Ne farkeder ki sonucta baskasinin cocugu.Hic degilse annesiz bir cocugu sevindiririm.Esimi sevindiririm.Mesela tanistigim cocugu yaninda iki kisinin cocuklari annesiyle gorusmuyordu.Birisi hic aramiyordu.Biri de hic duskun degildi.HIC degilse esimin cocugu olur.Ama cocuklar kucuk olacakneden böyle birseyi tercih ederdiniz?
yanlis anlamayin, gercekten merak ettigim icin soruyorum
zira ben, eger ilerde maddi durumum iyi olursa ve esim olacak kisiden %100 emin olursam, kendi cocugum olsa da olmasa da bir cocuga sahip cikmak istiyorum
Canim birsey soracam yurtdisinda ki evlenme durumlari nasil.?Senin icin sormuyorum yanlis anlama.Benim yurtdisindaki sevdigim insani biri havada kapti da herseyiyle kabul edip.Bende 32 yasindayim ve maalesef az cok ayni dertten muzdaribim. En son görüştüğüm kisi ile olmadi ama iyi ki olmamis. Tanidikca takintili biri oldugunu anladim ve yollarimizi ayirdik. 1 ay once Tr ye tatile gittim benim sehrime degil baska bir yere. Kimseyi tanimadigim bir yere. Cok kotu bir 2 yil geçirdim, kardesimi kaybettim cok aci seyler yasadim bu tatile ihtiyacim vardi. Oyle sahilde otururken bir kalbim oldugunu hatirladim. Demek ki konustugum o kisi zaten kalbimi isitamamis. Tatilden donuste de bitirdim. Yine umutsuzluga dustugum zamanlar oluyor. Kardeslerimin biy boy cocuklari var ama sukur yurtdisindayim burda mahalle baskisi diyecegim, daha az.
Ben cocugum olsun istiyorum yas gectikce de zorlasiyor. Bazen ne zaman evleneceksin de cocuk yapacaksin diyorum kendi kendime ama nasip iste onun ötesine gecemiyoruz. Mutsuz bir evlilik yapip o mutsuz ortamda bir cocuk dogurmak istemem. Mantik evliligi de bana gore degil, azicikta olsa kalbim isinsin istiyorum. Dedigim gibi cok zor bir donemi geride biraktim ve bana bu acilarimi kismendr olsa unutturacak, sefkatini sevgisini verebilecek birisini istiyorum.
Tr ye kendi memleketime tatile gitmiyorum 2 yildir. Sirf elalemin ay sen evlenmedin mi lafini duymamak icin. Kardesimin cenazesinde ay sen evlenmiyor musun diyen munasebetsizler var cunku ailemde. Tek uzuldugum nokta kardesimin mezarina gidemedim 2 yildir. Bu yil birkac günlüğüne ugrayip tatilime baska yerde devam etmeyi dusunuyorum insallah.
Sende uzulme. Rabbim bizler gibileri hayirli insanlarla karsilastirsin.
Artik ben de yalnizliga alisiyorum yeni yeni kemiklesiyor.Hayal kirikligi yasadikca yeni iliskilere cesaret edemez oldum.Cok sevecegim biri olursa baslarim ve evlenirim.Isterim de aslinda onla gecmisi unutmakMesela benim samimi kız arkadaşım var yaşı 39 namazında ve bekar aslada evlenmeyi düşünmüyor , kendisi çok zeki ama çirkin bence onu hiç bir erkek evlenmeye kandıramaz çünkü yalnızlığa alışmış hayat düzeni çok farklı şöyle ki yemek saatleri yürüyüş saatleri meyva , çay içme saatleri belli aslada değiştirmez , onun düzenine hiç bir erkekte uyum sağlamaz zaten cinselliktende iğreniyor aslada söz,
ettirmiyor
ama vakti zamanında babası buna epey baskı yapmış şöyle ki dama çamışır sermeye çıktığında babasıda dama çıkık bakarmış acaba etrafta erkek mi varda kızım damda ,
balkonda oturtmazmış mahalledeki erkekler ona bakmasın diye , birde bazı kıyafet giymesi yasakmış epey takıntıları var , böyle insanın evlenmemesi gayet normal
Canim birsey soracam yurtdisinda ki evlenme durumlari nasil.?Senin icin sormuyorum yanlis anlama.Benim yurtdisindaki sevdigim insani biri havada kapti da herseyiyle kabul edip.
