Evde mi kaldım

Herkesin bir yerlerde bir kismeti vardir bence telasa aceleye gerek yok karsiniza cikar Allahin izniyle

Yurttan cocuk almayi icine sindiriyorsan guzel dusunce.Ama ben oyle yapacagima cocuklu bosanmisla evlenirim cocuguna bakarim.Senin yasin kac canim.?

Ben de anlamıyorum. Kadın için evlilik statü resmen türkiyede. Kadın sürekli evlenmeye çalışan erkeği ikna etmeye ağlarına düşürmeye çalışan yaratık. Erkek de ikna olmaya yanaşmıyor. Evlense de ben evlenmezdim de daha bizimki çok ısrarcıydı diye anlatanlar mal adamlar. Evlenmediysen sözlerinin fikirlerinin bir önemi yok. Çünkü evlilik bu hayattaki en büyük tecrübe. Kaynana görümce zulmü bilmiyorsan istersen doktora yap. Kimin umrunda. Bir de toplumun bu saçmalığına yenik düşmüş bekar kız modeli var ki allah korusun onların muhabbetini ben kaldıramıyorum. Yanlış insanlarla saçma birliktelikler yaşayacağına çok güzel kararlar vermişsin bence. Evlilikten dönen nişan atan kadın özgüvenlidir. Toplumdan korkmuyodur. Ben daha ufacıktım. Bi akrabamız telefonda nişanlısına bağırıyodu çok mantıklı cümlelerle kavga ediyodu. Odadan çıktı annesine bu adamla olmaz çok aptal atıyorum nişanı dedi. Hayatımda ilk defa erkeğe bağıran kadın görmüştüm sanırım ben de senin gibi olucam dedim ona hayran hayran :)

33 yas gec degil karamsar olmayin lutfen. Benim akrabam 35 nde evlendi hem cok rahat hemde mutlu. Ah bu etraf su bunu dedi bu bunu dedi en iyisi duymayin.

İki kez nisan atan ben özgüven patlaması yaşıyorum o halde:)

Yorum yapanlar olaya kendi açısından bakıp yazmış
Evlilik ciddi bir müessesedir herkesin kendine münhasır durumu vardır.
Kişilik,
Karakter
Yaşam biçimi
Hayata bakış
Gelenekçilik yada postmodernite
Dindar yada özgürlükçü
Vs vs..
Benim size tavsiyem oturup doğru düzgün reel durum tespiti yapıp ne istediğinize öncelikle kendinizin karar vermesi
Geçmişte yapılan hatalarınıza bir bakın.
Ve tekrarlamayın...
Niyetiniz olmasa daha önce nişan olayı başınızdan geçmedi. .
Karamsar olmayın ama boşta vermeyin evlilik için ciddi sizle ilgilenen insanlar olacaktır.
Dul yada bekar çocuklu yada hiç evlenmemiş siz ne istediğinizi bildikten sonra gerisi kolay samimi olun sizi mutlu edeceğine inandığınız birini bulursanız hemen evlenin yalnızlık Allaha mahsustur.
Bakmayın burda birilerinin Ohh şöyle geziyorum böyle tozyyorum paramı kimseye yedirmem diyenlere
Onları 50 yaşından sonra da dinlemek isterdim herkese saygılar efendim...

bizim akraba 40 yasinda evlendi (ilk evliligi)
akranlari gencligimiz kv elti görümce koca derdi cekmekle gecti diye yakinirken, o hayatini yasadi simdide kocacimda kocacim ilk baharini yasiyor

Yurttan cocuk almayi icine sindiriyorsan guzel dusunce.Ama ben oyle yapacagima cocuklu bosanmisla evlenirim cocuguna bakarim.Senin yasin kac canim.?

neden böyle birseyi tercih ederdiniz?
yanlis anlamayin, gercekten merak ettigim icin soruyorum

zira ben, eger ilerde maddi durumum iyi olursa ve esim olacak kisiden %100 emin olursam, kendi cocugum olsa da olmasa da bir cocuga sahip cikmak istiyorum

Amaan aklin varsaa evlenme zaten biz evlendikte noldu nasıl bosanicaz diye kendimizi parcaliyoruzzz sakinn sakinnn ohhh keyifff npcnn illa evlncrksrnde ask faln hikayee mantik evliliği sart

Millete göre yasamayin lütfen evlilik bu ya kolay mi hayırlı değilmiş demek evlenmemissin kapini kapatınca o elalem gelip bakmıyor aç olsan karnını onlar doyurmuyor iyi de olsan kötü de olsan nihayetinde konuşacak birşeyler buluyorlar hayatını onlara göre sekillendiremezsin evlenmemek dünyanın sonu mu hayatını yasa kafana takma böyle seyleri

Konu sahibi kabul eder mi bin liranin altindakini bilemedim, teklifin ardindan kuyumcuya goturup degerine baktirma aliskanligi var da kendisinde, ona taş atmistim
heee tamam şimdi anladım :) yoksa gayet de çok var çevremde gercek pırlanta tektaş takan :)

Bende öyle birinden boşandım işte . Nasıl yaptım nasıl evlendiysem işte tabirlerine birebir uyuyor . Bende eleştirirdim bu adamları , heralde büyük konuşmuşum . Bir musibet bin nasihatten iydir derler . Konu sahibi bir bilse , haline bol bol şükreder aslında .

Kimin ne dediğini umursamayın bu kadar ya sağlığınıza zarar.. ben takmadığım için nasıl bi şey bilmiyorum ama çok yorucu olmalı.. hayat sizin hayatınız afedersiniz de millete b.k düşer.. biri de bi şey derse ağzının payını verip geçicen..

Mahalle baskisi hic bitmez.
Ne zaman evleniyorsun,ne zaman cocuk doguruyorsun,ne zaman ikinci cocugun olacak..
Ne zamanla ilgili bir cumle duydugumda sananeeeee diye bagirasim geliyor cumlenin sonunu beklemeden.
Ayrica hic evlenmeyedebilirsin bu kimseyi ilgilendirmez.herkes konusmak icin cayina kek ariyor cahil insanlar

it urur kervan yürür demişler konuşan çok olur.duymayacsksin cnm ama insan da evlienip yuvası olsun ister tabi.hayırlısı olmayacsksa hiç üzülme.kötü evlilik berbat birşeydir heral de.çevremden görüp duyduğum kadarıyla hayırlısı deyin varsa kaderde mutlsks olur.Allah yazdiysa kim engel olacak ki. valla artık bu zamanda 33 yas gayet normal bir yas.şimdi kadinlar 40 dan sonra fıstık gibi ler ya.yas kriteri ileri çekildi zaten kimse erken evlenmiyor artık.
insanlar hep konuşur ne olacak ki evlenmiyonmu bebek yspmiyonmu ikinciyi yapsana hiç susmazlar.evde kalmak diye birşey yok artık evlenmekde mecbur deyil illa ki evlenicen evlenmeyince uzaylı mi olunuyor ya ne biliyim.bende evliyim 8 yıllık esim çıkmasaydı karşıma e vlenmezdim diyorum seninde çıkar insallah evlenecegin gibi biri.takılma insanlara hepsine cevabı yapistir susma herkes haddini bilsin dimi...

Tabi ki umursamayın söylenenleri ama kendinizide bir eleştirin.Bazı kusurları görmezden gelin kimse dört dörtlük değil.Neler yaşadınız bilmiyorum ama çok seçici olan kişiler bu durumu sanki daha çok yaşiyor.Yaşınız çok genç bu arada yaşım geciyor falan diye dusunmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…