- Emoji Skoru
- 199
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi aygibitemiz
Merhabalar benim bir evladım var 10 yıl önce hamileyken boşandım, şimdi evlilik niyetiyle biriyle görüştüm. O daha önce evlenmemiş ben 33 o 32 yaşında. Annemle tanıştı kendisi 4.ayımızda evde isteme ve yüzük takılır diye düşünmüştük ki tam ailelerin tanışma zamanında bitirmek istediğini söyledi ortada bi sebep yokken. Ben iş ciddiye binince çocuğumun sorumluluğu ağır gelmiştir diye düşündüm sevgi ilgi anlamında bir eksiklik yaşatmadı çünkü. Neyse 2 ay sonra seni unutamıyorum diye aradı yazdı yine ben seninle ciddi düşünüyorumlar falan ben de aslında henüz istemediğim halde (güvenim gitti bir defa) niyetini anlamak için ee ne zaman adım atacağız o halde yirmili yaşlarda değiliz ikimiz de dedim o da tamam bu görüşmemizde yüzüklerimizi falan alalım nişan işini konuşalım dedi ve peşine yok ya nişan yapmayalım masrafa gerek yok nikah yaparız evlenirken dedi. E yani tamam 2. evliliğim de yani hiç mi eşimi dostumu toplamayacağım? Yine nikahla evlenirim ama gösterişten uzak sade bir kutlama daha doğrusu nikah öncesi yine isteme yüzük adetimiz hiç de masraflı ritüeller değil. Hemen bir kaç aya nikaha gitmeyeceğimi bildiği için sonucu evliliğe varmayan bir ilişki niyetinde olduğunu düşünerek görüşmeyi sonlandırdım. Sizce doğru yolda mıyım yoksa iletişimde sıkıntı mı yaşadık?
Bu arada kendisi benim yaşadığım şehre atanmak için bir sürü araştırmalar görüşmeler yapmıştı düşününce hepsi göz boyamamıydı bilemiyorum.
Bu arada kendisi benim yaşadığım şehre atanmak için bir sürü araştırmalar görüşmeler yapmıştı düşününce hepsi göz boyamamıydı bilemiyorum.
Son düzenleme: