmek için evlenme pişman olursun bekarlık günlerini ararsın.

Evet bir de bu muhabbet var.bu yaştan sonra iyisini bulamazsın iyilerin hepsi çoktan evlendi.anca boşanmış çocuklu falan olur. Derler. insanlar birbirlerini sevip anlaştıktan sonra boşanmış olmalarının bence hiçbir önemi yok o ayri ancak şunu söyliyim benim eşim benden 3 yaş küçük hiç evlenmemiş yakışıklı iyi bir mesleği var ve birbirimizi çok seviyoruz. Akrabaların hepsi damadı çok begendik diyorlar. Ben de öyle olduğu için evlendim zaten diyorum.
Yani bu genellemelere kulak asmayın

Sakın evde kaldim diye kendi kendi yeme.. ve hatta düzgün birini bulana kadar da bekle... bak sana bi örnek vericem kuzenin 33 yaşına gelmişti bi çok isteyen olmuştu ailesi yabancılar diye vermedi... akraba olsun dediler... Böylece kız 33 yaşına gelmiş oldu.. 2 sene önce amcasının torunu ile evlendi.. çocuk ondan 6 yaş küçük.. Bununla evlenmek için resmen çok çaba sarfettiler.. havalara üctular sevinclerinden... neyse isteme oldu nisan oldu.. nişanda çocuğun ayağının sektigini gördüler.. Bu sakatmış nişanı aticaz diye söylendiler ama ayrilmadilar.. 5 ay içinde evlendiler...
Gelelim şuanki durumlarina; kuzenim 2 yıldır vajinusmus.. ilişkiye giremiyolar.. çocuk onu eski sevgilisiyle aldattı.. dunurlerin sonradan çıkan tartışmalari.. anlicagin.. keşke evlenmeseydim dediğini çok duydum
Sırf evde kaldı yaftasi etiketi üstünden kalksin diye apar topar evlenince sonuçları Böyle oluyo..
Sakın üzülme istediğin insanı bulana kadarda ye gez iç Eğlen. ..boşver elalemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…