- Emoji Skoru
- 199
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi aygibitemiz
Öyle ama biyolojik saatim ilerliyorErken bacım erken. Bu adamdan olmaz zaten ama bir dahakine bu kadar acele etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ama biyolojik saatim ilerliyorErken bacım erken. Bu adamdan olmaz zaten ama bir dahakine bu kadar acele etme.
Ne biyolojik saati? Çocuğun var zaten. Bir çocuk daha yapmak için güvensiz adamlarla acele nikah mi kiyacaksın? Çocuğunu hiç mi dusunmuyorsun nasıl bir adamla aynı eve girecek daha kendin tanımıyorsun? Ne kadar acaipsiniz yaÖyle ama biyolojik saatim ilerliyor![]()
Buna katılıyorumBir kere yarı yolda bırakan birine güvenmeyin.
Kız bunu gömdük tamam sonrakiler için diyorum kızma. Ags'ye gireceğim bi 5 ay hayatıma birini almayacağım zaten sonrasında birini tanırken bi iki yıl sevgililik de oyalanıyormuşum hissi verir bana.Ne biyolojik saati? Çocuğun var zaten. Bir çocuk daha yapmak için güvensiz adamlarla acele nikah mi kiyacaksın? Çocuğunu hiç mi dusunmuyorsun nasıl bir adamla aynı eve girecek daha kendin tanımıyorsun? Ne kadar acaipsiniz ya
Evde nişani bile çok görüyor adam sana
1 2 yıl sevgililik eğer detaylara dikkat edersen hayat kurtarır.Kız bunu gömdük tamam sonrakiler için diyorum kızma. Ags'ye gireceğim bi 5 ay hayatıma birini almayacağım zaten sonrasında birini tanırken bi iki yıl sevgililik de oyalanıyormuşum hissi verir bana.
Olabilir ama hediye gezme konusunda cömertti bu sebeple benimle evlilik düşünmediğini düşünüyorum.Yanlış anlamayin ama size layık gormuyor bunlari. Bosanmis oldugunuz için
Ben bu adamdan güvenilir biri hissini alamadım, küçük çocuğunuzu bu kadar kısa sürede tanıdığınız ve güven vermeyen bu adamla aynı eve sokmayın..Merhabalar benim bir evladım var 10 yıl önce hamileyken boşandım, şimdi evlilik niyetiyle biriyle görüştüm. O daha önce evlenmemiş ben 33 o 32 yaşında. Annemle tanıştı kendisi 4.ayımızda evde isteme ve yüzük takılır diye düşünmüştük ki tam ailelerin tanışma zamanında bitirmek istediğini söyledi ortada bi sebep yokken. Ben iş ciddiye binince çocuğumun sorumluluğu ağır gelmiştir diye düşündüm sevgi ilgi anlamında bir eksiklik yaşatmadı çünkü. Neyse 2 ay sonra seni unutamıyorum diye aradı yazdı yine ben seninle ciddi düşünüyorumlar falan ben de aslında henüz istemediğim halde (güvenim gitti bir defa) niyetini anlamak için ee ne zaman adım atacağız o halde yirmili yaşlarda değiliz ikimiz de dedim o da tamam bu görüşmemizde yüzüklerimizi falan alalım nişan işini konuşalım dedi ve peşine yok ya nişan yapmayalım masrafa gerek yok nikah yaparız evlenirken dedi. E yani tamam 2. evliliğim de yani hiç mi eşimi dostumu toplamayacağım? Yine nikahla evlenirim ama gösterişten uzak sade bir kutlama daha doğrusu nikah öncesi yine isteme yüzük adetimiz hiç de masraflı ritüeller değil. Hemen bir kaç aya nikaha gitmeyeceğimi bildiği için sonucu evliliğe varmayan bir ilişki niyetinde olduğunu düşünerek görüşmeyi sonlandırdım. Sizce doğru yolda mıyım yoksa iletişimde sıkıntı mı yaşadık?
Tabiki evlenmeyin bu kişiyleMerhabalar benim bir evladım var 10 yıl önce hamileyken boşandım, şimdi evlilik niyetiyle biriyle görüştüm. O daha önce evlenmemiş ben 33 o 32 yaşında. Annemle tanıştı kendisi 4.ayımızda evde isteme ve yüzük takılır diye düşünmüştük ki tam ailelerin tanışma zamanında bitirmek istediğini söyledi ortada bi sebep yokken. Ben iş ciddiye binince çocuğumun sorumluluğu ağır gelmiştir diye düşündüm sevgi ilgi anlamında bir eksiklik yaşatmadı çünkü. Neyse 2 ay sonra seni unutamıyorum diye aradı yazdı yine ben seninle ciddi düşünüyorumlar falan ben de aslında henüz istemediğim halde (güvenim gitti bir defa) niyetini anlamak için ee ne zaman adım atacağız o halde yirmili yaşlarda değiliz ikimiz de dedim o da tamam bu görüşmemizde yüzüklerimizi falan alalım nişan işini konuşalım dedi ve peşine yok ya nişan yapmayalım masrafa gerek yok nikah yaparız evlenirken dedi. E yani tamam 2. evliliğim de yani hiç mi eşimi dostumu toplamayacağım? Yine nikahla evlenirim ama gösterişten uzak sade bir kutlama daha doğrusu nikah öncesi yine isteme yüzük adetimiz hiç de masraflı ritüeller değil. Hemen bir kaç aya nikaha gitmeyeceğimi bildiği için sonucu evliliğe varmayan bir ilişki niyetinde olduğunu düşünerek görüşmeyi sonlandırdım. Sizce doğru yolda mıyım yoksa iletişimde sıkıntı mı yaşadık?
