Evde mi kaldım

Birşey daha bu yaştan sonra çocuk zor olur diyenler var bir de. şuan 36 yaşındayım ve çok kolay hamile kaldım :)
Daha ne diyim size :) kimseyi takmayın ve moralinizi bozmayın hayatınızı akışına bırakın güzel olacağına inandığınız şeyi yaşayın hiçbirşeyi mecbur hissettiginiz için artık vakti geldi diyip yapmayın

Bende 32 yasindayim ve maalesef az cok ayni dertten muzdaribim. En son görüştüğüm kisi ile olmadi ama iyi ki olmamis. Tanidikca takintili biri oldugunu anladim ve yollarimizi ayirdik. 1 ay once Tr ye tatile gittim benim sehrime degil baska bir yere. Kimseyi tanimadigim bir yere. Cok kotu bir 2 yil geçirdim, kardesimi kaybettim cok aci seyler yasadim bu tatile ihtiyacim vardi. Oyle sahilde otururken bir kalbim oldugunu hatirladim. Demek ki konustugum o kisi zaten kalbimi isitamamis. Tatilden donuste de bitirdim. Yine umutsuzluga dustugum zamanlar oluyor. Kardeslerimin biy boy cocuklari var ama sukur yurtdisindayim burda mahalle baskisi diyecegim, daha az.

Ben cocugum olsun istiyorum yas gectikce de zorlasiyor. Bazen ne zaman evleneceksin de cocuk yapacaksin diyorum kendi kendime ama nasip iste onun ötesine gecemiyoruz. Mutsuz bir evlilik yapip o mutsuz ortamda bir cocuk dogurmak istemem. Mantik evliligi de bana gore degil, azicikta olsa kalbim isinsin istiyorum. Dedigim gibi cok zor bir donemi geride biraktim ve bana bu acilarimi kismendr olsa unutturacak, sefkatini sevgisini verebilecek birisini istiyorum.

Tr ye kendi memleketime tatile gitmiyorum 2 yildir. Sirf elalemin ay sen evlenmedin mi lafini duymamak icin. Kardesimin cenazesinde ay sen evlenmiyor musun diyen munasebetsizler var cunku ailemde. Tek uzuldugum nokta kardesimin mezarina gidemedim 2 yildir. Bu yil birkac günlüğüne ugrayip tatilime baska yerde devam etmeyi dusunuyorum insallah.

Sende uzulme. Rabbim bizler gibileri hayirli insanlarla karsilastirsin.

Ne farkeder ki sonucta baskasinin cocugu.Hic degilse annesiz bir cocugu sevindiririm.Esimi sevindiririm.Mesela tanistigim cocugu yaninda iki kisinin cocuklari annesiyle gorusmuyordu.Birisi hic aramiyordu.Biri de hic duskun degildi.HIC degilse esimin cocugu olur.Ama cocuklar kucuk olacak
YOKsa alismaz.Simdi gencim diue evlenmiyorum cocukluyla ama ilerde de cocuklar buyumus olacak
ORasi muallak biraz..Ama bunu tercih ederim.

Canim birsey soracam yurtdisinda ki evlenme durumlari nasil.?Senin icin sormuyorum yanlis anlama.Benim yurtdisindaki sevdigim insani biri havada kapti da herseyiyle kabul edip.

Artik ben de yalnizliga alisiyorum yeni yeni kemiklesiyor.Hayal kirikligi yasadikca yeni iliskilere cesaret edemez oldum.Cok sevecegim biri olursa baslarim ve evlenirim.Isterim de aslinda onla gecmisi unutmak
Sonuncunun acisiyla yalniz yaslanmak istemem.En guzel genclik yillarimin tek gecmesini istemem.

Ama zorla alistirdilar yalnizliga.Herseyim kemiklesti
.Evliligin dunyasina uymak ;esine ailesine hizmet etmek ;kaynana gorumceyle ugrasmak zor gelir oldu.Zorla alistirdilar beniCok sevmeden yapilacak bir is degil evlilik.Yasim kucukken ,bunlar zor gelmezken alacaklardi beni.Ziyan oldum bak.

Son hissiyatim bu yonde

Canim birsey soracam yurtdisinda ki evlenme durumlari nasil.?Senin icin sormuyorum yanlis anlama.Benim yurtdisindaki sevdigim insani biri havada kapti da herseyiyle kabul edip.

