- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
Herkesin bir yerlerde bir kismeti vardir bence telasa aceleye gerek yok karsiniza cikar Allahin izniyle33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Yurttan cocuk almayi icine sindiriyorsan guzel dusunce.Ama ben oyle yapacagima cocuklu bosanmisla evlenirim cocuguna bakarim.Senin yasin kac canim.?Yoo bakış açın o kadar yanlış ki evde kalmak ne ? Özgüvenin yüksek olursa kimse sana aaa evde kalmış ne zaman evleniyorsun dahi soramazlar ! Sırf uyumsuz olduğun biriyle evlenip boşanmaktan iyidir bekarlık. En azından derdin tasan yok. Allah'a bırak ben öyle yapıyorum en hayırlısını Allah herkese nasip etsin. Bana şunu diyorlar kimseyi beğenmiyorsun inan yüksek kriterlerim yok insan olsun adam olsun istiyorum ama millette göre yüksek kriter ! Sanki mutsuz olduğumda millet gelicek benim üzüntümü yaşicak. Evlenmeye bilirsin de , evlenmek zorunda diilsin. 40 yaşıma kadar beklicem evlendim evlendim evlenmezsem yurttan çocuk evlat edinmeyi düşünüyorum. Hayatına odaklan.
Yurttan cocuk almayi icine sindiriyorsan guzel dusunce.Ama ben oyle yapacagima cocuklu bosanmisla evlenirim cocuguna bakarim.Senin yasin kac canim.?
33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
33 yas gec degil karamsar olmayin lutfen. Benim akrabam 35 nde evlendi hem cok rahat hemde mutlu. Ah bu etraf su bunu dedi bu bunu dedi en iyisi duymayin.33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
Ben de anlamıyorum. Kadın için evlilik statü resmen türkiyede. Kadın sürekli evlenmeye çalışan erkeği ikna etmeye ağlarına düşürmeye çalışan yaratık. Erkek de ikna olmaya yanaşmıyor. Evlense de ben evlenmezdim de daha bizimki çok ısrarcıydı diye anlatanlar mal adamlar. Evlenmediysen sözlerinin fikirlerinin bir önemi yok. Çünkü evlilik bu hayattaki en büyük tecrübe. Kaynana görümce zulmü bilmiyorsan istersen doktora yap. Kimin umrunda. Bir de toplumun bu saçmalığına yenik düşmüş bekar kız modeli var ki allah korusun onların muhabbetini ben kaldıramıyorum. Yanlış insanlarla saçma birliktelikler yaşayacağına çok güzel kararlar vermişsin bence. Evlilikten dönen nişan atan kadın özgüvenlidir. Toplumdan korkmuyodur. Ben daha ufacıktım. Bi akrabamız telefonda nişanlısına bağırıyodu çok mantıklı cümlelerle kavga ediyodu. Odadan çıktı annesine bu adamla olmaz çok aptal atıyorum nişanı dedi. Hayatımda ilk defa erkeğe bağıran kadın görmüştüm sanırım ben de senin gibi olucam dedim ona hayran hayran :)
Yurttan cocuk almayi icine sindiriyorsan guzel dusunce.Ama ben oyle yapacagima cocuklu bosanmisla evlenirim cocuguna bakarim.Senin yasin kac canim.?
heee tamam şimdi anladım :) yoksa gayet de çok var çevremde gercek pırlanta tektaş takan :)Konu sahibi kabul eder mi bin liranin altindakini bilemedim, teklifin ardindan kuyumcuya goturup degerine baktirma aliskanligi var da kendisinde, ona taş atmistim
Bende öyle birinden boşandım işte . Nasıl yaptım nasıl evlendiysem işte tabirlerine birebir uyuyor . Bende eleştirirdim bu adamları , heralde büyük konuşmuşum . Bir musibet bin nasihatten iydir derler . Konu sahibi bir bilse , haline bol bol şükreder aslında .Bizim erkeklerin cidden mayası mı bozuldu nedir çözemedim hepsi bir garip.
Eski adamlara bakıyorum, gerekirse taş taşır sırtında ailesini muhtaç etmeyen , ayakkabısı pençeli gezen ama mağrur dik duran tiplerden çok var. Gerçek aile babası, hani belki sevgisini çok göstermez çocuklarına ama gerekirse canını verir, sapasağlam ailesinin arkasında durur.
Şimdikilere bakıyorum, 18lik kız gibi, nazlı....neyse.
Kimin ne dediğini umursamayın bu kadar ya sağlığınıza zarar.. ben takmadığım için nasıl bi şey bilmiyorum ama çok yorucu olmalı.. hayat sizin hayatınız afedersiniz de millete b.k düşer.. biri de bi şey derse ağzının payını verip geçicen..33 yaşındayım bi nişan attım iki kez de evlilik esiginden döndüm yapamıyorum o kadar dua eden annem var iliskilerim bi yerde patlak veriyor şu saatten sonra da zor gibi duruyor merak ettiğim şu toplum neden kadınları bu konuda eziyor benim yaşımda bekar erkek capkinken ben neden evde kalmış oluyorum ne yapayım topluma karışmak için rastgele evlilik mi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?