Olabilir ama hediye gezme konusunda cömertti bu sebeple benimle evlilik düşünmediğini düşünüyorum.
Bu aralar tuhaf tuhaf konular açılıyor bu mealde. Yahu zaten bir çocuğunuz var hangi biyolojik saat. İlla iki üç çocuk yapmak zorunda değilsiniz.Öyle ama biyolojik saatim ilerliyor![]()
Yok masraftan değil de evlilikten kaçtığı için nişana yaklaşmıyor diye düşünüyorum.Hediye aldigi icin mi evlenmek istemiyo yani anlamadim ben
Ben tekim çocuğumun tek olmasını istemiyorum ama sırf bu nedenle evlenmeyeceğim tabiki amacım sadece bu olsa on yıldır yeni yeni evlilik düşünmeye başlamazdımBu aralar tuhaf tuhaf konular açılıyor bu mealde. Yahu zaten bir çocuğunuz var hangi biyolojik saat. İlla iki üç çocuk yapmak zorunda değilsiniz.
Çocuğunuz kaç yaşında? Babası ile ilişkileri nasıl ? Babasının hayatında biri var mı, babasının başka çocuğu var mı ?Ben tekim çocuğumun tek olmasını istemiyorum ama sırf bu nedenle evlenmeyeceğim tabiki amacım sadece bu olsa on yıldır yeni yeni evlilik düşünmeye başlamazdım
9 yaşında. Babası bekar başka çocuğu yokÇocuğunuz kaç yaşında? Babası ile ilişkileri nasıl ? Babasının hayatında biri var mı, babasının başka çocuğu var mı ?
Ben tekim çocuğumun tek olmasını istemiyorum ama sırf bu nedenle evlenmeyeceğim tabiki amacım sadece bu olsa on yıldır yeni yeni evlilik düşünmeye başlamazdım
Kız bunu gömdük tamam sonrakiler için diyorum kızma. Ags'ye gireceğim bi 5 ay hayatıma birini almayacağım zaten sonrasında birini tanırken bi iki yıl sevgililik de oyalanıyormuşum hissi verir bana.
Merhabalar benim bir evladım var 10 yıl önce hamileyken boşandım, şimdi evlilik niyetiyle biriyle görüştüm. O daha önce evlenmemiş ben 33 o 32 yaşında. Annemle tanıştı kendisi 4.ayımızda evde isteme ve yüzük takılır diye düşünmüştük ki tam ailelerin tanışma zamanında bitirmek istediğini söyledi ortada bi sebep yokken. Ben iş ciddiye binince çocuğumun sorumluluğu ağır gelmiştir diye düşündüm sevgi ilgi anlamında bir eksiklik yaşatmadı çünkü. Neyse 2 ay sonra seni unutamıyorum diye aradı yazdı yine ben seninle ciddi düşünüyorumlar falan ben de aslında henüz istemediğim halde (güvenim gitti bir defa) niyetini anlamak için ee ne zaman adım atacağız o halde yirmili yaşlarda değiliz ikimiz de dedim o da tamam bu görüşmemizde yüzüklerimizi falan alalım nişan işini konuşalım dedi ve peşine yok ya nişan yapmayalım masrafa gerek yok nikah yaparız evlenirken dedi. E yani tamam 2. evliliğim de yani hiç mi eşimi dostumu toplamayacağım? Yine nikahla evlenirim ama gösterişten uzak sade bir kutlama daha doğrusu nikah öncesi yine isteme yüzük adetimiz hiç de masraflı ritüeller değil. Hemen bir kaç aya nikaha gitmeyeceğimi bildiği için sonucu evliliğe varmayan bir ilişki niyetinde olduğunu düşünerek görüşmeyi sonlandırdım. Sizce doğru yolda mıyım yoksa iletişimde sıkıntı mı yaşadık?
Benim de çocuğum 8,5 yaşında akran sayılırlar bu nedenle daha empati kurarak yazıyorum. Ve tek çocuk. Evliliğim devam ettiği halde tek. Bir de şu var artık kardeş yapsak da arada 10+ yaş olacak zaten bir kardeş paylaşımı olmayacak. Sandığınız gibi bir bağ kurulmayadabilir.Ben tekim çocuğumun tek olmasını istemiyorum ama sırf bu nedenle evlenmeyeceğim tabiki amacım sadece bu olsa on yıldır yeni yeni evlilik düşünmeye başlamazdım
Bir de şu var artık kardeş yapsak da arada 10+ yaş olacak zaten bir kardeş paylaşımı olmayacak.