Dogrusu ben annemden babamdan illa evlen diye bir baski hic gormedim bu yasima kadar. Ailede iste tek tuk diyenler oluyor ama burda akraba iliskileri cok sıkı fiki degil fazla gorusmuyoruz. Buralarda oncelik egitimde. Genellikle evlenme yasi ortalama 25 26 diyebilirim. Cevremde daha erken evlenenini hic gormedim. Ama bazi insanlar tr de geldikleri yorenin adetlerini surdurebiliyorlar. Afyon emirdaglilar da 23 yasindakilere evde kalmis diyorlar. Bir ara sinifimda emirdaglilar vardi ve ne zaman arkadasin evine gitsem ayy vahhh hala evlenmedin mi sen gibi zirvalari duyuyordum. 22 23 yasimda yani. Okulda o yaslardakiler hep evliydi. Bir ara birine sordum e siz ogrencisiniz nasil ev gecindiriyorsunuz diye. O da babam her ay bankama para yatiriyor demisti

Sasmis kalmistim. Valla nerden geldiginde fark ediyor gibi ama genelde kimse acele etmiyor. Kizlar genelde ilk okullarini bitirmeye calisiyorlar. Niye evlenmedin baskisi da az buralarda. Yurtdışında diye evlenmek istemiste olabilirler bahsettigin kisiyle. O da bir rol oynamis olabilir.

Yurtdisi tur da arkadas istiyor
HEM daha ucuz olmasi icin hem tek olmaz yurtdisi.Kimsenin de gozunde yok yurtdisina gitmek.
Ben cevremden bulamadim.
Bir gezi sitesinden buldum dusunun yani.Bir arkadasla bu bahar anlastuk
Fiyati fazla diye vazgecti cok olmadigi halde .Memur ve bekar adamlarda(kadin) da is yokInsani zorla evlilige ozendiyor bu arkadas, gezi sikintilari,yanlizliklar..

Kiz da yurtdisinda.Adam da.Adamin parasizligini is sorununu aksiligini ilgisizligini yuttu kiz.Hic bir sorun yasatmamis bu konuda benimkine.Kardesi dedi.Ben ilgisizligi konusunda sikinti yasiyordum tek.Bazen dayanamayip fevrilikle ayrilmak istiyordum buyuzden.Gecen yil bir kriz zamanindaen son artik kendisi ayriliga karar verip etrafindaki bu kizla nisanlandi gecen ay evlendi.Dedim herhalde oralarda evlenmek zor.Kiz da buna yapisti hicbirseyine birsey demedi diye dusundum.Cunku dirdir yapsa onu da birakirdi.Kardesi de dogruladi bunu.
Ben de ilgisizligini sikinti yaptigima pisman oldum acikcasi.Bir omur kaybetmek zor geldi seviyordum cunku.Insan herkesi sevemiyor ki..Hadi benim yasim da belki sevmek icin son sansimdi
Bu kiz 28 yasinda bu kiza noluyor.

Son düzenleme:

ama yurt dan sahip edinecegim cocuk da annesiz, hem onun babasi bile olmayacak

yasinizi merak ettim, sizin dogrunuz benimde dogrum olmak zorunda degil tabiki
ama düsünceleriniz mantigima yatmadi. hic bir sekilde

sanki siparis verir gibi, cocugum olmazsa ilerde sevecegim adamin cocugu olsun
ama kücük olsun
bide annesiyle görüsmesin
ozaman evlenirim
ama simdi öyle bir adama asik olmam cünkü gencim

hayat bu degil malesef

31 yaşındayım bekarım. içime sinen, yüreğime mantığıma hitap eden bir insanla karşılaşmazsam şayet evlenmeyi düşünmüyorum. mutsuz bir evlilik yapmaktansa hayatı boyunca bekar kalayım, huzurum yerinde olur hiç değilse. bir de şimdiki zamanın erkekleri çok şark kurnazı.hem yaşı genç olsun hem memur olsun istiyor evleneceği kızın. bir kadınla sırf devlette çalışıyor diye evlenen çok erkek biliyorum çevremden. erkeklerin yüz karası.

Cimri erkek konusundaki mesajlarınızı biliyorum. Biraz kendinizi değerlendirip özeleştiri yaptığınızda bu sorunun sizin şahsınızla doğrudan ilişkili bazı cevaplarını bulabilirsiniz bence.

audrey tautou, fransız oyuncu

bana gelen adamların hepside çalıştırmak istemiyor garip bu adamlar yahu

Aynısı başıma geldi, adam 12 yaş büyük benden, söylenince tersledim ne işim var o yaştaki adamla diye, bi görüş tanış belki kanın kaynar şudur budur zorla ikna ettiler, sonuç; adam benden elektrik alamamış yani ne diyim keşke yüzüne buraya zorla getirildim gibi bişi deseydim adamın kaba eti nası tavana vurduysa

kimse bana cesarete edıp bu saçma soruları soramıyor,çok süper cevaplar veriyorum,bir daha tırsıyorlar,evliliği çok öven hencimsim nereye kadar mecbur evlencen derse,bende derimki,niye evleneyım kocam senın gibi aldatsın dövsun dıyemi diye lafı yapıştırırım,evlen diyen evliler 5 dak önce eşinden evlilikten şıkayet eder,5 dk sonra sende evlen derse,kıskançsın sen diyorum,bekarlığımı kıskanıyorsun,senın başın yanmış,herkesın başı yansın istiyorsunuz dıyorum,ohhh bekarlık sultanlık

kendimden 12 yaş küçük kızla buluştum diye toto göğe ulaşmıştır.sonra ne oldu diyenlerede istemedim valla sırada bekleyen taliplerime devam ettim bile demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…