Yurtdisi tur da arkadas istiyorBence evlenme keyfine bak, yurtdışı gezisine çık değişik hobiler edin , bol,bol gez yeni insanlar tanı , bekarlık sultanlık aslında sana gerek olan yaşı geçkin ve evlenmemiş olan kadınlar çünkü evli kadınla arkadaşlık zor sana zaman ayıramaz kocasından yada çocuğundan yada kaynanasından böyle gruplar yok mu koca memlekette , zaten her insanın kişilik yapısı evliliğe uygun değil
Kiz da yurtdisinda.Adam da.Adamin parasizligini is sorununu aksiligini ilgisizligini yuttu kiz.Hic bir sorun yasatmamis bu konuda benimkine.Kardesi dedi.Ben ilgisizligi konusunda sikinti yasiyordum tek.Bazen dayanamayip fevrilikle ayrilmak istiyordum buyuzden.Gecen yil bir kriz zamanindaen son artik kendisi ayriliga karar verip etrafindaki bu kizla nisanlandi gecen ay evlendi.Dedim herhalde oralarda evlenmek zor.Kiz da buna yapisti hicbirseyine birsey demedi diye dusundum.Cunku dirdir yapsa onu da birakirdi.Kardesi de dogruladi bunu.Dogrusu ben annemden babamdan illa evlen diye bir baski hic gormedim bu yasima kadar. Ailede iste tek tuk diyenler oluyor ama burda akraba iliskileri cok sıkı fiki degil fazla gorusmuyoruz. Buralarda oncelik egitimde. Genellikle evlenme yasi ortalama 25 26 diyebilirim. Cevremde daha erken evlenenini hic gormedim. Ama bazi insanlar tr de geldikleri yorenin adetlerini surdurebiliyorlar. Afyon emirdaglilar da 23 yasindakilere evde kalmis diyorlar. Bir ara sinifimda emirdaglilar vardi ve ne zaman arkadasin evine gitsem ayy vahhh hala evlenmedin mi sen gibi zirvalari duyuyordum. 22 23 yasimda yani. Okulda o yaslardakiler hep evliydi. Bir ara birine sordum e siz ogrencisiniz nasil ev gecindiriyorsunuz diye. O da babam her ay bankama para yatiriyor demisti
Sasmis kalmistim. Valla nerden geldiginde fark ediyor gibi ama genelde kimse acele etmiyor. Kizlar genelde ilk okullarini bitirmeye calisiyorlar. Niye evlenmedin baskisi da az buralarda. Yurtdışında diye evlenmek istemiste olabilirler bahsettigin kisiyle. O da bir rol oynamis olabilir.
Ne farkeder ki sonucta baskasinin cocugu.Hic degilse annesiz bir cocugu sevindiririm.Esimi sevindiririm.Mesela tanistigim cocugu yaninda iki kisinin cocuklari annesiyle gorusmuyordu.Birisi hic aramiyordu.Biri de hic duskun degildi.HIC degilse esimin cocugu olur.Ama cocuklar kucuk olacak
YOKsa alismaz.Simdi gencim diue evlenmiyorum cocukluyla ama ilerde de cocuklar buyumus olacak
ORasi muallak biraz..Ama bunu tercih ederim.
Konuyla alakasız ama konuları okurken senin profili görünce bi duruyorum kızın çok güzel bi gülüşü var. Ünlü biri mi? Benim dişlerin hepsi çürük dolgu yamuk, küçükken çok hastalık geçirmişim ilaçlar mahvetmiş. Yaptırmak dünyanın parası, zaten kaba bi yüzüm var boşver
Sırf gülüşü güzel biri var diye sevmediğim diziyi bile izliyorum :)
bana gelen adamların hepside çalıştırmak istemiyor garip bu adamlar yahuBizim erkekler garip bir kafada gerçekten
Kısa boy, 30 yaşına gelmeden g.t göbek salma, kel kalma; ne kadına saygı var ne ev işini bölüşme var anca g.t yayar televizyon izler...üstüne ağzını yaya yaya maaşlı kadın istiyorum der. Oldu canım ben de paramı sana yedircektim
ama yurt dan sahip edinecegim cocuk da annesiz, hem onun babasi bile olmayacak
yasinizi merak ettim, sizin dogrunuz benimde dogrum olmak zorunda degil tabiki
ama düsünceleriniz mantigima yatmadi. hic bir sekilde
sanki siparis verir gibi, cocugum olmazsa ilerde sevecegim adamin cocugu olsun
ama kücük olsun
bide annesiyle görüsmesin
ozaman evlenirim
ama simdi öyle bir adama asik olmam cünkü gencim
Yok gencim derken 38im.Simdilik cocukli dusunmuyorum.ilerde evlenmemis olursam olabilir.Ama ozaman da cocuk buyumus olur.Annesi aramayan iki kisi olmustu mrsela dedim
Belki yine oyle olur.Cocuklu bosanmis alirim olmazsa demek istedim.Benim dusuncem bu.Herkes evlatlik dusunemez.Hem evlatlik icin evli olman gerekiyor.Belki bebeklikten olabilir ama.Evli olmak kosuluyla.
hepsi çok doğru tespitte en çok bu söze sinirim yaa kızkardeşime kendinden 15 yaş büyük bir talip gelmiştide ne var denmişti adam iyi olgun neredyse kaçırılmıcak fırsat gözüyle bakılmıştı.hal böyle olunca erkek egosu patlıyo yaa onları baş tacı yapanda biziz.biz kendimize değer vermiyoruz daha erkekten bekliyoruz.
kendimden 12 yaş küçük kızla buluştum diye toto göğe ulaşmıştır.sonra ne oldu diyenlerede istemedim valla sırada bekleyen taliplerime devam ettim bile demiştir.Aynısı başıma geldi, adam 12 yaş büyük benden, söylenince tersledim ne işim var o yaştaki adamla diye, bi görüş tanış belki kanın kaynar şudur budur zorla ikna ettiler, sonuç; adam benden elektrik alamamışyani ne diyim keşke yüzüne buraya zorla getirildim gibi bişi deseydim adamın kaba eti nası tavana vurduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?